Primer4 Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Enig, gidder liksom ikke gråte meg i søvne i kveld når det var så til de grader selvpåført. Stort tap nontheless, var med i noen gode filmer. Lenke til kommentar
Corey Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Vurderer kickboxing snart, hvordan er det å kombinere det med styrketrening? Går det hardt ut over gains? Ikke så lenge du spiser nok. Prøv å få inn kampsporttreningene på hviledager. .... Kampsport er kardio, å kardio kills gains! Lenke til kommentar
Thor - God Of Thunder Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Tilbud på ProZyme! https://www.tn.no/butikk/produkt/prozyme-3kg Nokon som veit kor lenge slike tilbud varer? Får ikkje lønn før i slutten av veka om eg er heldig... Lenke til kommentar
phax Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Tilbud på ProZyme! https://www.tn.no/bu...ukt/prozyme-3kg Nokon som veit kor lenge slike tilbud varer? Får ikkje lønn før i slutten av veka om eg er heldig... Velg faktura som betalingsmåte så slipper du tenke på det. Lenke til kommentar
OlafG Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 (endret) Latterlig dyrt proteinpulver. Tilbud eller ikke. Endret 4. september 2012 av OlafG 1 Lenke til kommentar
Thor - God Of Thunder Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Latterlig god smak. 1 Lenke til kommentar
War Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Latterlig dyrt proteinpulver. Tilbud eller ikke. Nei, kom med noe annet så vi kan sammenligne. Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Krydre opp tråden litt: http://gryhammer.blogspot.no/2012/08/hvor-tjukke-i-hue-er-det-mulig-bli-da.html Lenke til kommentar
War Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 hehe ehm.. 3) Visste du at kaseinet er et protein som er svært vanskelig for menneskekroppen å fordøye, med mindre den er syrnet av en ekte syrningskultur som ekte kefirkorn eller yoghurtkultur i forkant eller er upasteurisert og fersk slik at de naturlige enzymene og laktasen er intakt? Ergo er økte mengder av dette problematiske proteinet fryktelig feil og gjør produktet enda mer ulogisk! 1 Lenke til kommentar
Thor - God Of Thunder Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Tilbud på ProZyme! https://www.tn.no/bu...ukt/prozyme-3kg Nokon som veit kor lenge slike tilbud varer? Får ikkje lønn før i slutten av veka om eg er heldig... Velg faktura som betalingsmåte så slipper du tenke på det. Fant ut. Varer til 25. September Lenke til kommentar
Corey Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Tilbud på ProZyme! https://www.tn.no/bu...ukt/prozyme-3kg Nokon som veit kor lenge slike tilbud varer? Får ikkje lønn før i slutten av veka om eg er heldig... Velg faktura som betalingsmåte så slipper du tenke på det. Fant ut. Varer til 25. September Hva er tilbudet? Denne koster det samme hos min faste leverandør uten tilbud Lenke til kommentar
SKAÐI Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Krydre opp tråden litt: http://gryhammer.blo...lig-bli-da.html Jaja, da holder jeg meg til H-melka. Lenke til kommentar
Corey Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Krydre opp tråden litt: http://gryhammer.blo...lig-bli-da.html Jaja, da holder jeg meg til H-melka. Apropos denne debatten; vet noen om det er forskjell på hvordan Qmeieriene og Tine framstiller melken, og/eller om dette har noe for opptaket å gjøre? Lenke til kommentar
Primer4 Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Krydre opp tråden litt: http://gryhammer.blo...lig-bli-da.html Jævla jåsskjerring sei no eg. 2 Lenke til kommentar
Kevlar Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Krydre opp tråden litt: http://gryhammer.blo...lig-bli-da.html http://www.marlerblog.com/lawyer-oped/raw-milk-cons-review-of-the-peer-reviewed-literature/ Er ikke norsk melk i utgangspunktet veldig lett pasteurisert i forhold til veldig mange andre land - f.eks USA der GOMAD har gjort folk store i årevis? Som også gjør at vi har så forbanna kort holdbarhetsdato på melka Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Hånei, jeg postet det ikke fordi jeg var enig. Langt ifra. Lenke til kommentar
Corey Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 http://www.marlerblo...wed-literature/ Er ikke norsk melk i utgangspunktet veldig lett pasteurisert i forhold til veldig mange andre land - f.eks USA der GOMAD har gjort folk store i årevis? Som også gjør at vi har så forbanna kort holdbarhetsdato på melka Satt akkurat å diskuterte dette med en kollega av meg: Hvordan kan dette være sammenlignbart med norsk melk når studiene er åpenbart utført i USA? Var også derfor jeg spurte om Qmeieriene vs Tine Lenke til kommentar
V5R1X Skrevet 4. september 2012 Del Skrevet 4. september 2012 Skulle hatt tak i en gainer av noe slag, men er et hav å velge i så blir litt usikker. Noen som har noen tips til hva som er bra og billig i forhold til pris og hvor man kan få tak i? Er det store prisforskjeller på kjøp online og i fysiske butikker (Oslo)? Tusen takk for svar! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå