Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Hvordan fjerne frontpanel på badekar?


Anbefalte innlegg

Heh ja, så har jeg kommet i et dilemma hvor jeg må vaske under badekaret, rette opp noen bein som har flyttet på seg og justere på slange fra sluk så det ikke lekker vann under der lengre (som egentlig er målet med dette faenskapen).

 

Så var det å gjøre dette selv da. Prøvd å lirke på frontpanelet uten at den rører på seg et fnugg. Ser at det er par sånne _rare_ støtteben på dette frontpanelet, men den ene har falt av og den andre er i ferd med å falle av. Dermed må panelet sitte fast i selve badekaret på en eller annen måte.

 

Noen som har erfaring med å demontere/montere et slik frontpanel? Eller er dette en skrik om hjelp i et feil forum? :whistle:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kan se noe plastikk-"klosser" i "lufterommet" mellom badekaret og øverste del av frontpanelet. Ser ut som det er to slike "klosser". Er dette slags krok som gjør at panelet henger på badekaret tro... eneste problem, jeg kommer ikke til.

 

Edit: la til et dårlig bilde jeg tok med T610 :p

post-58-1103379991_thumb.jpg

Endret av FuLu
Lenke til kommentar

Hehe, det virker som disse låsepinnene var en del av føttene som holder karet oppe, men disse var ikke i låst posisjon. Fant ellers ikke noe annet som kunne likne på låsepinner. Jeg fikk plugga på røret som hadde løsnet uten å fjerne panelet men, panelet må av en eller annen gang, for under der så det #%%& ut :omg:

 

Det så også ut som jeg må vippe panelet av ved å ta tak i bunnen og dra den ut mot meg for å løsne den, men skapet/vasken står i veien så jeg får ikke vippet den ut. Kunne ha dratt ut hele badekaret frem, men da kollapser vel alt :D (føttene er ikke fast del av karet, de er løst under der heh)

 

Og jippi, jeg fikk 5 riktige på V75, så da ble det ikke mye penger til å ta slegga å rive hele badet denne gang heller :lol:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...