Gå til innhold

[GTA]Hemmelig øy i SA, Finnes d? Snakkes om på radioen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

hvis du tar en båt (eller svømmer) utover det som vanligvis er kanten på kartet, så vil selve san andreas bli mindre og mindre, og vannet som omgir øyene blir større og større. Så det er nok ikke helt usannsynlig at de har gjort noe sånt.. du får se mer og mer rundt hele veien, så det er oj bare å prøve å kjøre en stund rett vestover, og se...

Lenke til kommentar
som jeg sa i sted så spiller det ingen rolle hvilken vei du flyr, på kartet får du se alle veiene (hvis den viser øyen på kartet da)..

De sier den er hemmelig (fordi den ikke vises på kartet)

Men prøvde å fly med Hydra rundt nå, men det er bare det at det er så uuuuutrolig stort, så det tar kjempe lang tid. (Noen som har mye fritid i dag eller)

Lenke til kommentar

**************** SPOILER***************

 

 

 

Det det er snakk om her er Liberty City som du drar til mot slutten av Las Venturas missionene (Saint Mark's Bistro). Du gjør en mission som er i området fra GTA3, det området der du venter på en person utenfor en cafe, mens du har planta en bombe i bilen han skal sette seg inn i. Denne cafeen heter vel Saint Mark's Bistro tenker jeg :) Liberty City med snø er ett vakkert syn, men du får ikke utforske noe her, hele missionet forgår innendørs (bortsett fra helt på slutten hvor du kommer ut i en bakgård)

 

Men i hvertfall i dette missionet må du "dra" til Liberty City. Det de ber deg gjøre er å ta ett fly og fly sånn ca nordvestover. Du flyr ett godt stykke utover havet før du når "Liberty City", som ikke er en øy i den forstand at du kan se den, men når du kommer langt nok ut på havet under dette missionet så starter Liberty City missionet.

 

Altså ingen øy, men det finnes et Liberty City mission som ligger langt utenfor kartet!

Lenke til kommentar

Det er iallefall ikke Liberty City, eller Area 69, siden Liberty City får man bare via et oppdrag, og Area 69 er ikke ei øy, men en base midt i ørkenen.

Jeg regner med at man bare finner øya hvis man drar så langt ut at San Andreas blir mindre på kartet, og så sirkler rundt hele driten i flere timer for så til slutt å faktisk finne øya, og det bør f*en meg være verdt det også!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...