Gå til innhold

Er databutikken.com seriøs?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tidligere var de veldig dårlig på retursaker. Sammen med Itbutikken er vel Databutikken en av de som har lavest anseelse her på forumet. Nå var det snakk om at de skulle få en serviceavdeling i norge, så mulig servicen har endret seg til det bedre.

 

Men, se litt i webshopguiden, og luk ut de som gir seksere på grunnlag av at de får varene sine. Så har du iallefall en viss oversikt over hva andre mener.

Lenke til kommentar

Hadde en langdryg retursak i fjor sommer med en 21" skjerm. Løste seg til slutt, men måtte mase endel før de godtok å betale tilbake kjøpesummen. Har ikke handlet der siden, men regner med at de har blitt mer seriøse. Jeg har ikke sett så mange klager på Databutikken i det siste

Endret av Spaz
Lenke til kommentar

Jeg har handlet fra databutikken, og er kjempefornøyd. Ganske rask levering og greie priser. Virker som problemene oppstår når du skal returnere noe, men noen nevnte jo at de kanskje hadde fått eget servicekontor i Norge, så returbehandlingen har kanskje bedret seg også?

Lenke til kommentar

God erfaring med Databutikken.

 

Jeg kjøpte for over 1 år siden HK, pros. + noe annet derfra. Jeg greide selvfølgelig å mont. vifta feil vei. Visste ikke om det først. Tok kontakt med DataB. og de sa at jeg måtte returnere HK og Pros. Fikk tilsendt lappe for å sette på pakken så jeg slapp å betale returfrakt til dem. Deretter fikk jeg tilsendt pakken i retur for deres regning.

Det eneste jeg betalte var en ny pros. siden den jeg hadde røyk pga. feilmont. fra min side.

Vil derfor si at min erfaring med Databutikken er GODE :D:D:D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...