Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Han drar ikke i nærheten av 200kg med god teknikk.

 

Hvordan fører dere treningslogg? Penn og papir eller Excel og hele pakka? Tror jeg ville foretrukket penn og papir da det er mer "hands on" samtidig som jeg kan notere under økta.

Jeg skriver opp øktene mine i ColorNote på telefonen, og fører dem over til treningsloggen her etterpå. Skriver opp etter hvert sett sånn cirka.

Endret av Akse
Lenke til kommentar

Hvordan fører dere treningslogg? Penn og papir eller Excel og hele pakka? Tror jeg ville foretrukket penn og papir da det er mer "hands on" samtidig som jeg kan notere under økta.

 

Noterer resultatet på treningstelefonen (gammel iPhone 4 jeg har liggende), legger det inn hos SATS og i treningstråden i en tabell som viser dagens resultat og eventuell fremgang fra forrige måling, samt mulig ekstra mål for neste økt.

 

Planen er vel å lage månedlige grafer som viser fremgang. Hvis jeg gidder.

 

EDIT: Lurer også på om jeg skal begynne å trene på kvelden istedet. Merker at jeg blir veldig daff utover dagen når jeg har trent på morgenen. Kanskje er det en tilvenningssak da. Hva synes dere er best?

Endret av Heilage
Lenke til kommentar

hvor mye veier en brødskive

og hvor mange g peanøtttsmør bruker man på en skive?

 

Et brød på 750 g tilsvarer 15 av mine brødskiver, som er noe tykkere enn de brødmaskinen lager. Det er altså 50 g per skive med et standardavvik på noen få gram.

 

For å finne gjennomsnittlig verdi kan du gjøre som meg, nemlig ta den totale vekta av brødet og dele på antall skiver. Du kan også telle hvor mange brødskiver du kan få peanøttsmør til fra én boks. En annen ting du kan gjøre er å veie hver enkelt brødskive og deretter smøre på pålegget og så veie på nytt. Vektforskjellen er så klart vekta til peanøttsmøret, sett bort fra feilskilder som løsnede brødsmuler og kroppsvæsker fra fingrene dine. Eventuelt kan du gå over til et pålegg som er lettere å måle, som for eksempel ost. 100 g gulost tilsvarer 8 av mine skiver, som gir et gjennomsnitt på 12,5 g per skive.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...