1245112654122755325882462 Skrevet 19. januar 2014 Del Skrevet 19. januar 2014 Enig med Akse, kalk eller magnesium er nesten ufraværlig både for komforten i henda og det å faktisk ha ett skikkelig godt grep som gir deg sikkerheten til å fullføre løftet. Jeg bruker mixed grip, syns det funker fjell :-) Lenke til kommentar
Akse Skrevet 20. januar 2014 Del Skrevet 20. januar 2014 Tror faktisk endorfinrushet etter en skikkelig beinøkt er nok motivasjon til å ta neste økt. Helt latterlig. På det punktet finnes det ikke et problem i verden og alt av bekymringer er borte. 1 Lenke til kommentar
1245112654122755325882462 Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 Er det å komme seg ned trappen fra senteret som til tider kan bli en krise 1 Lenke til kommentar
phax Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 (endret) Er det å komme seg ned trappen fra senteret som til tider kan bli en krise Aldri forstått meg helt på sånne utsagn. Tror aldri jeg har trent meg til å være i nærheten av det nivået, selv ikke etter en sheiko-økt med 18 sett knebøy. Men nå trener jeg jo lite hypertrofi, så ville sikkert følt det annerledes hvis jeg skulle tatt flere runder med 20 reps okklusjons-beinpress i supersett med leg curls og drop-sett leg extensions. Eller no sånn. Endret 21. januar 2014 av phax Lenke til kommentar
boffeeen Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 Det er jo veldig forskjellig fra person til person, da. Hadde knebøy og frontbøy annenhver dag hver dag fra oktober til slutten av desember og var aldri støl. Men hver gang jeg tar rumenske markløft så er jeg støl dagen etter. Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 Er det å komme seg ned trappen fra senteret som til tider kan bli en krise Aldri forstått meg helt på sånne utsagn. Tror aldri jeg har trent meg til å være i nærheten av det nivået, selv ikke etter en sheiko-økt med 18 sett knebøy. Men nå trener jeg jo lite hypertrofi, så ville sikkert følt det annerledes hvis jeg skulle tatt flere runder med 20 reps okklusjons-beinpress i supersett med leg curls og drop-sett leg extensions. Eller no sånn. Skal ikke mer til enn 10x10 bøy med KORTE pauser mellom settene.Som du sier så er det stor forskjell på styrke og volumrettet trening. Lenke til kommentar
Continum Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 Jeg har hørt at det er mange som bruker peanøttsmør som pålegg, hva er deres tanker om peanøttsmør? - i sammenheng med trening Lenke til kommentar
1245112654122755325882462 Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 Er det å komme seg ned trappen fra senteret som til tider kan bli en krise Aldri forstått meg helt på sånne utsagn. Tror aldri jeg har trent meg til å være i nærheten av det nivået, selv ikke etter en sheiko-økt med 18 sett knebøy. Men nå trener jeg jo lite hypertrofi, så ville sikkert følt det annerledes hvis jeg skulle tatt flere runder med 20 reps okklusjons-beinpress i supersett med leg curls og drop-sett leg extensions. Eller no sånn. Om du går dybt nok og tungt nok vil du merke det. At dem som løfter 50kg for mye og knapt nok flytter knærne forann brystkassen ikke merker noe er veldig lett å forstå :-) 1 Lenke til kommentar
Need44speed Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 Jeg har hørt at det er mange som bruker peanøttsmør som pålegg, hva er deres tanker om peanøttsmør? - i sammenheng med trening brødskive med tykt lag peanøttsmør og et tykt lag nutella oppå er konge med et glass melk vet ikke hvor bra det er annet enn at det gjør det lettere å få nok kalorier Lenke til kommentar
Herr Brun Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 Jeg har hørt at det er mange som bruker peanøttsmør som pålegg, hva er deres tanker om peanøttsmør? - i sammenheng med treningGull hvis du skal opp i vekt. Enkelte typer inneholder mye dritt (dårlige oljer, mye salt), men de typene med svært høyt nøtteinnhold er bra. Om du ikke vil opp i vekt er det i overkant kaloritett. Lenke til kommentar
phax Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 Om du går dybt nok og tungt nok vil du merke det. At dem som løfter 50kg for mye og knapt nok flytter knærne forann brystkassen ikke merker noe er veldig lett å forstå :-) Og den kommentaren baserer du på hva? Du vet vel verken hvor tungt jeg løfter eller hvor dypt jeg går. Nisse. 1 Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 (endret) Om du går dybt nok og tungt nok vil du merke det. At dem som løfter 50kg for mye og knapt nok flytter knærne forann brystkassen ikke merker noe er veldig lett å forstå :-) Og den kommentaren baserer du på hva? Du vet vel verken hvor tungt jeg løfter eller hvor dypt jeg går. Nisse. ^ | | Endret 21. januar 2014 av Doofen Lenke til kommentar
phax Skrevet 21. januar 2014 Del Skrevet 21. januar 2014 (endret) ^ | | Ja han insinuerer jo relativt hardt at grunnen til jeg ikke kjenner noe er fordi jeg ikke løfter dypt og tungt nok. Endret 21. januar 2014 av phax Lenke til kommentar
ræss93 Skrevet 22. januar 2014 Del Skrevet 22. januar 2014 Han snakket vel generelt, sønn.. 1 Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 22. januar 2014 Del Skrevet 22. januar 2014 Sønn... Det der er en frase verden slutta å bruke i 2011... Lenke til kommentar
Nevvis Skrevet 22. januar 2014 Del Skrevet 22. januar 2014 "Om du går dypt nok og tungt nok vil du merke det" Phax sier han ikke merker det, dermed er vel Priim sitt utsagn rimelig greit å tolke i hans retning, ikke for folk generelt. Norsk 101. "Sønn" var jeg ikke klar over at verden hadde begynt å bruke en gang på våre kanter. 3 Lenke til kommentar
Skosåle Skrevet 22. januar 2014 Del Skrevet 22. januar 2014 er du sur, lille sønn? Lenke til kommentar
Dukien Skrevet 22. januar 2014 Del Skrevet 22. januar 2014 (endret) Sliter med å de to seriøst etter at dem igjen og igjen har utalt: "Vitenskap er noe tull, anekdoter er så mye bedre, jeg vet bedre enn de som forsker innenfor idrettsernæring" At dem siterer noen gamle for-lengst-utvasket-myter i et forsøk på booste sitt eget kunnskapsnivå blir bare flaut. At personer innenfor treningsmiljøet bidrar til å holde mange av mytene i live kan for øvrig ikke vitenskapen klandres for.Hvorfor diskuterer dem ikke f.eks stekemutagener og dannelse av akrylamid hvorav pommes fries alene er en stor kilde. Faktisk så har mattilsynet nylig utrykt bekymring for akrylamid og har gitt VKM (vitenskapelig komite for mattrygghet) å utvikle en rapport. (Reaksjon mellom aminosyren asparagin og sukker) Så som de fleste her da gjetter; brød, potetgull, grønnsaker, kaffe er eksempler på andre betydelige kilder.http://www.vkm.no/eway/default.aspx?pid=277&trg=Content_6715&Main_6177=6714:0:31,2720&Content_6715=6752:2029756::0:6713:1:::0:0Hvorfor snakker dem ikke om at matoljer i høye temperaturer kan avgi kreftfremkallende gasser ved en gitt temperatur. Eller at gamle fettrester setter i gang en harskningsprosess som fortsetter ved gjenbruk og fører til at fettsyrene endrer sammensetning. Tviler på at McDonald driller de ansatte til å kaste oljen eller oppbevare dette mest mulig vekk fra lys, luft og varme. Eller det latterlige innholdet av saltet som er satt i mange negative helseeffekter? Vet dem for eksempel at salt er en betydelig kilde som kan føre til at vi taper skjelletkalsium? Men i et land hvor saltinntaket er dobbelt så høyt som anbefalt så er vel ikke beinskjørhet noe problem .. (?) Litt ekstra tilleggsinformasjon for øvrig; En god del av proteinene som brukes i muskelproteinsyntese kommer fra endogen resirkulasjon som har blitt brutt ned; altså resirkulasjon. Denne er i tillegg mer effektiv når man trener, noe som gjør at behovet for protein *nok engang* er overdrevet innenfor de fleste miljøer. Ja, McDonald-mat kan vel i utgangspunktet fungere som restitusjonsmat i ny og ne. Grunnen til at jeg reagerer at dem har en god del følgers og vips ruller snøballen i negativ forstand og plutselig har vi folk som spiser på mcern litt for ofte, for dette er jo nå fått en stamp of approval av youtube-guruer. Endret 22. januar 2014 av Dukien 4 Lenke til kommentar
1245112654122755325882462 Skrevet 22. januar 2014 Del Skrevet 22. januar 2014 Sliter med å de to seriøst etter at dem igjen og igjen har utalt: "Vitenskap er noe tull, anekdoter er så mye bedre, jeg vet bedre enn de som forsker innenfor idrettsernæring" At dem siterer noen gamle for-lengst-utvasket-myter i et forsøk på booste sitt eget kunnskapsnivå blir bare flaut. At personer innenfor treningsmiljøet bidrar til å holde mange av mytene i live kan for øvrig ikke vitenskapen klandres for. Hvorfor diskuterer dem ikke f.eks stekemutagener og dannelse av akrylamid hvorav pommes fries alene er en stor kilde. Faktisk så har mattilsynet nylig utrykt bekymring for akrylamid og har gitt VKM (vitenskapelig komite for mattrygghet) å utvikle en rapport. (Reaksjon mellom aminosyren asparagin og sukker) Så som de fleste her da gjetter; brød, potetgull, grønnsaker, kaffe er eksempler på andre betydelige kilder.http://www.vkm.no/eway/default.aspx?pid=277&trg=Content_6715&Main_6177=6714:0:31,2720&Content_6715=6752:2029756::0:6713:1:::0:0 Hvorfor snakker dem ikke om at matoljer i høye temperaturer kan avgi kreftfremkallende gasser ved en gitt temperatur. Eller at gamle fettrester setter i gang en harskningsprosess som fortsetter ved gjenbruk og fører til at fettsyrene endrer sammensetning. Tviler på at McDonald driller de ansatte til å kaste oljen eller oppbevare dette mest mulig vekk fra lys, luft og varme. Eller det latterlige innholdet av saltet som er satt i mange negative helseeffekter? Vet dem for eksempel at salt er en betydelig kilde som kan føre til at vi taper skjelletkalsium? Men i et land hvor saltinntaket er dobbelt så høyt som anbefalt så er vel ikke beinskjørhet noe problem .. (?) Litt ekstra tilleggsinformasjon for øvrig; En god del av proteinene som brukes i muskelproteinsyntese kommer fra endogen resirkulasjon som har blitt brutt ned; altså resirkulasjon. Denne er i tillegg mer effektiv når man trener, noe som gjør at behovet for protein *nok engang* er overdrevet innenfor de fleste miljøer. Ja, McDonald-mat kan vel i utgangspunktet fungere som restitusjonsmat i ny og ne. Grunnen til at jeg reagerer at dem har en god del følgers og vips ruller snøballen i negativ forstand og plutselig har vi folk som spiser på mcern litt for ofte, for dette er jo nå fått en stamp of approval av youtube-guruer. Så det du prøver å si at to karer som sitter i en bil og spiser McDonalds og prater om ernæring tar feil? no way jose 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå