Gå til innhold

Headset for Skype


Anbefalte innlegg

Jeg er på utkikk etter et headset for Skype. Dét jeg aller helst vil ha er en løsning der headsettet kan kjøre på sin egen lydkort-enhet i Windows, slik at Skype kan benytte seg utelukkende av denne (både mic og høyttaler), mens jeg kan bruke SoundBlaster Live-kortet mitt til spill o.l. samtidig.

 

Altså har jeg lyst til å kunne snakke med folk i headsettet i Skype samtidig som at spill o.l. snurrer som vanlig med output av lyd til SB-kortet som igjen pumper dette ut i Z-2200-høyttalerne mine. Går dette an? Finnes det headset som opptrer som egne (virtuelle) lydkort i Windows?

 

Jeg har sett at det finnes headset som kobles til PC-en med USB-plugg, og lurer da på om man får noe mer ut av dette enn om man bare har jack-plugger i enden. Er det noen som skjønner hva jeg vil ha og som kan hjelpe meg? På forhånd mange takk!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker ett standard headset med mic(var engang en del av mitt microsoft sidewinder game voice sett før det kreperte). Og jeg bruker det til Skype samtidig som jeg spiller. Ikke noe problem.

Jeg kjører det på mitt integrerte AC97 i min Shuttle SN85G4 i Windows XP. Det er ikke noe problem det, man må bare huske å sette Microphone som source i Recording på sound options i XP.

 

Jeg brukte headsettet på lignende måte på min gamle PC, da med Soundblaster Live og Teamspeak, uten problemer.

 

Det er nok bare å skaffe seg nesten hvilket som helst headset.

Endret av Cybermantix
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...