War Skrevet 22. september 2015 Rapporter Del Skrevet 22. september 2015 (endret) Man går ikke tilbake til start, for man har blitt sterkere så ny 10rm vil kanskje øke. Men ja -35% av 10RM for å sø øke vektene gradvis til de blir så tunge at man ikke kan øke er volumprinsippet. Da kan du google hvilkeuke eller strategisk nedtrening. Endret 22. september 2015 av War Lenke til kommentar
Countryman Skrevet 22. september 2015 Rapporter Del Skrevet 22. september 2015 Ja det er klart - om der er tvil om at deload i seg selv ikke er nødvendig vil hele denne forklaring bli totalt uforståelig Lenke til kommentar
LasH Skrevet 22. september 2015 Rapporter Del Skrevet 22. september 2015 Jeg vet dette sikkert har blitt tatt opp x antall ganger før, men våger meg å spørre; Hvilket omega-3 kosttilskudd anbefaler dere? Hater fisk, så tenker jeg får nok i meg altfor lite fett. Trenger ikke noe dyrt, men ønsker heller ikke noe som er presset ut av krabbe eller annet dritt. Lenke til kommentar
War Skrevet 22. september 2015 Rapporter Del Skrevet 22. september 2015 Bruker fri flyt jeg , så slipper jeg å huske å tenke på handlingen. Skal du sjekke rundt selv, så finn ett merke som presser fiskekjøtt og ikke fiskelever.. Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Ganske gøy og følge utviklingen på denne tråden gjennom de siste årene, har lært endel her og der selv, men føler det er så mange forskjellige meninger og hypoteser rundt alt at man må gå litt etter magefølelse og.. Men fra en tråd til alle ble slaktet hvis de nevnte noe annet enn 5x5 og fullkropp 3 ggr i uka til en tråd hvor det faktisk blir litt informert rundt de andere (nesten) like viktige faktorene. Er jo morro, og jeg vet mange her sitter på mye mer kunnskap enn meg, det er jo veldig betryggendes. Nesten så man vurderer våge legge ut split programmet sitt og høre hva folket her tror om det.. 1 Lenke til kommentar
War Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Mens man sitter her å skal ha forskepapirer på alt, hvor biff har man blitt? Jeg kjøpte en pakke protein på helsekost jeg i 2002, leste www.tn.no på esken og gikk inn. Der fant jeg Børge Fagerli og RYP, leste for første gang om bindevev, kcal-overskudd og hvileuke. De 4 årene før hadde jeg gått opp 2 kg med full trening, de neste 8 mnd gikk jeg opp 20 til og da trente jeg RYP grunnprogram som er et helkropps /isolasjonsprogram av billigste sort. Det eneste jeg endret var progresjonen og hvileuke + spiste mer 2 Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Dukien! Selv om forskning sier det smaker det samme så er smak subjektivt... Ta nå utgangspunkt i IRL, ikke kun i henhold til forsknings forutsetninger. Vi lever ikke i en lab. Melk fra "økologiske" produsenter er foret med gress, firkløver og whatnot. Melk fra ordinære melkekyr spiser mais og kornblandinger. Det sier seg selv at smaken blir annerledes. Om du klikket på hva jeg delte så understrekes det at smak akkurat er subjektivt. Men normer og forventninger vil ha evne til å påvirke dette i favør moralske handlinger og lignende. Det har ingenting med å leve i en lab eller ikke å gjøre, men blindende tester trengs for etter beste evne eliminere bias. Når personer som hevder å smake forskjell blir utfordret på dette og konsekvent bommer så burde det fortelle deg noe. For øvrig spiser norske konvensjonelle kuer også grovfôr, rødkløver etc, men ikke like mye som i øko. At hva dyr spiser har evne til å påvirke smaken er ingen uenige med, men her går diskusjonen ut på plantemat hvor Axa selv sier at produksjonen ikke har noen forskjeller, annet enn øko-regelverket. Derfor jeg spekulerte i at han muligens var uheldig med varen. Det er er i mine øyne ikke for mye å foreslå. 1 Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Dukien! Selv om forskning sier det smaker det samme så er smak subjektivt... Ta nå utgangspunkt i IRL, ikke kun i henhold til forsknings forutsetninger. Vi lever ikke i en lab. Melk fra "økologiske" produsenter er foret med gress, firkløver og whatnot. Melk fra ordinære melkekyr spiser mais og kornblandinger. Det sier seg selv at smaken blir annerledes. Om du klikket på hva jeg delte så understrekes det at smak akkurat er subjektivt. Men normer og forventninger vil ha evne til å påvirke dette i favør moralske handlinger og lignende. Det har ingenting med å leve i en lab eller ikke å gjøre, men blindende tester trengs for etter beste evne eliminere bias. Når personer som hevder å smake forskjell blir utfordret på dette og konsekvent bommer så burde det fortelle deg noe. For øvrig spiser norske konvensjonelle kuer også grovfôr, rødkløver etc, men ikke like mye som i øko. At hva dyr spiser har evne til å påvirke smaken er ingen uenige med, men her går diskusjonen ut på plantemat hvor Axa selv sier at produksjonen ikke har noen forskjeller, annet enn øko-regelverket. Derfor jeg spekulerte i at han muligens var uheldig med varen. Det er er i mine øyne ikke for mye å foreslå. TRUE! Øko-regelverket er lite annet enn et markedsføringsbegrep presset gjennom poltisk. Enn hvor sykt DET er. Jeg skjønner jo nå i retrospekt at det skal vanskelig gjøres å smake forskjell på plantemat/kornarter, jordsmonnet er likt for produktene. Forøvrig heter det KYR, ikke KUER 2 Lenke til kommentar
