War Skrevet 8. desember 2012 Del Skrevet 8. desember 2012 Samme hvor mye du bruker biceps i nedtrekk så må latsen jobbe for å få ned albuene, så bruke latsen gjør man uansett. Liker videoen, vil si at 99% av alle jeg ser som trekker mer en 50kg ROR Men det med skuldrene er viktig i nedtrekk, mark og benkpress. Verdt å merke seg. Ryggbredde: Nedtrekk, rack-chins, chins Ryggtykkelse: Enarmsroing, benkroing, maskinroing, t-bar roing, foroverbøyd roing, rack-markløft. Lenke til kommentar
Edgar Allan Bro Skrevet 8. desember 2012 Del Skrevet 8. desember 2012 "After 150 days of eating clean The Rock allowed himself a "legendary" cheat day. 12 Pancakes, 4 double dough pizzas, and 21 Brownies." Det er det jeg kaller en real cheat day. 2 Lenke til kommentar
mushi Skrevet 8. desember 2012 Del Skrevet 8. desember 2012 (endret) Noen her inne som trener med five fingers sånn btw? Jeg har barfotsko, men uten tær Synes det fungerer veldig bra med unntak av at gulvet blir litt glatt når folk har grisa kalk. Er bare å tørke under beina før løft. Endret 8. desember 2012 av mushi Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 8. desember 2012 Del Skrevet 8. desember 2012 Skjer mye bra i Russland 2 Lenke til kommentar
Bark1Steinar Skrevet 8. desember 2012 Del Skrevet 8. desember 2012 Knebøy med joggesko 2/10 would not bang!! 5 Lenke til kommentar
War Skrevet 8. desember 2012 Del Skrevet 8. desember 2012 http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/article6783151.ece 1 Lenke til kommentar
aomt Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Kor stor går det ann å bli "naturlig" da? Går det ann å få ala fitness model krop uten å bole? Lenke til kommentar
War Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Genene bestemmer mye her. Jeg tenker sånn her er manges maks. Det er greit å vite at etter en kur så begynner nedoverbakken og tilslutt er man der man startet. Blir litt sjalu på massen de gainer, opp til 90ish kg med 8-10fett% går greit for 99% , men derifra og til 103ish krever 2-3-4 år og genene kan sette en stopper lenge før det. Lenke til kommentar
aomt Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Er det noe vits i å gå for 100+ da? Med mindre ein har tenkt å vere med i konkuranse eller noe sånt da? Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Høyde har jo mye og si der da, en kar på 2 meter har litt andre forutsetninger for å veie mye med lav fett % enn en på 170cm Lenke til kommentar
War Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 (endret) Skal kan konkurrere og har sponsorer man ikke vil skuffe og folk som heier på deg og man vil være på top 1-5 så er det nok mange som blir fristet til å ta noge attåt. Da jeg var på 103 hadde jeg vel 17 i fettprosent. Siden % er lett på 100kg så er vel det 93-94 passe rippa. Konkurranse i den klassen så må man nok opp 5-6 kg og det kan ta 2 år med kcal-overskudd-propp-dyrt-jobbing Dagens slikkemunntips as. Gele - 300kcal i en skål og bare sukker. Lagde egen gele 15kcal - like mye gele, smaker gele, ser ut som gele og kjennes ut som gele. 3dl fun ( sukkerfri saft, for eks bringebær) 7dl vann 1 pakke ( 10 plater gelatin ) Røre i kjele uten å koke helt opp. Kjøleskap i 4-5 timer. Olala, drept sukkerbehovet uten kcal. Endret 9. desember 2012 av War 1 Lenke til kommentar
€uropa Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Dagens middag: to grandiser. 2587,5 kcal, 130 g proteiner, 299 g karbohydrater og 95,5 g fett. Det er ikke så ofte jeg spiser så store middager. Jeg skulle egentlig ha kylling og ris i dag, men så var det tilbud på Rema 1000 og jeg orket ikke å bruke så mye tid på matlaginga. Så det ble kontraster. 1 Lenke til kommentar
Kevlar Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Dagens middag: to grandiser. 2587,5 kcal, 130 g proteiner, 299 g karbohydrater og 95,5 g fett. Det er ikke så ofte jeg spiser så store middager. Jeg skulle egentlig ha kylling og ris i dag, men så var det tilbud på Rema 1000 og jeg orket ikke å bruke så mye tid på matlaginga. Så det ble kontraster. To grandiser i en sitting? Respekt. 5 Lenke til kommentar
€uropa Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Det var ca 15 minutters pause mellom dem, siden det er den tida det tar å varme en ny pizza. Men jeg kan vel likevel regne det som én middag. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 To i løpet av ein dag går greit, men rett etter kvarandre høyrest slitsamt ut. Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Det verste er at Grandiosa er av og til godt. En hel Grandiosa går tvert ned, men det spørs med to Mulig jeg husker feil, men Grandiosa er vel samtidig den ferdigpizzaen som har best makros? Lenke til kommentar
€uropa Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Jeg var veldig sulten, men det ble slitsomt da jeg kom til de siste to - tre stykkene, der ett stykke var en åttedels pizza. Det var uansett verd det. Jeg dekket nesten hele proteinbehovet mitt i løpet av ett måltid og var godt på vei med energibehovet også. Jeg fyllte på med sjokolade og nøtter ut over kvelden, så jeg er sikker på at alt var i boks. 1 Lenke til kommentar
€uropa Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Det er utrolig hva folk er villige til å gå ut med på TV. Jeg ser på Sporty på TV2 nå og der forteller de ei dame at hun veier 96 kg, har 48% fett og har helse som en 70-80-åring. Lenke til kommentar
Akse Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Det er utrolig hva folk er villige til å gå ut med på TV. Jeg ser på Sporty på TV2 nå og der forteller de ei dame at hun veier 96 kg, har 48% fett og har helse som en 70-80-åring. Det er stats å være stolt av. Jeg kan ikke forstå at det er mulig å la det gå så langt. Lenke til kommentar
Tommsern92 Skrevet 9. desember 2012 Del Skrevet 9. desember 2012 Fordi ingen personer er like, verken i kropp eller tankegang. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå