Gå til innhold

Skal det være en brødrister?


Anbefalte innlegg

Komplett slår til igjen: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=305028&cks=PRL :!:

 

Litt humor etter en lang deg med eksamenslesing

 

EDIT: Noen husker kanksje at de skulle kutte ned på sortimentet for å ha støre inntjening, vel nå vet vi hva de mente. Vet ikke hvor lenge de har hatt brødristere og blendere inne, men må være litt av en brødrister det der... :hmm:

Endret av jag
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

He-he, dere likte den ? :p

 

Vi tester litt forskjellige produkter om dagen og tilbakemeldingene varierer... Noen setter pris på å kunne kjøpe flere produkter hos oss, mens andre lurer på hva i svarte vi tenker på.

 

For å være helt klar: Dette går naturligvis ikke på bekostning av dataproduktene og er ment som et utvidet tilbud. Ønsker man å kjøpe verktøy, lommelykter eller toastere hos Elkjøp og Byggmakker, så skal ikke vi tvinge noen ;)

 

Mimre-mimre: Husker forresten diskusjonen for noen år siden når noen internt mente at kameraer var noe man kjøpte i fotobutikkene. Poenget er at ting endrer seg raskt og nå kan man vel snart kjøpe datautstyr på Rimi. Ooops, det kan man allerede :D

 

Edit: Send oss gjerne forslag på andre produkter dersom det er noe dere ønsker. Hva med en kombinert airconditon og cpu-kjøler ?

Endret av Komplett.no
Lenke til kommentar
Luzifer skrev: 06/12/2004 : 19:54 

Ingen som vil ha støvsuger da? 

 

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=305119&cks=PRL

Med tanke på hvordan noen PC-er ser ut innvendig med støv har vi ikke noe problem å kalle dette for en nødvendig datakomponent :D Skal vurdere å få satt på noen USB-porter på disse også ;)

 

Forresten; denne her kan vel kalles i grenseland mellom forbrukerelektronikk og datautstyr. Genial på lan o.l. hvis man trenger lading av mobil/kjøleskap o.l., men skal ikke drive noe reklame her (fysj-fysj)

Lenke til kommentar

Måtte sjekke kalenderen jeg.....Desember, ikke april.

 

Men, jeg synes det er genialt at komplett selger brødristere.

Merket de selger er jo ikke hvilket som helst heller.

 

Når du kan gå på OBS i stavanger og kjøpe Melk, brød, pålegg, svitch, banan, dvd brenner og kaffe, så er det bare rikitg at komplett selger brødristere!

 

Jeg savner Dremel på komplett, jeg savner kaffe og kaffetrakter på komplett (de selger jo profilerte kaffe kopper) jeg savner akebrett på komplett.

 

V får :dremel: til jul av kona

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...