Gå til innhold

6600 GT forsinket pga ustabilitet?


emacoolit

Anbefalte innlegg

Jeg ringte Datakjeden i Trondheim og skulle bestille ett GeForce 6600GT AGP å fikk høre at leverandøren hadde trukket tilbake alle disse korta pga. en feil på de. De skulle få de på lager igjen "i midten av Desember", og hvis jeg kikker på kalenderen nå, så er det vel sånn ca. akkurat nå midten av Desember er. Så jeg krysser fingra for at det kommer iløpet av uka :thumbup:

 

PS: Kortets fulle navn begynner med "Point Of View".. Er dette det samme om det skulle stått Gainward o.l? I såfall, er dette kortet noe dårligere enn om det skulle stått Gainward eller omvendt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+6132

Hmmm.. dette tyder jo på at "emacolit" gjorde en god gjerning med å opprette denne tråden :)

For det er vel da ting som tyder på at 6600GT AGP bør få noen "batcher" på å bli "stabilt".

Når det gjelder hvilken produsent som er best.. tror jeg du nesten må vente på en "The Ultimate Test of 6600GT cards" elns...

Tror du kan finne noen tester av PCI-E variantene. Det er vel "hipp-som-happ" hva du velger, men av og til er det en produsent som er flinkere med å optimalisere minne/GPU/kjølerløsning..

"Time will tell" :)

Lenke til kommentar
Da jeg leste om 6600 GT for en stund siden, på utenlandske forum, så var det flere som måtte returnere nyinnkjøpte 6600 GT fordi de ikke fungerte. Jeg hadde bestilt et 6600 GT, men ombestemte meg til fordel for et demo-kort, et 9800 Pro skjermkort. Jeg er fornøyd med kjøpet, men lurer jo på hvor det blir av 6600 GT.

Dette er jo nedslående nyheter hvis det stemmer.. :cry: Får inntrykk av at det er så som så med kvaliteten på enkelte kort for tiden. Kan jo bare nevne Gainward sine problemer med 6800 serien..

 

Skjønner ikke hvilke rutiner de har for å teste produktene sine.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...
  • 3 uker senere...

Bruker, og har brukt siden før jul, et MSI 6600GT AGP kort, som det har vært snakket om.

Kortet er helt konge. Viften bråker faktisk ikke så altfor mye heller.

Tempen ligger på ca 48 grader på load, som er helt akseptabelt når romtempen er på ca 28, kabinett på ca 35, jeg er nemlig en slik "frysegris".

Har ikke klokket det.

Spurte t.o.m. hos selger før jeg kjøpte om han hadde hatt noen returer på MSI sitt 6600GT AGP kort, og hans svarte enkelt og greit, Nei.

Tok sjansen og er glad for det. Konge kort.

Husk at MSI er visst det eneste med VIVO. Så vidt jeg har sett i så fall.

Lenke til kommentar

Må bare si at det forbauser meg litt at folk her er så følsomme og altoppslukende.

Når det holder at en person skriver at det muligens er et problem med et produkt for at man skal trekke sin bestilling osv syns jeg det sier like mye om de som leser, som om tråstarters muligens litt uforsiktige utsagn.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Det kan nok se ut som at 6600GT ikke fungerer så bra i gitte sammenheng.. og at det tildels fungerer dårlig i DX8.

Min erfaring (sålangt) med Sparkle 6600GT er usedvanlig gode ytelser i DX9.. selv med standard klokk..men heller labert i DX8.

Når det er sagt klarer mitt kort rett under 17k i 3DMark01 med FSB200 og xp-m @ 2500Mhz.

Men det er jo egentlig dårlig med tanke på at kortet yter over 8k i 3DMark03 og godt over 3k i 05. Det er også ekstremt mer "følsomt" for klokking i 3DMark01 kontra 03 og 05... Tåler nesten ikke klokking i 01, men virker helt uten grenser i 03 og 05..(minneklokk).. Merkelige greier... mulig den PCI-E<->AGP kontrolleren ikke er helt uttestet.. den blir ihvertfall *ekstremt* varm... Svir seg på finger.. mens core og kort ellers er knapt lunkent.. Dobbelt-merkelig..

:p

Endret av Slettet+6132
Lenke til kommentar
Da jeg leste om 6600 GT for en stund siden, på utenlandske forum, så var det flere som måtte returnere nyinnkjøpte 6600 GT fordi de ikke fungerte. Jeg hadde bestilt et 6600 GT, men ombestemte meg til fordel for et demo-kort, et 9800 Pro skjermkort. Jeg er fornøyd med kjøpet, men lurer jo på hvor det blir av 6600 GT.

 

MSI... det var det merket de hadde mest problemer med, de som måtte returnere skjermkortene sine, mener jeg å huske. Kanskje de har vært kjappest med å løse problemene da?

 

En påstand avsluttes med et punktum, eller til og med et utropstegn. Et spørsmål avsluttes med et spørsmålstegn. Spørsmål benyttes i kommunikasjonen for å innhente informasjon. Jeg ønsket å skaffe meg informasjon. Ingen har svart meg. Det gjør ikke spørsmålet mitt om til en påstand.

 

Nok om det. :hrm:

Hmm, det(med uthevet skrift) er da, i følge deg selv, påstander eller rykter, det hjelper ikke at du senere kommer med spørsmål!... :roll:

Og da disse ryktene/påstandene har gjort flere, meg selv inkludert, skeptiske til våre fremtidige skjermkortvalg, hadde det vært greit om du kom med en link eller noe annet som i så fall kan underbygge disse ryktene/påstandene! :hrm:

Påstand 1: Jeg leste på ett utenlandsk forum at folk måtte returnere 6600 GT

 

Analyse: Helt sikkert sant, han påstår at han leste dette, uavhengig om det han leste var sant, så er det sant at han leste det.

 

Påstand 2: Jeg mener å huske at MSI var det merket med mest problemer

 

Analyse: Også en sann påstand, han husket det slik, uavhengig av om det er fakta eller ikke.

 

emac presenterete alt i spørmsmålsform, brukte frasen "mener jeg å huske" og hendviste til noe han leste på ett forum. Hvor mye mindre bastant går det ann å være? Synes kritikken i denne tråden her på akkurat det faller på sin egen urimelighet, eller vil dere at folk skal ha en gigantisk disclaimer der det står

 

PS: IKKE VERIFISERT INFORMASJON

 

i hvert innlegg?

 

AtW

Endret av ATWindsor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...