AndyPanda Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Sliter med knebøy for tiden, får vondt i høyre lyske.. prøvd å tatt det litt roligere på knebøyen i noen uker men ser ikke ut til å bli bedre. Noen alternative øvelser som er bedre for lysken eller må jeg bare ligge av knebøy helt i et par ukers tid? 5x 92,5kg på siste settet på benken i dag, så fornøyd med det hvertfall! Prøv og varm opp meg øvelsen squat to stand Lenke til kommentar
Kranjcar Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Daaaamn, nå har kanel blitt farlig også! Lenke til kommentar
phax Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 (endret) Prøv og varm opp meg øvelsen squat to stand Faen da, fant ikke en øvelse som så ut? Men ja kan nok hjelpe med bedre oppvarming. Men tror jeg skal pause noen uker først, kjenner smerten godt allerede på oppvarmingsløftene så. Edit: testet øvelsen her nå og fikk smerter i lysken av det også, så usikker om det vil hjelpe? Endret 13. oktober 2010 av phax Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Ta noen sett med squat to stand i mellomtiden da Kan hende det hjelper. Ta litt bredere fotstilling for hvert sett. Lenke til kommentar
jahas Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Hva synes dere egentlig om Proteinfabrikkens 100% whey? Kjøpte 1kg ON 100% whey nå for å prøve noe annet. Tingen er bare den at jeg abonnerte på "Treningsforum magasinet" her om dagen, og der fulgte det med et 25% VIP medlemskap på proteinfabrikken. Synes forsåvidt proteinfabrikken's smaker godt, og det er lavere på fett enn ON's, men så er det til gjengjeld litt mindre protein per 100g. Tech nutrition's (Kjøpt 3kg en gang) er kanskje det beste, men forferdelig dyrt. Med 25% koster 3kg 100% whey fra proteinfabrikken 374,- Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Det er utrolig dyrt og lage et ordentlig proteinpulver av god kvalitet, fordi råvaren koster mye. Når det koster så lite kan man jo begynne spørre seg selv. Og når de i tillegg kan gi så gode rabatter og fortsatt tjene på det, så har de ganske god fortjeneste selv om prisen er så lav. Det gjør at jeg igjen begynner å tenke litt. Lenke til kommentar
Hestekølle Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Det er utrolig dyrt og lage et ordentlig proteinpulver av god kvalitet, fordi råvaren koster mye. Når det koster så lite kan man jo begynne spørre seg selv. Og når de i tillegg kan gi så gode rabatter og fortsatt tjene på det, så har de ganske god fortjeneste selv om prisen er så lav. Det gjør at jeg igjen begynner å tenke litt. Men tror du protein som Whey-80 fra Gymgrossisten.com er slikt? Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Prisen følger kvaliteten. Spørs hvor viktig kvalitet er for deg da. Lenke til kommentar
Knife Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Vet dere hva? Jeg skal skrive en bok om mat, mat og atter mat Noe må gjøres med våres tanker om kosthold og mat, spesielt mat. Ikke noe under eller over enn mat. Mat i frysa, mat på bordet, mat i sofaen foran tven. Mat på fanget mitt, mat overalt. Elsker vi mat eller Lenke til kommentar
jahas Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Prisen følger kvaliteten. Spørs hvor viktig kvalitet er for deg da. Nja. Når jeg kan få 100%whey fra PF til nesten en tredjedel av TN sitt er jeg usikker. Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 TN er nok en smule overprisa, men nå selger de det på tilbud til 749,- noe jeg mener er en bra pris. Hadde jeg ikke hatt nesten 12 kg protein stående, så hadde vaffal jeg slått til. Lenke til kommentar
Laughing Madcap Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Vet dere hva? Jeg skal skrive en bok om mat, mat og atter mat Noe må gjøres med våres tanker om kosthold og mat, spesielt mat. Ikke noe under eller over enn mat. Mat i frysa, mat på bordet, mat i sofaen foran tven. Mat på fanget mitt, mat overalt. Elsker vi mat eller Forventer eksemplar med autografen din på. Lenke til kommentar
Hestekølle Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Prisen følger kvaliteten. Spørs hvor viktig kvalitet er for deg da. Kvaliteten er ikke så viktig for min del...proteinene er jo det viktigste. Whey 80 er jo det mest solgte pulveret i hele nord-europa! Lenke til kommentar
Matsemann Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Samme her. Og så klart få lese utkast, kommentere osv.! Lenke til kommentar
Knife Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 (endret) Prisen følger kvaliteten. Spørs hvor viktig kvalitet er for deg da. Kvaliteten er ikke så viktig for min del...proteinene er jo det viktigste. Whey 80 er jo det mest solgte pulveret i hele nord-europa! Kvalitetet teller jo selfølgelig! Et protein er ikke et protein om kroppen ikke klarer å ta det opp. Man trenger ikke %100 kvalittet, men %80-90 er hva jeg forventer. Nå spørs jo det også hvordan proteinet har blitt behandla, whey er et indrustriprodukt og det du putter i shaken din kan godt være melk fra syke kuer. Whey 80 er mest solgt fordi det har blitt mest reklamert. Edit: Vent dere en bok fra meg! Endret 13. oktober 2010 av Knife Lenke til kommentar
Hestekølle Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Kvalitetet teller jo selfølgelig! Et protein er ikke et protein om kroppen ikke klarer å ta det opp. Man trenger ikke %100 kvalittet, men %80-90 er hva jeg forventer. Nå spørs jo det også hvordan proteinet har blitt behandla, whey er et indrustriprodukt og det du putter i shaken din kan godt være melk fra syke kuer. Whey 80 er mest solgt fordi det har blitt mest reklamert. Vel, mulig du har rett, men har kjøpt 1 kilo så får vi se hvordan det funker Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 (endret) For å vri litt på det: tenk på alt det unødvendige du får i deg utenom proteinene. Som laktose, fett og andre ulumskheter du ikke har noe godt av. Synes det er greit å holde det til et minimum, når man tross alt får i seg en god del av dette i løpet av året. e: pijus, regner med å få en signert utgave av boka di, og at jeg blir kreditert i boka di som en viktig støttespiller Endret 13. oktober 2010 av Sir-Andy Lenke til kommentar
War Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 80%W er solgt pga folk ikke vet bedre. Det er fail å bruke det som eneste pulver/ hovedpulver om man ikke erstatter K i kosten i alle måltidene. Lenke til kommentar
jahas Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 Prisen følger kvaliteten. Spørs hvor viktig kvalitet er for deg da. Kvaliteten er ikke så viktig for min del...proteinene er jo det viktigste. Whey 80 er jo det mest solgte pulveret i hele nord-europa! hehe. Vanskelig dette, men prisen må stå i forhold til kvaliteten. Men hvis kvaliteten er liten er det irreleveant at prisen er liten. Søppel er søppel, uansett pris. Problemet er bare å finne ut hvor grensen går mellom billig/bra og billig/søppel. Vurdere å knalle til med 6kg med Tn. Da holder det nok til jul Hva er deres erfaringer med smaken? Jeg har smakt sjokolade og den var forholdsvis god. Jordbærsmaken i MealTechen dems synes jeg er veldig god. Vurderer en mikspakke og en jordbær. Et siste spørsmål om noe jeg egentlig aldri har skjønt. Whey er raske proteiner, right? Men hva er igjen myse:kasein? Hva er det beste AllOver proteinet? Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 13. oktober 2010 Del Skrevet 13. oktober 2010 (endret) Kan være lurt å slå til mens prisen på ProZyme er så lav. Smakt både sjokolade og jordbær, og synes smaken er veldig god på begge Dog, liker du ikke jordbær-litago, så styr unna jordbærsmaken, da det blir litt i samme gate. Myse (whey) er raske proteiner ja. De er lettopptakelige, kommer fort ut til musklene. Praktisk rett før og etter trening når kroppen trenger proteiner raskt. Det har sine fordeler og mangler. Kasein er lansomme proteiner. De legger seg som en liten seig masse i magesekken og kan dermet tilføre aminosyrer over et lengre tidsrom enn myse, men er ikke like kjapp som myse, noe som er en ulempe rett etter trening. Det har også sine fordeler og ulemper Myse:kasein er en blandig av disse to typene, noe som gjør at du får egenskapene og fordelene til begge og får dekka alle manglene manglene. Det er også vist at 50:50 fordeling er det er den mest optimale blandingsforholdet på protein. Så et blanda myse/kasein vil være det beste all-over proteinet, whey er best i forbindelse med trening, og kasein er greit når du trenger tilførsel på proteiner over et lengre tidsrom (om natta eller på morran feks). Les mer om myse og kasein og fordeler/ulemper her: https://www.tn.no/drivkraft/artikler/proteiner-byggeklossene-du-bare-ma-ha Endret 13. oktober 2010 av Sir-Andy Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå