abcd423417984 Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 grøt med mandel i på lille julaften selvfølgelig. Lenke til kommentar
JR Ewing Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 grøt med mandel i på lille julaften selvfølgelig. Obligatorisk. Lenke til kommentar
GolfBag Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 *snip* Skal du spise pinne og kjøtt eller er pinne et adjektiv som beskriver kjøtt i denne sammenhengen eller er dette nok et eksempel på frykt elig ord deling. Lenke til kommentar
cheeplix Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 grøt med mandel i på lille julaften selvfølgelig. Obligatorisk. Nja. Vi har riskrem med mandel i. Litt synd, orker ikke så mye av det. Lenke til kommentar
MagE Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 *snip* Skal du spise pinne og kjøtt eller er pinne et adjektiv som beskriver kjøtt i denne sammenhengen eller er dette nok et eksempel på frykt elig ord deling. fikk ikke plass til strek Lenke til kommentar
abcd423417984 Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 grøt med mandel i på lille julaften selvfølgelig. Obligatorisk. Nja. Vi har riskrem med mandel i. Litt synd, orker ikke så mye av det. Riskrem er da godt...er ikke så langt fra grøt heller. Lenke til kommentar
Shikaru Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Ribbe, sånne julekjøttkaker ellerno og julepølse. med poteter og alt sånt da. på nyttårsaften er det seff pinnekjøtt Lenke til kommentar
Det Dvergiske Kaffebord Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Ribbe Lenke til kommentar
nd4spd Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Kjøtt, og kansje en halv potet hvis jeg er heldig... Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Ribbe. Nam! Digger ribbe, eneste som er bedre er pinnekjøtt. Det skal vi ha på nyttårsaften. Og så blir det kalkun i romjula en gang. Vil helst ha pinnekjøtt på julaften, men ribbe er tradisjon... Herr Brun Lenke til kommentar
Laman Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Pinnekjøtt all the way. Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Julaften: Kalkun. 1. juledag: Vet ikke. 2. juledag: Ribbe, medisterpølse og medisterkake. Panacotta til dessert!! Lenke til kommentar
pain4u Skrevet 18. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 18. desember 2004 Panacotta? hva er det? Lenke til kommentar
ahpadt Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Det er en slags vaniljepudding, men ikke grin på nesa før dere har smakt det, fordi det er aldeles nydelig! Lenke til kommentar
T.F.T Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Hehe...Har lagt merke til at pinnekjøtt er en elske/hate ting... Selv får jeg aldri nok Tja, eg tror egentlig du gjør det Det som gjør det såååå fantastsik godt er nok blant annet at vi spiser det så sjeldent vettu! Nettopp ! Jeg spiser det bare noen få ganger i året, og de gangene jeg spiser det får jeg bare ikke nok Lenke til kommentar
Elyas Machera Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 Pinnekjøtt på julaften Lenke til kommentar
T.F.T Skrevet 18. desember 2004 Del Skrevet 18. desember 2004 grøt med mandel i på lille julaften selvfølgelig. Her har vi riskrem med bringebærsaus og mandel som dessert på julaften. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå