Gå til innhold

Kan ikke velge høyere enn 1024x768, hva er galt?


[AvaLoN]

Anbefalte innlegg

Jeg har en NEC Multisync 1760NX, og selve skjermen funker helt strålende. Dessverre viser det seg at enkelte spill bare vil kjøre i 1024x768 uansett hva jeg prøver. De spillene som rammes foreløpig er NFSU2, Battlefield og Unreal Tournament 2004.

 

Det er ikke det at skjermen ikke vil kjøre høyere oppløsninger jeg kan rett og slett ikke velge noe over 1024x768 i spillmenyene. Dette er en smule frustrerende ettersom dagens LCD-skjermer ikke skalerer særlig bra, så jeg setter stor pris på hjelp og tips ^^!

 

 

Edit: UT2004 funker nå i 1280x1024 (nativ oppløsning), men jeg har enda problemer med andre spill...

Endret av [AvaLoN]
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

noen spill begrenser seg selv i forhold til oppløsning for å gjøre spillene mer anvendelige for det generelle markedet. Og enkelte spill er rett og slett laget rundt en grafikk motor som egner seg best i noen oppløsninger, og som rett og slett crasher når den kjøres i moduser den ikke ble laget for.

Skal ikke si det for sikkert, men det er min teori.

Lenke til kommentar

Spill som begrenser maksimum oppløsning er som regel spill som er konvertert fra spillekonsoll til PC, og disse er det ikke mange av (heldigvis?). Når det gjelder Battlefield 1942 og NFSU2 er dette begge spill som kan kjøres i oppløsninger langt over 1024x768, så her er noe galt :/... Takk for hjelpen anyways ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...