Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det å komme seg ned trappen fra senteret som til tider kan bli en krise

 

Aldri forstått meg helt på sånne utsagn. Tror aldri jeg har trent meg til å være i nærheten av det nivået, selv ikke etter en sheiko-økt med 18 sett knebøy.

 

Men nå trener jeg jo lite hypertrofi, så ville sikkert følt det annerledes hvis jeg skulle tatt flere runder med 20 reps okklusjons-beinpress i supersett med leg curls og drop-sett leg extensions. Eller no sånn.

Endret av phax
Lenke til kommentar

 

 

Er det å komme seg ned trappen fra senteret som til tider kan bli en krise

Aldri forstått meg helt på sånne utsagn. Tror aldri jeg har trent meg til å være i nærheten av det nivået, selv ikke etter en sheiko-økt med 18 sett knebøy.

 

Men nå trener jeg jo lite hypertrofi, så ville sikkert følt det annerledes hvis jeg skulle tatt flere runder med 20 reps okklusjons-beinpress i supersett med leg curls og drop-sett leg extensions. Eller no sånn.

Skal ikke mer til enn 10x10 bøy med KORTE pauser mellom settene.

Som du sier så er det stor forskjell på styrke og volumrettet trening.

Lenke til kommentar

 

 

Er det å komme seg ned trappen fra senteret som til tider kan bli en krise

Aldri forstått meg helt på sånne utsagn. Tror aldri jeg har trent meg til å være i nærheten av det nivået, selv ikke etter en sheiko-økt med 18 sett knebøy.

 

Men nå trener jeg jo lite hypertrofi, så ville sikkert følt det annerledes hvis jeg skulle tatt flere runder med 20 reps okklusjons-beinpress i supersett med leg curls og drop-sett leg extensions. Eller no sånn.

Om du går dybt nok og tungt nok vil du merke det. At dem som løfter 50kg for mye og knapt nok flytter knærne forann brystkassen ikke merker noe er veldig lett å forstå :-)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg har hørt at det er mange som bruker peanøttsmør som pålegg, hva er deres tanker om peanøttsmør? - i sammenheng med trening

Gull hvis du skal opp i vekt. Enkelte typer inneholder mye dritt (dårlige oljer, mye salt), men de typene med svært høyt nøtteinnhold er bra.

 

Om du ikke vil opp i vekt er det i overkant kaloritett.

Lenke til kommentar
Om du går dybt nok og tungt nok vil du merke det. At dem som løfter 50kg for mye og knapt nok flytter knærne forann brystkassen ikke merker noe er veldig lett å forstå :-)

 

 

Og den kommentaren baserer du på hva? :p Du vet vel verken hvor tungt jeg løfter eller hvor dypt jeg går. Nisse.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

Om du går dybt nok og tungt nok vil du merke det. At dem som løfter 50kg for mye og knapt nok flytter knærne forann brystkassen ikke merker noe er veldig lett å forstå :-)

 

 

Og den kommentaren baserer du på hva? :p Du vet vel verken hvor tungt jeg løfter eller hvor dypt jeg går. Nisse.

 

^

|

|

 

;)

Endret av Doofen
Lenke til kommentar

"Om du går dypt nok og tungt nok vil du merke det"

 

Phax sier han ikke merker det, dermed er vel Priim sitt utsagn rimelig greit å tolke i hans retning, ikke for folk generelt. Norsk 101.

 

"Sønn" var jeg ikke klar over at verden hadde begynt å bruke en gang på våre kanter. :p

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Sliter med å de to seriøst etter at dem igjen og igjen har utalt: "Vitenskap er noe tull, anekdoter er så mye bedre, jeg vet bedre enn de som forsker innenfor idrettsernæring" At dem siterer noen gamle for-lengst-utvasket-myter i et forsøk på booste sitt eget kunnskapsnivå blir bare flaut. At personer innenfor treningsmiljøet bidrar til å holde mange av mytene i live kan for øvrig ikke vitenskapen klandres for.

Hvorfor diskuterer dem ikke f.eks stekemutagener og dannelse av akrylamid hvorav pommes fries alene er en stor kilde. Faktisk så har mattilsynet nylig utrykt bekymring for akrylamid og har gitt VKM (vitenskapelig komite for mattrygghet) å utvikle en rapport. (Reaksjon mellom aminosyren asparagin og sukker) Så som de fleste her da gjetter; brød, potetgull, grønnsaker, kaffe er eksempler på andre betydelige kilder.http://www.vkm.no/eway/default.aspx?pid=277&trg=Content_6715&Main_6177=6714:0:31,2720&Content_6715=6752:2029756::0:6713:1:::0:0

Hvorfor snakker dem ikke om at matoljer i høye temperaturer kan avgi kreftfremkallende gasser ved en gitt temperatur. Eller at gamle fettrester setter i gang en harskningsprosess som fortsetter ved gjenbruk og fører til at fettsyrene endrer sammensetning. Tviler på at McDonald driller de ansatte til å kaste oljen eller oppbevare dette mest mulig vekk fra lys, luft og varme. Eller det latterlige innholdet av saltet som er satt i mange negative helseeffekter? Vet dem for eksempel at salt er en betydelig kilde som kan føre til at vi taper skjelletkalsium? Men i et land hvor saltinntaket er dobbelt så høyt som anbefalt så er vel ikke beinskjørhet noe problem .. (?)

 

Litt ekstra tilleggsinformasjon for øvrig; En god del av proteinene som brukes i muskelproteinsyntese kommer fra endogen resirkulasjon som har blitt brutt ned; altså resirkulasjon. Denne er i tillegg mer effektiv når man trener, noe som gjør at behovet for protein *nok engang* er overdrevet innenfor de fleste miljøer. Ja, McDonald-mat kan vel i utgangspunktet fungere som restitusjonsmat i ny og ne.
Grunnen til at jeg reagerer at dem har en god del følgers og vips ruller snøballen i negativ forstand og plutselig har vi folk som spiser på mcern litt for ofte, for dette er jo nå fått en stamp of approval av youtube-guruer.

Endret av Dukien
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Sliter med å de to seriøst etter at dem igjen og igjen har utalt: "Vitenskap er noe tull, anekdoter er så mye bedre, jeg vet bedre enn de som forsker innenfor idrettsernæring" At dem siterer noen gamle for-lengst-utvasket-myter i et forsøk på booste sitt eget kunnskapsnivå blir bare flaut. At personer innenfor treningsmiljøet bidrar til å holde mange av mytene i live kan for øvrig ikke vitenskapen klandres for.

 

Hvorfor diskuterer dem ikke f.eks stekemutagener og dannelse av akrylamid hvorav pommes fries alene er en stor kilde. Faktisk så har mattilsynet nylig utrykt bekymring for akrylamid og har gitt VKM (vitenskapelig komite for mattrygghet) å utvikle en rapport. (Reaksjon mellom aminosyren asparagin og sukker) Så som de fleste her da gjetter; brød, potetgull, grønnsaker, kaffe er eksempler på andre betydelige kilder.http://www.vkm.no/eway/default.aspx?pid=277&trg=Content_6715&Main_6177=6714:0:31,2720&Content_6715=6752:2029756::0:6713:1:::0:0

 

 

Hvorfor snakker dem ikke om at matoljer i høye temperaturer kan avgi kreftfremkallende gasser ved en gitt temperatur. Eller at gamle fettrester setter i gang en harskningsprosess som fortsetter ved gjenbruk og fører til at fettsyrene endrer sammensetning. Tviler på at McDonald driller de ansatte til å kaste oljen eller oppbevare dette mest mulig vekk fra lys, luft og varme. Eller det latterlige innholdet av saltet som er satt i mange negative helseeffekter? Vet dem for eksempel at salt er en betydelig kilde som kan føre til at vi taper skjelletkalsium? Men i et land hvor saltinntaket er dobbelt så høyt som anbefalt så er vel ikke beinskjørhet noe problem .. (?)

 

Litt ekstra tilleggsinformasjon for øvrig; En god del av proteinene som brukes i muskelproteinsyntese kommer fra endogen resirkulasjon som har blitt brutt ned; altså resirkulasjon. Denne er i tillegg mer effektiv når man trener, noe som gjør at behovet for protein *nok engang* er overdrevet innenfor de fleste miljøer. Ja, McDonald-mat kan vel i utgangspunktet fungere som restitusjonsmat i ny og ne.

Grunnen til at jeg reagerer at dem har en god del følgers og vips ruller snøballen i negativ forstand og plutselig har vi folk som spiser på mcern litt for ofte, for dette er jo nå fått en stamp of approval av youtube-guruer.

 

 

 

Wat.jpg

 

 

Så det du prøver å si at to karer som sitter i en bil og spiser McDonalds og prater om ernæring tar feil? no way jose

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...