Zeph Skrevet 21. februar 2018 Del Skrevet 21. februar 2018 Det beste er å lære seg å lage god mat som i tillegg er næringsrik. Då blir det godt utan store mengder salt og feitt. Lenke til kommentar
Lami Skrevet 21. februar 2018 Del Skrevet 21. februar 2018 (endret) Noen her prøvd ketose? Utelot dere absolutt alt som ikke skal spises under slik diett, eller tok dere gjerne et glass sjokomelk i ny og ne? Og spiste dere aldri lasagna, taco, pizza eller noe i helgene? Og 2) Holdt dere under 50g eller under 100g karbo? Jef ser noen skriver 30-50g maks og noen under 100g. Endret 21. februar 2018 av Lami Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 21. februar 2018 Del Skrevet 21. februar 2018 (endret) Jeg eksperimenterte med moderat lavkarbo og streng lavkarbo i den hensikt å falle i ketose. Det skal ganske lite til å falle ut av ketosen, og etterhvert savnet jeg noe så banalt som melk til kaffen og en eple til lunsj. I tillegg ble "neglelakk-ånden" problematisk. Lavkarbo med rundt 100 gram karbo gikk relativt fint, og kunne lagde pizza i helgene. Det største utfordingen etter min erfaringvar at det var vanskelig å finne varierte sunne fettkilder og på grunn av det høye proteininntaket var jeg alltid mett. Over tid gav dette en betydelig vektnedgang og til slutt en spiseforstyrrelse jeg ikke viste jeg hadde: Fra 75 kg til 62 kg: Endret 21. februar 2018 av Dukien Lenke til kommentar
*F* Skrevet 21. februar 2018 Del Skrevet 21. februar 2018 Økt i vekt siden? Og hva er gjeldende vekt/fettnivå Lenke til kommentar
Poor Leno Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Håper det går bra med deg nå! Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Var ikkje mykje feitt på den kroppen nei. Kor høg er du? Lenke til kommentar
discostu Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 At folk ikke klarer å gå i kcaloverskudd er for meg et under. Uansett, godt tips til tilbehør for de som skal ned i vekt, blomkålris. Rasp den i foodprossesor, stek den i panne. Det kjekke med den er at man kan krydre den til ønsket smak og det smaker faktisk ganske ålreit som tilbehør. Igår hadde jeg stekt løk, litt bønner og mais oppi blomkålblandingen med kylling. Så gårsdagens matinntak var følgende: 1 skive brød med 200g roastbeef, litt majones og syltagurk 2 kyllingfiletter med tilbehøret over 1 proteinbar. 1 pære, 2 mini gulrøtter 2 Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 (endret) Håper det går bra med deg nå! Takk, delte dette først her i griuppen for over fem år siden. Og det har vært historie siden da. Zeph: 175 CM over bakken. Dagens vekt er rundt 70 kg, men har vært dårlig med styrketrening det siste året. Blitt en del fotball og annet idrett. Tenkte å starte igjen med fast trening nå og la det bli til en rutine igjen. Endret 22. februar 2018 av Dukien Lenke til kommentar
Countryman Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 For en deff Dukien(!) Her kunne du bygd 15kg ren masse og beholdt fettprosent på 12-15 Fra alvor til ramme alvor: Skjønner at det der var stressfullt i perioden det gikk opp for deg hva som hadde skjedd. Bedre lærdom eksisterer ikke, med tanke på hva du bedriver pr. idag. Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 (endret) Det var en dyrkjøpt erfaring og summen av det hele. Jeg startet ernæringstudiene i 2010, og i 2011 traff lavkarbo-bølgen Norge så ble jo nyskjerrig. Samtidig trente jeg 4-5 ganger i uken og jobbet 40% ved siden av på OsloKino. Tanken var jo å eksperimentere med mye fett (næringstett) slik at jeg slapp å forholde meg til sult og konstant matinntak i en stressende studiehverdag. Resultatet ble noe helt annet enn hva jeg hadde håpet på. Jeg meldte meg inn i Elixia idag, savnet fra treningen er for stort. Jeg har en gammel treningspartner (og min bestevenn) som jeg tok under mine "vinger" for 5 år siden. Avtalten var da at jeg skulle skulle diktere både kost og trening. Resultatet for han var 10 kg i ren muskelmasse det første året. Etter det har han "forfalt" så vi avtalte at fra mandag er det tilbake til "regime". Så skal bli spennende framover. Endret 22. februar 2018 av Dukien 2 Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Shit, Dukien er jo deilig... No homo... 3 Lenke til kommentar
Bjarnemann Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Tenkt det samme selv. Har revurdert legninga mi litt de gangene han har lagt ut bilde. 2 Lenke til kommentar
Notatblokk Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Har revurdert legninga mi litt de gangene han har lagt ut bilde. Det har ikke jeg. 5 Lenke til kommentar
Bjarnemann Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Har revurdert legninga mi litt de gangene han har lagt ut bilde. Det har ikke jeg. Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 At folk ikke klarer å gå i kcaloverskudd er for meg et under. Uansett, godt tips til tilbehør for de som skal ned i vekt, blomkålris. Rasp den i foodprossesor, stek den i panne. Det kjekke med den er at man kan krydre den til ønsket smak og det smaker faktisk ganske ålreit som tilbehør. Igår hadde jeg stekt løk, litt bønner og mais oppi blomkålblandingen med kylling. Så gårsdagens matinntak var følgende: 1 skive brød med 200g roastbeef, litt majones og syltagurk 2 kyllingfiletter med tilbehøret over 1 proteinbar. 1 pære, 2 mini gulrøtter Øøøh. Ble du mett av det der? 1 Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Protein mettar ganske bra. I tillegg er det store individuelle forskjellar på når ein blir svolten og i kva grad kroppen blir påverka av det. Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 At folk ikke klarer å gå i kcaloverskudd er for meg et under. Uansett, godt tips til tilbehør for de som skal ned i vekt, blomkålris. Rasp den i foodprossesor, stek den i panne. Det kjekke med den er at man kan krydre den til ønsket smak og det smaker faktisk ganske ålreit som tilbehør. Igår hadde jeg stekt løk, litt bønner og mais oppi blomkålblandingen med kylling. Så gårsdagens matinntak var følgende: 1 skive brød med 200g roastbeef, litt majones og syltagurk 2 kyllingfiletter med tilbehøret over 1 proteinbar. 1 pære, 2 mini gulrøtter Øøøh. Ble du mett av det der? Røft regna er det jo 130-140 gram proteiner. Det ville metta meg i et døgn. Lenke til kommentar
Kakeshoma Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 200g roastbeef til frokost? Er du en fransk konge fra 1700-tallet, discostu? 2 Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Herlig bromance i denne tråden. ??? Lenke til kommentar
Roedthaarogfregner Skrevet 22. februar 2018 Del Skrevet 22. februar 2018 Har noen av dere noe erfaring med styrketrening med lydbok på ørene?Trenger å stenge ut andres økter litt mer når jeg er på treningssenteret. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå