Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg vil anbefale å ikke kjøpe MyoProtein, siden det er dyrt og smaker bæsj (Etter min smak, det er noen galinger i denne tråden som syns det smaker greit, men det er fordi de ikke vet bedre :p. Gold standard whey er kjent for god smak.

Det er vel en grunn til at det er dyrere. :)

Men seriøst? Synes du myoprotein smaker vondt? Synes smaken er litt ekkel blandet i vann, men i melk er det jo digg. Jeg har egentlig ikke smakt så mange andre typer, så jeg faller nok litt innenfor gruppen som ikke vet bedre. Igjen, det kan jo være hva en er vandt med, hva en smakte først, osv.

Lenke til kommentar

Ja, det er en grunn til at det er dyrere; Det er norskprodusert. Synd diskusjon.no har fjernet den oppkast-smileyen, føler den oppsummerer mine følelser for smaken på MyoProtein ganske godt. Sitter faktisk og gulper i meg en MyoProtein-shake i skrivende stund.

 

Det er som unger som er vokst opp på bygda og bare har spist kålstuing og blodpudding hele livet; De tror det smaker godt til de får sin første biff (gold standard=biff)

 

Vær glad for at du er lykkelig uvitende om hvor grønt gresset er på andre siden wingeer!

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg er enig og mener samtidig at Myoprotein og Prozyme kan ta rennfart å sykle vannrett inn i helvete på full fres...

 

Prozyme smakte godt til de endra innholdet slik at det smaker det samme som Myoprotein nå. Jeg har enda ikke sugd kuk men er sikker på det er slik det smaker...

 

Nei, det blir Gold standard eller Activate pro blend for meg ved neste bestilling...

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ja, det er en grunn til at det er dyrere; Det er norskprodusert. Synd diskusjon.no har fjernet den oppkast-smileyen, føler den oppsummerer mine følelser for smaken på MyoProtein ganske godt. Sitter faktisk og gulper i meg en MyoProtein-shake i skrivende stund.

 

Det er som unger som er vokst opp på bygda og bare har spist kålstuing og blodpudding hele livet; De tror det smaker godt til de får sin første biff (gold standard=biff)

 

Vær glad for at du er lykkelig uvitende om hvor grønt gresset er på andre siden wingeer!

challenge-accepted.jpg

 

Eg kjem frå bygda og drikk Myo fordi smaken er god. Skal bestille ein boks Whey Gold for å teste.

 

Ihht nettprisar er forresten Myo 15% dyrare.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg kjøper myoprotein på grunn av måten den er produsert på (Low Pressure, Low Temperature Cold Ultrafiltration, som de kaller det). Dersom det eksisterer proteinpulver som smaker bedre og ikke er produsert med varme, så er jeg åpen for det. Liker også at det er blanding mellom whey og kasein. Men som sagt, kom opp md et pulver som tilfredsstiller mine krav, er billigere og smaker godt, så er jeg lutter øre. :)

Lenke til kommentar

Jeg kjøper myoprotein på grunn av måten den er produsert på (Low Pressure, Low Temperature Cold Ultrafiltration, som de kaller det). Dersom det eksisterer proteinpulver som smaker bedre og ikke er produsert med varme, så er jeg åpen for det. Liker også at det er blanding mellom whey og kasein. Men som sagt, kom opp md et pulver som tilfredsstiller mine krav, er billigere og smaker godt, så er jeg lutter øre. :)

Hvorfor er dette bedre? Uten linker på forklaringer Myo-gutta har gitt selv er du grei :p

 

TurboLax: Chocolate mint er god, smaker som det her:

 

fazermakeiset_pussit_mariannerae_150g_650x650_190611.jpg

Lenke til kommentar

Fordi varmefiltrering kan ødelegge proteinkvaliteten. Lurer på om det er mer relevant for mysekonsentrat, hvor du faktisk kan få oksiderte fettkjeder i pulveret ditt. Det er ikke noe særlig. Jeg vet ikke nok om ekstraheringsprosessen for isolat, så hvis noen har kunnskap på dette området blir jeg jo glad.

 

Ooog så er jeg generelt bare er jævlig skeptisk på alt av kosttilskudd. :p

Lenke til kommentar
Gjest medlem-211409

Fikk meg en overraskelse i dag. Hadde kjøpt baconsnacks (eller heter det baconcrisp? Er ikke helt sikker, de bacon-chips-greiene i hvert fall) i dag. Forventet å lese på etiketten noe ala: Fett 30 g, karbo 50 g og protein 5g per 100 gram vare.

 

Så feil kan man ta. Husker ikke nøyaktig mengden fett og karbo, men det var i hvert fall per 100 g vare:

 

Protein - 65 g

Fett - 23 g

Karbo - 0-1 g

 

Er jo nesten tørrfisk dette her! Om bare proteinene er av god kvalitet, noe jeg frykter de ikke er.

Lenke til kommentar

Fikk meg en overraskelse i dag. Hadde kjøpt baconsnacks (eller heter det baconcrisp? Er ikke helt sikker, de bacon-chips-greiene i hvert fall) i dag. Forventet å lese på etiketten noe ala: Fett 30 g, karbo 50 g og protein 5g per 100 gram vare.

 

Så feil kan man ta. Husker ikke nøyaktig mengden fett og karbo, men det var i hvert fall per 100 g vare:

 

Protein - 65 g

Fett - 23 g

Karbo - 0-1 g

 

Er jo nesten tørrfisk dette her! Om bare proteinene er av god kvalitet, noe jeg frykter de ikke er.

Baconsvor er grisehud, dvs. det er utelukkende kollagen, aminosyrer du bare kan bruke til å bygge hud, sener o.l.

Lenke til kommentar

Wingeer: Jeg tror det er 1000 ting som påvirker treningsfremgangen min mer enn om proteinet jeg tar er laget med cold filtration eller ion exchange eller hva faen.

 

Det er virkelig KRONeksempelet på generell overthinking og "det er store tingan som telle". Dette er selvfølgelig bare min personlige mening og filosofi, og du må bare ha egne prioriteringer, men bullshit senses tingling, just saying.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er ikkje noko problem å bruke tid på detaljar så lenge dei viktige tinga er på plass. Trening og mat. Det er ikkje sånn at treninga blir dårlegare om ein har brukt nokre timar på å studere proteintypar eller kva tilskot som er anbefalt.

 

Eg hadde trent ganske likt uavhengig av om eg gjekk på Myo eller noko andre greier.

Lenke til kommentar

Det er akkurat det jeg mener: Jeg mener det er 990 andre viktigere ting enn sånne "detaljer" man heller burde bruke tiden sin på, med mindre man allerede har noen medaljer av noe slag under beltet.

 

For all del, det skader ikke, det er bare 0,00001% av treningseffekten :p

Endret av Kevlar
Lenke til kommentar

Wingeer: Jeg tror det er 1000 ting som påvirker treningsfremgangen min mer enn om proteinet jeg tar er laget med cold filtration eller ion exchange eller hva faen.

 

Det er virkelig KRONeksempelet på generell overthinking og "det er store tingan som telle". Dette er selvfølgelig bare min personlige mening og filosofi, og du må bare ha egne prioriteringer, men bullshit senses tingling, just saying.

Er jo ikke effekten på treningsfremgangen som bryr meg, men graden av sunnhet. Gidder ikke ha i meg oksiderte fettkjeder av samme grunn som jeg ikke gidder å ha i meg palmefett. Easy as that. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...