Gå til innhold

Er Rome: Total War vanskelig å lære?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nei, det er nokså greit å lære. Selve strategidelen av spillet er veldig enkel - ta byer og unngå å miste byer. I kamp må du tenke logisk. Dersom folk står med 4 meter lange spyd rettet mot deg nytter det ikke å ri rett inn i de. Du må nok heller satse på å skyte de ned med buefolk eller ri inn i de bakfra. ;)

Lenke til kommentar
Jeg har sett som sikkert alle andre de gode kritikkene spillet har fått. Jeg regner også med at nissen dukker opp med spillet på julaften, men jeg har et spørsmål.

Er det vankelig å lære/komme inni?

Jeg har ikke spilt noen lignende spill før, og det virker jo ganske avansert?

Personlig synes jeg ikke at spillet var noe vanskelig å komme inn i. Jeg har riktig nok spilt spillet før i totalwar serien, men aldri campaign før. Du må ikke gi opp om du ikkehelt viner kampene, eksprimenter litt med hvilke units som er bra mot visse units og spør for all del om hjelp. Det er masse hyggelige mennesker som henger på Totalwa-kategorien som kan hjelpe deg. Jeg tror ikke at du kommer til å få noen store problemer med å komme deg inn i spillet.

Lenke til kommentar
Er multiplayer delen noe underholdenes? Tenker da mest på LAN men også over internett.

 

Takker for raske og gode svar gleder meg virkelig :yes:

 

Edit_ leif

Selv har jeg bare hatt muligheten til å spille over multiplayer 2 ganger da spillet er bug-et og det er mange som ikke får spilt over internett. har spilt en del over lan med broren min. Det var ganske morsomt faktisk. Er en helt annen opplevelse å spille mot mennesker enn datamaskinen. Er absolutt å anbefale.

Lenke til kommentar

Det er ikke særlig vanskelig å lære seg nei, spill prolouguen (som du må før du kan spille alt annet) og du har lært det viktigste. Der blir du kjent med en mann og en dame (som skal plage deg den neste timen :hrm: ... :p ) Dama hjelper deg med campaign og mannen hjelper deg på slagmarken.

 

 

TSP :xmas:

Endret av The Strategy-player
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

RTW syntes jeg var et kukspill å lære i begynnelsen!!

 

Men siden jeg hadde lest her på forumet at d skulle være så sinnsykt bra å jeg ble ganske fasinert over de sinnsyke slagene man kunne ha, så prøvde jeg å prøvde helt t jeg fikk det til...

Er helt hekta på det nå.... :love:

 

 

Er utrolig utolmodig når det gjelder å sette seg inn i spill å ser på det som en mega prestasjon av meg selv å klare det...=)

Er også veldig gla jeg gjorde det for spillet er sinnsykt bra...=)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...