Sitronsaft Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 En god stund til sommersesongen også da Lenke til kommentar
War Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Man kan gå ned ca 25kg til badesesongen om det startes nå. Jeg endrer matvarene mine på deff, da ender jeg opp med å spise mer / være mettest på deff. Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Hvis man har ca. 15kg fett, hvor mye skal vekk før man blir "ripped"? Lenke til kommentar
War Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 (endret) 5kg. På 10-12 er man så rippet at man ikke burde gå lavere, dvs da ryker mer og mer masse for mindre og mindre fett. 5-6-7% da er man på scenen sammen med Arnold. RPE MyR-forum. Vil anbefale styrkeløfterene til å følge med på det som skjer her. Endret 28. januar 2010 av War Lenke til kommentar
Tommy Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 (Har ikke fulgt denne tråden på lenge, så mulig denne er postet før...) Skal bytte ut vanlige knebøy med denne fra neste uke ^^ Kilde Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Ta med kamera og film første gangen du skal prøve neste uke a! Deretter så legger du ut videoen her, og slenger den opp på failblog i samme slengen! Lenke til kommentar
Mikkel™ Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Jeg oppdaga noe nam nam i kveld da fiskesuppa ble en anelse tynn. Tunfisk salat . Herrefred noe så god da mann! momsa resten av fisken rett fra boksen. Lenke til kommentar
phax Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Tror jeg trenger meg nye joggesko snart, kjente jeg fikk vondt på fremsida av leggen når jeg sto på tredemølla sist. Håper jeg ikke får beinhinnebetennelse igjen, hadde passa ekstremt dårlig nå.. Skoene er vel rundt et år gamle nå, regner med man sliter ut joggeskoene ganske mye fortere når man bruker de til tung styrketrening i tillegg.. Lenke til kommentar
Mikkel™ Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Vurderer å kjøpe meg ett par sko med ekstra demping selv Lenke til kommentar
Sitronsaft Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Hvorfor bruke treningssko til styrketrening? Til knebøy, markløft og ja alle andre styrkeøvelser går jeg i sokkelesten. Et alternativ er sko med flat såle. Sko med demping er ikke anbefalt. Men skal kjøpe noen gode fulldempede sko på MX Sport, slike fulldempede asfaltsko til rundt 1,5 lapper. Blir litt mer behagelig og risikofritt på tredemøllen. Lenke til kommentar
Mikkel™ Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 det er på mølla jeg vil ha mer demping ja. Går alltid i sokkelesten på styrketrening. Lenke til kommentar
War Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Jepp, ett par for løping og ett par for styrke uten demping. Lenke til kommentar
Mikkel™ Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Jau. Kan godt være ett par billige sko og til styrke... BTW war, RYP funker FJELL! Merker endel endringer i kroppen allerede Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 (endret) Jeg bruker et par innesko, av typen fotballsko (futsal!?). De er ganske flate, og tilnærmet null demping. Synes de funker bra Edit: Til styrketreninga altså. Endret 28. januar 2010 av Sir-Andy Lenke til kommentar
Grand Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 anbefaler sko med bra demping til løping på mølle osv, så du ikke får skader og dritt. Lenke til kommentar
Scarn Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Fekk Prozyme mikspakke idag. Har kun smakt vaniljen, og den var no god, men trur eg kjem til å gå fort lei. Uansett, spelar det noko rolle kor mykje vatn eg blandar med? Når eg rister shake'en, så blir det ein del om til skum. Vanlig? Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 (endret) Blir skum ja. Rist mindre. Det trengs ikke så mye risting før det løser seg opp. Blandingsforholdet regulerer smak og tykkelse på shakes. Edit: Lurt å la shaken hvile i 1 min eller 2 etter risting. Så blir skummet borte og ting får løst seg opp. Endret 28. januar 2010 av Sir-Andy Lenke til kommentar
War Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Når eg rister shake'en, så blir det ein del om til skum. Vanlig? Har du i det filtret/risten inni? Den burde du kaste med en gang. Protein skal uansett stå 2 min før den drikkes så smaken setter seg. Da skal alt skum være borte. Lenke til kommentar
Grand Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Hvorfor kaste filteret? synes nå det hjelper med å blande det ut lettere Lenke til kommentar
War Skrevet 28. januar 2010 Del Skrevet 28. januar 2010 Siste 10 år har jeg ikke fått en eneste pulverklump i munnen uten filter. Den lager bare masse skum. Prøv iallefall uten.Kommer vel an på hvordan man rister. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå