Gå til innhold

iTrip - fines den?


MacS

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

denne linken kunne du vel fått mere svar på om du hadde posta den i MP3-spillere forumet..

 

menmen Kjøpte selv og har iTrip (Griffin) Fm transmitter. Kjøpte den fra www.griffintechnology.com (ikke her i landet, men hadde ikke noe problem med frakt, - at toll kommer i tillegg) mener å ha sett den i mange andre butikker i norge.

 

Når det gjelder frekvenser kan du selv velge mellom hvem du vil bruke, jeg som bor på hadeland(oppland) bruker FM frekvens 180 grunnet at det ikke sendes noe annet på denne frekvensen.

 

Men vil bare tipse deg om at den til sitt bruk ikke er noe EXtremt å skryte av, synes den var kjempe kul i starten WOW lissom høre din musikk på radio, men til praktisk bruk blir iallefall Griffin sin Itrip litt svak.

 

Om du f.eks tenker å bruke den i bilen, får du verken veldig høy eller god lyd + masse avbrudd av skurr. En annen ting er at iTrip suger strøm av iPod så den ellers korte levetiden blir enda kortere. Litt uenig med MorbidHamster. På tivoli radio blir lyden god om den ligger nærme, får du litt avstand, blir det ubruklig. ypperlig er ikke det rette ordet.. (og skal den ligge nærme, kan du heller kjøpe kabel).

 

Skal du overføre lyd fra ipod til et anlegg, vil jeg ikke anbefalle iTrip, kjøp heller en kabel, ikke like fancy, men lyden blir bra og du slipper den lille "susen" som du hører i bakgrunnen på iTrip :thumbup:

Lenke til kommentar

iTRIP er ulovlig å BRUKE i Norge, men det er lovlig og kjøpe den! JA, så firkanta er vi her i landet! Har hørt at steder som er meget tett befolket som USA og Kina har litt problemer med senderen, mens den har funket rent som en klokke her hjemme for min del! En ting som har litt og si er hvilken cd-spiller eller radiospiller du kobler opp med.

 

Vi hadde en ALPINE cd-spiller, ny pris: Kr 2500,- Antenna i bilen var i tillegg god. iTRIP funker som en drøm! :) Bare sørg for å finne en "ledig" kanal... :)

Lenke til kommentar

ikke vær så skråsikker... Hvor har u kilden fra? link??

 

kopi fra annen post:

 

Politiet har sagt de ikke kommer til å bry seg med å følge opp sånne fillesaker. Dette kom fra han på jobb som har radiosender på Ipod'n. Den har max 30 meter rekkevidde, så det bør ikke være noe problem.

 

og:

 

men det ser veldig bra ut, dem jobber med å få dem lovlige

ref: www.npt.no

 

http://www.npt.no/portal/page?_pageid=121,...ring_hoved.html

 

 

 

http://www.npt.no/portal/page?_pageid=121,...&_schema=PORTAL

Endret av woodno
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...