Skosåle Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Kan dere ikke for faen kjøpe og merke forskjellen selv? Jeg skal dekke kostnadene Skal prøve igjen om noen mnd, for å utelukke evt b-varer fra fabrikk.. Nekter å tro at jeg tar feil, ved fire forskjellige anledninger. 1 Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Skal faktisk kjøpe havremel idag og teste hvordan den fungerer, både smaksmessig og mettheten. Ble nyskjerrig etter å ha lest denne. Får bli neste gang Kjetil! http://forskning.no/mat-og-helse-menneskekroppen/2015/08/sa-mye-bygg-kan-du-ha-i-brodet Lenke til kommentar
Skosåle Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 (endret) Greit da! Bruker havremel selv. Trenger fint lite mel i hverdagen, men det er fint å ha til pannekaker osv. Skal lage fiskesuppe etter jobb i dag, da bruker jeg også litt Endret 23. september 2015 av Kjetil_90 Lenke til kommentar
fox Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Jeg titter nå på kasein og tenker å bestille en, men ser at det er stor prisforskjell på produkter. Hvilken anbefaler dere? Og hvorfor er det så stor prisforskjell? Lenke til kommentar
Ciryaher Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Skal faktisk kjøpe havremel idag og teste hvordan den fungerer, både smaksmessig og mettheten. Ble nyskjerrig etter å ha lest denne. Får bli neste gang Kjetil! http://forskning.no/mat-og-helse-menneskekroppen/2015/08/sa-mye-bygg-kan-du-ha-i-brodet Har byttet til havremel for lenge siden, men aldri merket noen forskjell i metthet. Største forskjellen er at grøten tykner på en mer markant måte med havremel. (100g havremel i ~6 dl melk fungerer bra som frokost i en travel hverdag også.) Lenke til kommentar
leifeinar Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Skal faktisk kjøpe havremel idag og teste hvordan den fungerer alldri tenkt i de baner, men lærte plutselig at Havregryn + stavmixer = havremel til fin pris Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 (endret) Flere interessante innspill her. Ser blant annet Kjetil har prøvd dette i pannekaker, som jeg er uhyre glad i. Prøvde en rask google-søk (havremel + pannekaker) og fant oppskrifter som baserer seg på proteinpulver, noe jeg ikke har og tror det vil påvirke smaken negativt. At grøten tykner liker jeg, feit og fin konsistens, sleng med eple/pærebiter, H-melk + cottage cheese = Edit: lolzelol, kom på at jeg har hatt en dunk stående i hybelen i halvannet år. Dere som har hatt pulver over så lang tid stående, har dette påvirket kvaliteten på produktet? Endret 23. september 2015 av Dukien Lenke til kommentar
leifeinar Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 pannekaker/vafler er best. prøvd mange sunne før jeg fant denne som jeg syns funker meget fint. Men jeg er litt lat og hiver i en ts bakepulver sånn at det blir vaffel av det og kjører det i vaffeljærnet. lag røre å kjør med stavmixer. 1 Lenke til kommentar
BenWhittaker Skrevet 23. september 2015 Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 Flere interessante innspill her. Ser blant annet Kjetil har prøvd dette i pannekaker, som jeg er uhyre glad i. Prøvde en rask google-søk (havremel + pannekaker) og fant oppskrifter som baserer seg på proteinpulver, noe jeg ikke har og tror det vil påvirke smaken negativt. At grøten tykner liker jeg, feit og fin konsistens, sleng med eple/pærebiter, H-melk + cottage cheese = Edit: lolzelol, kom på at jeg har hatt en dunk stående i hybelen i halvannet år. Dere som har hatt pulver over så lang tid stående, har dette påvirket kvaliteten på produktet? Nope, ikke hos meg! Whey 80- sjokolade/vanilje. Lenke til kommentar
Populært innlegg Countryman Skrevet 23. september 2015 Populært innlegg Rapporter Del Skrevet 23. september 2015 En knøttliten perser på meg idag - absolutt ingenting å skrike hurra for, men for meg var det uansett en hyggelig opplevelse 14 Lenke til kommentar
Notatblokk Skrevet 24. september 2015 Rapporter Del Skrevet 24. september 2015 Joda! HURRA for ny pers! Gratulerer . 1 Lenke til kommentar
Countryman Skrevet 24. september 2015 Rapporter Del Skrevet 24. september 2015 Joda! HURRA for ny pers! Gratulerer . Takk for det snuppa Det gnager litt på sjela at jeg ikke oppga 160kg som siste løft men slik er det nå bare. Målet var bare å delta - få ett godkjent løft i hver gren og deretter se hva som skjer. Det fikk jeg jo, og er meget fornøyd med 8 av 9 godkjente. Det faktum at en unggutt i 66kg-klassen Marka 270kg (uoffisiell norgesrekord med 10kg) låste opp et eller annet oppe i topplokket mitt. Nå tror jeg fremgangskurven kommer til å skyte i været Tror det ble satt rundt 7 uoffisielle norgesrekorder jeg haha...såå....det er en klubb med gode muligheter for læring dette her. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå