OeO Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Noen som har forklaringen på hvorfor sprit og øl blir krøll, snakker nå om en mer detaljert forklaring, om prosessene i kroppen. Dette er da kombinasjonen sprit, så øl, ikke snakk om alkohol generellt. Lenke til kommentar
ostov Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Jeg har aldri drukke sprit og deretter øl. Så hva blir krøll Lenke til kommentar
potetskrell Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Krøll? At du blir dårlig, eller? Lenke til kommentar
OeO Skrevet 13. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2004 De fleste vet at det er en dårlig kombinasjon å etterfølge sprit med øl, en værre kombinasjon enn f.eks øl, så sprit. Dårlig er et fint ord ja. Hvordan skal man ikke blande forskjellige "alkoholtyper", ingen som vet hvorfor? Lenke til kommentar
vanilla ice Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 (endret) Kan vel si at en skal alltid begynne med lav alkohol-prosent om man skal drikke flerkulturelt for å si det på den måten F.eks øl og sprit. Begynn aldri med sprit, forså å helle nedpå med øl etterpå, da vil du spy, garantert. Laveste prosent først, deretter kan du bygge deg oppover Edit: leif Endret 13. desember 2004 av Gnomenz Lenke til kommentar
Rikky Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Er da ikke noe problem å drikke børst for så å drikke noen øl? Lenke til kommentar
endrebjo Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 (endret) *leste ikke første post skikkelig* Endret 13. desember 2004 av endrebjorsvik89 Lenke til kommentar
SnowDOG_ Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Sprit blir eg dårlig av uansett men det verste blandingen for meg er å blande vin så drikke øl og andre typer alkoholer. Blir heftig ødlagt av det! Lenke til kommentar
hhhmmm Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Tror det har noe med at kullsyre gjør at alkohol taes fortere opp i blodet. ( Har jeg hørt rykter om, vet det ikke ) Lenke til kommentar
OeO Skrevet 13. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 13. desember 2004 Brus er blandevann Lenke til kommentar
salte aper Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Tror det har noe med at kullsyre gjør at alkohol taes fortere opp i blodet. ( Har jeg hørt rykter om, vet det ikke ) er det sant?????????? bare lurer Lenke til kommentar
Vo0do0 Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Jeg har aldri hatt problemer med å drikke sprit først, og så bælme nedpå noen brune etterpå. Lenke til kommentar
bfisk Skrevet 13. desember 2004 Del Skrevet 13. desember 2004 Det har egentlig ikke mye for seg. Denne "regla" er snudd opp ned i mange andre språk, så moralen er i bunn og grunn at det som oftest er best å holde seg til en type alkohol. Les her! Lenke til kommentar
Ausat Skrevet 14. desember 2004 Del Skrevet 14. desember 2004 Sprit først og øl etterpå er ikke noe problem (for meg, iallefall). Kommer vel selvsagt ann på hvor mye av hver en drikker. Lenke til kommentar
Zupermartin Skrevet 14. desember 2004 Del Skrevet 14. desember 2004 Vin + Øl = krøll Øl + Vin = fin Lenke til kommentar
Moonshine Skrevet 14. desember 2004 Del Skrevet 14. desember 2004 Tror kullsyre gjør det motsatte av det som er nevnt tidligere. Mat og kullsyre tilsier tregere konsumering av alkohol. Derfor funker det for meg å begynne med vin, sprit, likører sammen med mat, for å så ta halvlitere på byn. Hvorfor det sånn rent praktisk er kjipt å drikke sprit først, så øl har vel med brekningsmiddelet i spriten. Jeg går ut ifra at det er mer brek.mdl. i sprit i forhold til øl, og derfor takler ikke magen mer innhold. (wtf) Lenke til kommentar
Armalite66 Skrevet 14. desember 2004 Del Skrevet 14. desember 2004 Tror kullsyre gjør det motsatte av det som er nevnt tidligere. Mat og kullsyre tilsier tregere konsumering av alkohol. Derfor funker det for meg å begynne med vin, sprit, likører sammen med mat, for å så ta halvlitere på byn. Hvorfor det sånn rent praktisk er kjipt å drikke sprit først, så øl har vel med brekningsmiddelet i spriten. Jeg går ut ifra at det er mer brek.mdl. i sprit i forhold til øl, og derfor takler ikke magen mer innhold. (wtf) Mat vil føre til langsommere opptak av alkohol. Kullsyre vil føre til raskere opptak av alkohol. Det har ingenting å si om du blander, men er det feks en sur vin, og du blander med enda en sur drink, etc.. vil du jo bli dårlig i magen av dette. Lenke til kommentar
MrLuni Skrevet 14. desember 2004 Del Skrevet 14. desember 2004 Hmm kankje derfor eg alltid "roper på elgen" når eg drikk sprit Drikker alltid øl, men når sjangsen byr seg så hiver eg til meg noen drinker. Sprit + (rød) Julebrus Sprit + cola og sprite Lenke til kommentar
audiomur Skrevet 14. desember 2004 Del Skrevet 14. desember 2004 (endret) Mengde alkohol,bør kanskje ha en større rolle her? Endret 14. desember 2004 av egmur Lenke til kommentar
nr.4 Skrevet 14. desember 2004 Del Skrevet 14. desember 2004 Er da ikke noe problem å drikke børst for så å drikke noen øl? Er vel individuelle forskjeller. For meg, og mange andre virker det som, gjelder regla "sprit og øl blir krøll - øl og sprit går fint". Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå