Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

5kg.

 

På 10-12 er man så rippet at man ikke burde gå lavere, dvs da ryker mer og mer masse for mindre og mindre fett.

5-6-7% da er man på scenen sammen med Arnold.

 

RPE MyR-forum.

Vil anbefale styrkeløfterene til å følge med på det som skjer her.

Endret av War
Lenke til kommentar

Tror jeg trenger meg nye joggesko snart, kjente jeg fikk vondt på fremsida av leggen når jeg sto på tredemølla sist. Håper jeg ikke får beinhinnebetennelse igjen, hadde passa ekstremt dårlig nå..

 

Skoene er vel rundt et år gamle nå, regner med man sliter ut joggeskoene ganske mye fortere når man bruker de til tung styrketrening i tillegg..

Lenke til kommentar

Hvorfor bruke treningssko til styrketrening? Til knebøy, markløft og ja alle andre styrkeøvelser går jeg i sokkelesten. Et alternativ er sko med flat såle. Sko med demping er ikke anbefalt.

 

Men skal kjøpe noen gode fulldempede sko på MX Sport, slike fulldempede asfaltsko til rundt 1,5 lapper. Blir litt mer behagelig og risikofritt på tredemøllen.

Lenke til kommentar

Blir skum ja. Rist mindre. Det trengs ikke så mye risting før det løser seg opp.

Blandingsforholdet regulerer smak og tykkelse på shakes.

 

Edit: Lurt å la shaken hvile i 1 min eller 2 etter risting. Så blir skummet borte og ting får løst seg opp.

Endret av Sir-Andy
Lenke til kommentar
Når eg rister shake'en, så blir det ein del om til skum. Vanlig?

Har du i det filtret/risten inni?

Den burde du kaste med en gang.

 

Protein skal uansett stå 2 min før den drikkes så smaken setter seg.

Da skal alt skum være borte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...