Gå til innhold

2 pac - Hva skjedde?


And.rs

Anbefalte innlegg

Fant denne siden på internett, den viser til et helt fjell av grunner til at 2 pac enda lever osv. Har hørt at folk har tro på at han enda lever før jeg leste det også, men har ikke tenkt så mye på det selv før jeg leste alt dette. Det hele virker jo litt mistenkelig liksom, alle disse tingene rundt hans død (at han plutselig avlyste begravelsen foreksempel) Men samtidig er det noe dypt inne i meg som sier at alt bare er tilfeldigheter... ikke vet jeg?

 

**Makaveli???*** :hmm:

 

 

Internettsiden finn du her: 2pac - alive ??? (har sett den samme infoen flere steder så jeg er sikker på at den er pålitelig)

 

 

 

Og noen som har sett dette bilde som sirkulerer på nettet hvor man ser han ligge i sykesengen? (kan være fake da, i og med at det viser ting som egentlig ikke har skjedd i følge sykehuset han lå på... menmen)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, snakk om å være seint ute a, det Tupac greiene med om han lever eller ikke er old så det holder, alle er totalt ferdig med det nå.

 

Og nei, selvfølgelig lever han ikke, herregud. Tupac har alltid visst at han skulle dø tidlig pga livsstilen hans og den store kjeften hans, alle som har vært Tupac fans veit det, han har sagt det tonnevis av ganger sjæl også, det er grunnen til at han blant annet har lagd masse materiale som først skulle bli gitt ut etter han døde. Han ville at musikken hans skulle leve lenge etter han.

Lenke til kommentar

Det er like mange konspirasjonsteorier om hvorfor Elvis og Marilyn Monroe fortsatt lever. Må ikke tro på sånt. Kulturelle ikoner har folk vanskelig for å tro kan dø sånn plutselig, og blir helt desperate etter å finne grunner til at de faktisk IKKE er døde men har gått under jorda/bortført av romvesener/skifta identitet av CIA osv osv osv osv...alle teoriene er helt seriøst ment.

Lenke til kommentar

joda, 2pac lever, elvis lever og usa landet ikke på månen...

 

elvis lever forresten samme med rom-vesner på en annen planet

 

skjønner godt at familien ikke vil ha pressen på begravelsen

de fleste artister har mange sanger som er delvis ferdig eller helt ferdig med ikke utgitt, elvis hadde vel en del slike om jeg ikke husker helt feil...

Lenke til kommentar

ok da, får la fornuften min ta over. Sikkert bare en fyr som var pist på pac og dro fram våpenet og skjøt han, enkelt og greit...

 

hehe, vet det er litt gammelt emne assa. :!:

 

Offtopic: For en liten stund siden leste jeg på Stress.no at Sylvester Stalone skulle spille i og regisere en film som handler om drapet på B.I.G og 2 Pac, men dette er for rundt 1 år siden, og jeg har ikke hørt noe etter dette. Noen som vet noe om akkuratt det eller?

 

TNX for svar :thumbup:

Endret av ReSSaA
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...