phax Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Høy karb, høy fett? Det stemmer. Lenke til kommentar
Fredrik Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Da kjører jeg HCHFHP. *gafle i seg* 3 Lenke til kommentar
Brad Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Nå har jeg snart trent i 7 uker i strekk, og skal ha en deload uke neste uke. Når vil det passe å makse i benk? Etter deloaduka? Lenke til kommentar
Fredrik Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Hvorfor ikke ta maksløft før du går ut på deload? Greit med restitusjonen, og nå er du vel kanskje også på en formtopp? Lenke til kommentar
joakimz Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Nå har jeg snart trent i 7 uker i strekk, og skal ha en deload uke neste uke. Når vil det passe å makse i benk? Etter deloaduka? Nei. Man pleier som regel og ta en deloade uke etter maks løft, så ser ikke grunnen til delode max delode.. Lenke til kommentar
Styrketrenern Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Hvorfor? For å finne formen vell, deload nå 1 uke og tren lett, for så å makse neste uke. Lenke til kommentar
joakimz Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 off så litt feil her. Btw: slikk kan det se ut: delode før max vil se ca slikk ut: ganske vanlig at man da tar max på en fredag/lørdag. da vil mandag og onsdag se sånn ut: Mandag: Knebøy: 60%x3 65%x2 65%x2 70%x2 Benkpress: 65%x3 65%x2 70%x2 75%x2 markløft: 55%x3 60%x2 60%x2 65%x2 Onsdag: Knebøy: 55%x2 60%x2 60%x2 65%x2 benkpress: 60%x3 65%x2 65%x2 70%x2 Markløft: 50%x3 55%x2 55%x2 66%x2 så på fredag\lørdag maxser du. da kan du legge opp maksen din slikk: Dette er prosenter av antatt max 1rm. 30%x5 40%x5 50%x4 60%x3 65%x2 70%x1 77,5%x1 82,5%x1 87,5%x1 Så over på forsøkene : 92,5% x1 97,5% x1 100% x1 Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Riktig! Er det ikke gjerne slik at de som gjør det best i sprinting gjerne har muskelfestet ganske høyt oppe på leggen? Mener jeg har lest noe om en slik korrelasjon. Jeg har hørt det samme, uten at jeg vet om det er sant av den grunn Lenke til kommentar
wingeer Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Høy karb, høy fett? Det stemmer. Hva er spesielt gunstig med dette? Om noe? Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Det smaker godt. Lenke til kommentar
phax Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Veldig riktig. Følger på med en feit cheeseburger til kvelds. Kanskje litt for mye proteiner i denne men la gå, man må jo skeie litt ut iblant. 1 Lenke til kommentar
Fredrik Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 (endret) Har bestemt meg for å trene i morgen, samme faen. Drittlei av å gå og småhangle med forkjølelse og drit. Skal bli spennende å se hvor lite jeg har å gi Noen av dere som hadde smakt Whey Cooler? Endret 30. juni 2011 av Fredrik Lenke til kommentar
TheNarsissist Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Veldig usikker på om jeg spiser nok for tiden. Dagens M1: God morgen youghurt M2: En bolle med pasta M3: Kjeks og riskaker med smør M4: En bolle havregrøt M5: En pizza grandiosa 1 liter H melk og en proteinshake. Lenke til kommentar
phax Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Du får i deg nok karbohydrater hvertfall. Hva med å få i deg litt kjøtt og grønnsaker? 1 Lenke til kommentar
TheNarsissist Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Haha, spiser ikke sånt hverdag. Mamma kom hjem sent så hun tok med en pizza til meg. Lenke til kommentar
kjøtt Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Om du er usikker, hvorfor ikke bare telle kaloriene? Kan være verdt å gjøre en periode bare for å se hvordan man ligger an. Alt du trenger er en kjøkkenvekt og en datamaskin. Lenke til kommentar
TheNarsissist Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Ja burde kanskje det. Hva slags kjøtt bør jeg spise? Hva er billig og lettvint? Lenke til kommentar
TheNarsissist Skrevet 30. juni 2011 Del Skrevet 30. juni 2011 Hmm, har jo masse kyllingfillet i frysern. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå