Gå til innhold

X800, Problemer! wtf?


Mixy89

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har nesten nettopp kjøpt meg "nye" x800 noe jeg var svært stolt over, men etter litt bruk skjønte jeg fort at det var noe galt fordi jeg hadde (believe it or not) LAG! Jeg hadde merket litt lavere fps i cs (ikke noe betydelig) og stusset litt på dette... Men det var når jeg kjøpte meg cmr rally 2005 at jeg virkelig var skuffet, fordi her merket jeg litt lag, ikke mye selvsagt...

 

uansett: Jeg skulle gjerne fått fikset dette problemet, har snakket med ati coustomer care osv. lastet ned nye drivere.... Men ingenting hjelper, ikke det minste!

 

I senere tid har jeg innstalert nye skins til cs, da merket jeg en helt uutholdelig lag, jeg hadde ned til 3 fps, når jeg satt alene (på min engen server, uten andre på aim_ak-colt!!!)...

 

Hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, som tidligere sagt, jeg (tror) jeg har lastet ned alt av drivere...

 

Edit: driver med diverse spyware killers, noen som har noen (gratis) som tar det meste? også av virus... jeg har: norton anti virus, ad aware og spybot, search and destroy

 

Edit2: Har også nylig (innen en uke) tatt en defragmentering, av begge hdd

 

Edit3: har ati radeon connect3d pro....

Endret av Mixy89
Lenke til kommentar

Ja du er ikke den eneste som har opplevd lagg og liknende, jeg fikk kortet for en drøy uke siden

Asus X800xt PE Pci-e og Half life 2 funka jo døds smuud liksom det smuudeste jeg har sett, fikk 97fps på stress testen i cs med allt på fullt til og med 16x anti analising..

 

Men så skulle jeg ovet til NFSU 2, da det skjedde kjører allt på full (seff) trodde jo detta kom til å gå bra vettu, med en gang så gjorde det det, men etter en liten stund så lot jeg merke til at det små lagget en gang i blandt, så jeg stusset litt på dette... Men så skulle jeg kjøre "Drift race" som det heter, og da gikk det gæli :( det er en stor nedtur.. allt lagget helt villt og jeg måtte halvere grafikken for at det skulle gå som smurt.. men nå lagget det fortsatt littegrann (som i begynnelsen)..

 

Lurer litt er det "bugs" som gjør at det lagger sånn (kanskje dårlig grafikk code?) eller er det skjærmkortet mitt som ikke klarer det rett og slett? Det skal liksom være dagens beste skjærmkort(som ikke er SLI)

 

Specsa(i tilfelle noen lurer):

P4 3.2 HT

Pc3200 1gb ram cl(husker ikke)

200gb western digital 8mb cach 7200rpm(synd med bare 1 partisjonert azz)

Albatron 915p/g(uff hehe)

Og da seff Asus x800xt pe pci-e

Endret av Amo Aka Eagle
Lenke til kommentar

du som opplever lagg i NFSU2..

 

sånn er der her å, greit nok jeg bruker FX5200, men det går helt greit å spille, kjører 800X600, noen detaljer på max og noen av, 2X antialiasing (eller hvordan det skrives)

 

men når jeg skal ta Street-X eller Drift så lagger det som faen.. men ikke ellers..

 

men hadde jeg hatt ett X800XT PE og det hadde lagga så hadde nok jeg blitt passe irritert å ;)

Endret av Freeman84
Lenke til kommentar
Ehh... Jeg har A64 3400+, 1gb ddr(400 mhz), x800pro vivo... Trodde HL2 skulle gå hakkefritt på 1024x768 med alt på max, men nei... :/ Er ikke systemet mitt bra nok til å kjøre de oppløsningene?!?

Burde være nok i massevis :!: , men kan hende du har alt på "quality" av settings i win, så kanskje ikke går 100% smooth pga det?

Endret av hds
Lenke til kommentar

tror maskinen din er full av diverse "dritt", en formatering kunne vert greit, har selv connect3d x800pro, men med vivo (riktignok flashet til xt pe)(resten av specs står i profilen min), har hatt tilnærmert ingen problemer med det og kjører både hl2 og nfsu2 på max uten problemer, har lagt såvidt merke til litt lag på drift delen av nfsu2, men det har med max oppløsning og detaljer når 4 biler samtidig skal lage alle lydeffekter, refleksjoner og røyskyer, sånt krever sitt av hardwaren ;)

 

Edit: har win XP XP2, alle settings ej kjører på oppløsninger er alltid 1600x1200, innstillingene av skjermkortet i windows trur ej er på standard, eller midt mellom kvalitet og ytelse, (har ihvertfall aldri rørt di)

Endret av Bazer_Punk
Lenke til kommentar

Trist, og noe merkelig, å se at så mange sliter med forskjellige X800-kort. Jeg har selv 3500+, 1024mb pc3200 og X800 pro vivo. Jeg kjører NFSU2 -glatt- på 1280*1024 og max på alt. Det eneste som kan hakke en smule, er om jeg burner rundt og rundt og lager mye røyk (particles), men ellers er det smooth.

 

Har ikke testet Colin 05, men 04 gikk også helt fullstendig glatt i 1280*1024 med max på alt. Jeg har også hakket under max quality på skjermkort-settings o.l. CS:S går også rimelig glatt for det meste, også her har jeg 1280* og alt på max.. De eneste gangene jeg merker noe til hakking, er om jeg f.eks. har programmer som flashfxp eller dc++ oppe og med download på. Dette tror jeg rett og slett er på grunn av load på harddiskene, ikke noe annet.

 

Så jeg tror rett og slett dere bør ta en fullstendig sjekk av alle drivere; skjermkort, chipset, lydkort, hovedkort, i det hele tatt. Det skal også nevnes at jeg har WinXP SP1. Prøvde SP2, likte det meeget lite. Det minsket ytelsen i spill betraktelig.

Lenke til kommentar

Hmm... Nå er jeg meget bekymret!!! Jeg en ikke registrert versjon av win xp :( men d kan da ikke ha noe å si...? Forresten, er ikke NOE dritt på pcen, den er 3 uker gammel og den har vært lik hele tiden... Hjelper det hvis jeg flasher til x800xt tror dere?(tror jeg skal gjøre det i helga)

Lenke til kommentar

Hehe... =D tror dere rett og slett at jeg burde innvistere i en original windows xp versjon da? HVOR finner jeg de BILLIGSTE? Har forresten hørt noe om "Student versjon" eller noe.. Finnes de i win xp professional? Hvor mye koster de i tilfelle?

 

MEN: Vil problemet fikse seg da tror dere?

Endret av mihcaoj
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...