Gå til innhold

Hjelp, Vampire Bloodlines klikker


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er visstnok en bug i spillet som forårsaker crash for de fleste. Kommer nok en patch, men du kan også komme deg videre ved å skrive inn følgende i konsollen (start spillet med "*****.exe -console") når du er på brygga ved båten:

 

Hvis du reddet Johansen, skriv:

SaveJohansen()

 

Hvis du er en annen rase enn Nosferatu:

changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

 

Hvis du er Nosferatu, skriv:

changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark

 

Du vil da få riktig mengde xp og loggboka vil oppdateres som den skal.

Lenke til kommentar

Fikk installert denne uoffisielle patchen (v0.4), men Leopold kræsjer fremdeles her. Får vel bare kjøre den konsollkommandoen for å kunne komme meg videre...

 

Likevel, det er jo imponerende hvor mye bugs "dan_upright" fikk rettet på egen hånd (med hjelp fra forumbrukerne på Dilapidation). Men på den annen side, det skal ikke være sånn at det er andre enn Troika Games som må rette på feilene som de er ansvarlige for. Vi får håpe at TG tar oss VTMB-fans seriøst, og lager en offisiell patch som skal fikse bugsene på en ordentlig måte..!

Lenke til kommentar

Kjørte du leopatch0.1.rar som ligger inne i patchfila du lasta ned? Kan ikke si om den Leopoldtingen funker for min del, da jeg ikke har kommet dit enda. Blir jo bare sittende å teste nye ting med nye karakterer hele tiden, så har ikke kommet lenger enn Hollywood her. Noe som igjen hinter på hva min grunn til å oppsøke en patch var: gargoylesamtalen med Isaac og den mat kritiker questen uten belønning.

Lenke til kommentar

Har prøvd ut versjon 0.5 av den uoffisielle patchen. Mange ting blir fikset (kræsj etter Leopold, diverse bugs i dialogsystemet, manglende belønning for å ha ordnet en dårlig omtale av restauranten i Hollywood, og mye mer) - men det oppstår noen andre merkelige bugs. F.eks kan jeg ikke lenger avbryte feeding av folk jeg forfører, heisen opp til Jeanette/Therese i Asylum funker ikke (må bruke noclip), samt det er umulig å komme inn i huset mitt i Downtown. Kommer inn med noclip, men ser da at det er stablet 3 bord oppå hverandre ved datamaskinen min slik at det er umulig å lese email.

 

EDIT: Nå har versjon 0.6 av den uoffisielle patchen kommet, får teste denne...

 

Nå har det jo seg slik at ingen av stortitlene til Troika Games - "Arcanum" og "Temple of Elemental Evil" - har vært problemfrie å spille gjennom, det vrimlet jo med bugs i disse spillene. Mitt inntrykk av Troika er at de er veldig kreative folk som virkelig kan lage gode spill, men at tekniske problemer og bugs ødelegger mye.

 

Men ellers er jeg blitt ganske så hekta på spillet - spiller nå med min andre karakter, en Toreador (kom først gjennom spillet med en Brujah). [fjortismodus]I går fikk jeg sånt kick av å forføre VV, der og da skulle jeg ønske at Troika Games hadde gjort det mulig å ha seg med henne på samme måte som det er mulig å ha seg med Jeanette (dersom man velger å redde henne)...[/fjortismodus]

Endret av EviLEddiE
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...