Dukien Skrevet 13. juni 2017 Del Skrevet 13. juni 2017 Kjære nørder. Lik Norsk tidsskrift for ernæring og gjør meg glad. Får publisert min første artikkel i disse dager. https://www.facebook.com/NTFE1/photos/a.557157657741500.1073741836.107867142670556/557157664408166/?type=3&theater Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 13. juni 2017 Del Skrevet 13. juni 2017 Disakkarider: Sakkarose / sukrose (bordsukker, laktose (melkesukker) og maltose (maltsukker). Bordsukker er glukose + fruktose. Skjebnen til karbz ender i de aller fleste tilfeller opp som glukose. Godt du setter skapet hvor det skal stå. Forøvrig lærte vi vel alle dette på 1vgs? Ikke at jeg huska det før jeg tok faget opp som privatist i mitt senere liv men. Lenke til kommentar
Lami Skrevet 13. juni 2017 Del Skrevet 13. juni 2017 Magebelte i knebøy med 25kg på stangen? 1 Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 13. juni 2017 Del Skrevet 13. juni 2017 Magebelte i knebøy med 25kg på stangen? 25 på hver side? altså 70? ville ikke brukt belte sjæl før ihvertfall 100, er bra å få trent kjernen fra starten av Lenke til kommentar
Lami Skrevet 13. juni 2017 Del Skrevet 13. juni 2017 Tilsammen. 12,5 på hver side Lenke til kommentar
Akse Skrevet 13. juni 2017 Del Skrevet 13. juni 2017 Magebelte i knebøy med 25kg på stangen? Tilsammen. 12,5 på hver side Hvorfor spør du? Lenke til kommentar
Lami Skrevet 13. juni 2017 Del Skrevet 13. juni 2017 Bare lurer på hvorfor folk bruker det. Lenke til kommentar
Akse Skrevet 14. juni 2017 Del Skrevet 14. juni 2017 Bare lurer på hvorfor folk bruker det. Fordi folk vet ikke bedre. Lenke til kommentar
darkness| Skrevet 14. juni 2017 Del Skrevet 14. juni 2017 (endret) Bare lurer på hvorfor folk bruker det. Fordi folk vet ikke bedre. Jeg bruker gjerne belte på så lette vekter. Jeg løfter ikke stort tyngre enn det på 5RM. Jeg bruker ikke belte hver gang, men hvis jeg skal prøve meg på vekter som nærmer seg 1 RM så bruker jeg gjerne belte for å kunne dra et (for meg) tyngre løft. Endret 14. juni 2017 av darkness| Lenke til kommentar
Kakeshoma Skrevet 14. juni 2017 Del Skrevet 14. juni 2017 Er en der jeg trener som tar på seg beltet når han kommer inn døra og tar det av når han går.. Og gjør selvfølgelig halvreps og bruker moment på samtlige øvelser. Det hadde ikke irritert meg like mye om han ikke også gikk rundt og prøvde å lære folk feil teknikker i tide og utide. Var også veldig opptatt av å ta BCAA med 4:1:1 forhold.. Sånn går no dagan. Lenke til kommentar
*F* Skrevet 14. juni 2017 Del Skrevet 14. juni 2017 Bruker aldri belte, hverken på lett, eller på 1RM vekt, jeg ser vel at det kanskje er mest fornuftig å droppe belte? Lenke til kommentar
2bb1 Skrevet 14. juni 2017 Del Skrevet 14. juni 2017 Samme her. Bare i veien for min del. Tips til håndleddsreimer eller hva det kalles? Brakk et lite ben i håndleddet når jeg var liten, så kjenner det litt når jeg tar benk. Skulle hatt noe som kan stive opp håndleddet litt. Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 14. juni 2017 Del Skrevet 14. juni 2017 spiser ikke lavkarbo, men spiser ganske lite karbo, typ 50-100, men spiser fortsatt dritmye fett. typ 100-150 g . er det farlig? ifølge lavkarbofilosofien skal man spise mye fett, men nå spiser jeg jo karbo også så hva skjer da? er det sant at "mettet/umettet/ditt og datt- fett er farlig? eller er alle fett good news? Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 14. juni 2017 Del Skrevet 14. juni 2017 hvorfor står det ikke sodium innhold på norske matvarer? er jo helt mongo Lenke til kommentar
2bb1 Skrevet 14. juni 2017 Del Skrevet 14. juni 2017 Sodium = natrium. Natriumklorid som er vanlig bordsalt står vel som oftest som "salt" på norske matvarer. Lenke til kommentar
Lami Skrevet 15. juni 2017 Del Skrevet 15. juni 2017 er det sant at "mettet/umettet/ditt og datt- fett er farlig? eller er alle fett good news? Du ønsker å få i deg mest mulig umettet fett. Mettet fett kan øke kolesterolnivået, og dermed øker risikoen for slag og hjertetrøbbel. Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 15. juni 2017 Del Skrevet 15. juni 2017 (endret) spiser ikke lavkarbo, men spiser ganske lite karbo, typ 50-100, men spiser fortsatt dritmye fett. typ 100-150 g . er det farlig? ifølge lavkarbofilosofien skal man spise mye fett, men nå spiser jeg jo karbo også så hva skjer da? er det sant at "mettet/umettet/ditt og datt- fett er farlig? eller er alle fett good news? HVA slags fett spiser du? edit: å spise fett er forøvrig noe helt annet i nordnorge.... Endret 15. juni 2017 av Dufen Lenke til kommentar
Gouldfan Skrevet 15. juni 2017 Del Skrevet 15. juni 2017 Jeg har ikke fått med meg hva omvendt skrå benkpress nedover er godt for. Jeg ser mange gjør det, men jeg har ikke lært dette. Kan noen fortelle meg hva effekt og resultater sånn øvelse gjør? Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 15. juni 2017 Del Skrevet 15. juni 2017 Brosciencen sier: "man treffer nedre del av brystet ekstra godt, og får mer kløft."Vel.... Lenke til kommentar
*F* Skrevet 15. juni 2017 Del Skrevet 15. juni 2017 Okey, har et lite spm: Hvis man spiser mindre enn man forbruker (kombinert med trening) sies det at man tar av seg en del fett, og litt muskler Hvis man spiser mer enn man forbruker (kombinert med trening) sies det at man legger på seg muskler, og litt fett. Den positive effekten (miste fett, eller legge på seg muskler) altså ratioen muskler:fett blir høyest ved lite kcal avvik enn stort kcal avvik. Logisk nok høres det ut som. Men hva skjer egentlig dersom man spiser akkurat like mye som man forbrenner kombinert med trening? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå