Gå til innhold

Geforce 4 MX440-T


Anbefalte innlegg

Har eit Geforce 4 MX440-T,men har store problemer med å få inn spill som GTA 3,Aquanox og NoOneLivesForever (de to siste følgde med kortet). Har ein XP 1800+ prosessor med 128 MB Sd-Ram. Så spillene skulle virke fint.

Driverne er oppdatert. Bruker DirectX 8.1

Er det noken innstillinger eg må inn på? Eller er kortet rett å slett SÅ dårligt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Aquanox knekker GF4MX som papp, men det burde absolutt klare å kjøre NLFE og slikt no... um... tipper at du har for lite RAM, hvilket OS kjører du? Hvis du kjører 2k eller XP suger det opp all RAMen du har og da e det ikke rart at du ikke kan spille, hvis du har 98 i en eller anna form eller ME burde det funke bedre, men foreslår uansett at du kjøper deg litt RAM ekstra... 128 RAM e halvparten av det som er regnet som minimum nå til dags.

Lenke til kommentar

Husker ikke nøyaktig i farta hva minimumskravet til Win2k er, men 128 megs e ikke mye, og slik jeg har det nå, med endel bakgrunnsapplikasjoner gående, par Explorer-vindu og ICQ, bruke eg rundt 128 megs av RAMen min. Installerte Win2k hos min onkel med 128 RAM, gikk til vanlig bruk men ikke til spilling o.l.

Lenke til kommentar

Kan vel spesifisere: ME og 98 har sugen kontroll over RAMen, men de tar ikke mye RAM selv. 2k og XP har mye bedre kontroll over hvor systemressursene tar veien og dette kan gjøre det mye lettere for lav-ressurs-systemer å kjøre disse OSene. De to sistnevnte e vel dem som tar potensielt mest RAM, selv om de i utgangspunktet kanskje ikke er så grådige.

Lenke til kommentar

på laptopen min kjører jeg w2k professional nesten problemfritt og den er en p2 300mmx med 64mb sdram pc66, er litt treg da men den brukest bare til office og lignende. på jobben min kjører vi w2k professional på pentium 200mmx med 128mb edo ram og det funker som bare det det er ca 30-40 maskiner som kjører på det

Lenke til kommentar

Med andre ord så må det vere drivereinnstillinger i oppsettet til skjermkortet? I f.eks GTA 3 så kan eg ikkje velge oppløysning,da er låst på 640x480.

Eg hadde eit voodoo3 kort i tidligere,og det virket faktisk BEDRE enn dette Geforce-kortet...,og da må vel noke vere feil?!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-04 08:27, house skrev:

nå vil ikke jeg påstå at win2k eller XP er de OS'ene som suger MEST ram, jeg vil nok heller si det at 98 og ME er værst, da jeg alldri kan se stor rambruk hos meg med XP!....




Housey



 

HEHE er du helt dust eller?

Har du noen som helst innsikt i diverse os?

XP ligger på ca. 100MB ram bruk når du ikke kjører noen program, bare står i skrivebordet..

 

Win98 ligger vel på ca. 24-25 mb.

Derimot min debian (linux) ligger på ca.15 MB i blackbox...

 

Lær og vit før du påstår...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...