Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Hvorfor egner ikke markløft seg i et helkroppsprogram?

Pga korsryggen, roing, knebøy og mark på samme dag alle dagene er fyfy.

Det er derfor man har for eks lett bøy på samme dag som mark osv i 5x5.

 

Fagerli har nye sider, mangler en del nå, men siggy1 har en backup-utgave

her .

Litt kronglete oppsett uten bilder osv, men som man ser er det nesten ryp, bare tilrettelagt for baseøvelseprogram i neste runde.

WTF???

Har i dag kjørt knebøy x 3 sett og sittende roing x 3 sett...

Er det ubra?

 

Shit, har jo kombinert disse i et halvt år nå... :ohmy:

 

Jeg er mye på fisketur og når jeg står lenge og fisker blir jeg litt øm i korsryggen, har ikke merket mer eller mindre til det denne sommeren...

 

Er du sikker på dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Knebøy + roing går bra, men tung knebøy+roing+markløft blir for mye, sier seg vel litt selv. Å bli øm i ryggen av å stå i timesvis med stangen i handen blir vel de fleste. :)

 

Har foresten kjørt X-PRESS-programmet noen uker nå, og må si jeg liker det veldig godt. Flott å kunne pushe seg selv fra økt til økt og følge dagsformen, uten å gå til styrkerommet med et allerede ferdigutfylt program.

Lenke til kommentar

Det blir ustabilt fordi du ikkje vil få plassert stanga skikkeleg, ender sannsynlegvis opp med at det blir vondare og/eller at det går på bekostning av teknikk/utførelse.

 

Uansett, det gjer berre vondt og du tar ikkje skade av litt smerte ;).

Endret av HValder
Lenke til kommentar

Kunstig shit? :p

 

Send en mail til idun da og hør om de har innholdsfortegnelse til deg, [email protected]

Da har jeg fått svar og innholdet er som følger...

 

INGREDIENSER I LETTBRØD: vann, hvetemel, ertefiber, hvetegluten, gjær,salt, tørket surdeig av rug, alginate, pektin, dextrose, havrekli (dekor),tørket surdeig av hvete, emulgator (E472e), sammalt rug, rapsolje,melbehandligsmiddel (E300), enzymer.

 

INGREDIENSER I FERDIG BRØD: vann, sammalt hvete fin, ertefiber, hvetemelbakeri, hvetegluten, gjær, tørket surdeig av hvete, salt, boghvete,linfrø, solsikkekjerner, havregryn (dekor), emulgator (E472e), sammaltrug, alginate, pektin, dextrose, rapsolje, melbehandligsmiddel (E300),enzymer.

 

Det er hvetemel i brødet :thumbdown:Derfor er det ubra...

Lenke til kommentar

Hvilket merke is er det da? Denne typen veier f.eks 435g og er 800ml så tipper din er i samme gata.

 

Men skaff deg en vekt til å veie maten, er jo umulig å holde følge med kostholdet uten synes jeg. Og en vekt koster ikke mer enn en 100,-. Absolutt en god invistering

Endret av phax
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...