Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Juks i benkpress: sprett, rumpe løft, skal du ha styrkløft godkjent må og beina være plantet i bakken samt riktig løfte bane. Også skal stangen ligge urørlig på brystet før den presses opp igjen. De to første nevne burde du ihvertfall unngå. Ellers blir det drap! :p

 

PS: ingen vil ha optimal teknikk når man skal løfte sin absolutte 1RM. Da makser man isåfall ikke.

Endret av joakimz
Lenke til kommentar

Å gå utover teknikken for å makse gir epenis og stor sjanse for å skade seg.

Makse for hvem? Kompisen?

 

Jeg tror det han egentlig mente var om teknikken har mye å si på hvor mye man tar i benkpress, eller om det kun er styrke ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

The amount of feels :(

Var ute og spiste med en jente som nettopp har avsluttet en greie med en annen på grunn av meg, gikk dritbra. Introduserte henne for et vennepar av meg senere, gikk dritbra. tfw alpha.

 

Stå på, brahs. W-we're all gonna make it.

Endret av Broseph
Lenke til kommentar

Det er spisevinduet du sikter til, det gjelder mest om det er lettopptagelig og flytende karbs.

Hvor mye karb kommer an på hvor tungt du har jobbet.

1g pr kg kroppsvekt for de fleste med normal trening. (etter trening)

Det blir sånn ca slik.

 

Før trening (hypotonisk):

  • 20-50g karbohydrater + 10-30g protein + 5-10g fett ,balansert måltid ca 1 time før

Under trening (isotonisk): ( Nitro-fuel ol)

  • 30g karbohydrater per halvliter vann
  • (+10-20g protein)
  • Elektrolytter
  • salt 500mg per halvliter
  • kalium:magnesium:kalsium 50:25:10mg

 

Etter trening (hypertonisk)

  • Styrketrening: 30-80g k + 30g p
  • Intervalltrening: 100g k + 20g p per 30 minutter trening
  • Langkjøring: 100g k +20g p per time trening

Endret av War
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...