Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

 

 

ok.

 

her er chin up baren min:

 

Hvordan skal jeg klare slike strabasiøse akrobatiske bevegelser uten å bryte ned selve fundamentet av ymse gummiplater som holder baren fast i de noe lealøse dørkarmer der er befestet.

 

Ett swoop og du er på ryggen ned mot dør lista og brukket rygg værre en selveste siv jensen. Nei takk, Ikke med mitt utstyr :ph34r:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har planer om å få bort litt fett å bli litt mer markert nå snart..

Har aldri gått ordentlig inn for å gjøre dette effektivt, så fortell meg hvordan jeg bør gjøre det!

Bør jeg kjøpe fett klype, eller forhold meg til å veie meg?

Hvor mye kalorier bør jeg ligge på for å gå ned? Vet ikke hvor mye jeg ligger på nå, men planen er jo å kutte karbohydrat rik mat som brød, pasta, poteter osv. og heller bytte det mot omelett, laks, kylling, kesam mixer osv. Hvor mange karbohydrater bør jeg ligge på for å gå ned? Og hvor mye er for lite?

Er ikke snakk om så mye osm må av, blir vanskelig å si kilo siden jeg ikke har gjort dette før, ser antydningen til en svak six pack når jeg er vanlig, men dette er jo forskjellig fra person til person men gir jo en liten peke pinne! Setter stor pris på hjelp!:)

Endret av MooseOnTheRun
Lenke til kommentar

Hvorfor kutte karbohydrater? Og hva er galt med poteter?

 

For å illustrere det med potetene, dette er ca samme mengde kcal:

 

bilde-2.jpg

Henta bildet fra bloggen til Tomas Fjeldberg

 

Regner med du skjønner tegninga? ;)

 

 

Når det kommer til det med karbohydrater, ville jeg heller fokusert på hvordan du bør porsjonere dem i stedenfor å kutte ned på det. Prøv å fordel nesten alt av karbs på slutten av dagen og fett tidlig på dagen (og motsatt). Les mer <-- sjekk ut alle andre artikler om kosthold på denne siden også.

Når det kommer til målinger; fettklype er en fin indikator på fremgang. Ikke bruk den som et eksakt mål, men for å se på forandringer i målingene. Målebånd er også et fint verktøy.

 

edit: fjerna spoiler

 

edit2: forresten ingen som klarer å estimere noe som helst, eller gi deg noen idividuelle tilbakemeldinger basert på nicket ditt..

Endret av Sir-Andy
  • Liker 7
Lenke til kommentar

 

Hvordan skal jeg klare slike strabasiøse akrobatiske bevegelser uten å bryte ned selve fundamentet av ymse gummiplater som holder baren fast i de noe lealøse dørkarmer der er befestet.

 

Ett swoop og du er på ryggen ned mot dør lista og brukket rygg værre en selveste siv jensen. Nei takk, Ikke med mitt utstyr :ph34r:

 

At folk i det hele tatt går til inkjøp av et slikt instrument er meg en gåte. Jeg prøvde et slikt hos en venn og det var jo plent umulig å foreta noen som hellst form for skikkelig trening på den, da man ikke har plass til å gjøre noe annet en supersmale pull/chin-ups...

:whistle:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

Kjøpte noe proteinpulver (whey, jordbær) på OBS! her en dag bare for å teste. Men har noen et tips til hva jeg skal blande det ut med? Blanda det med melk, men jeg klarte ikke å få ned alt. :thumbdown:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+45613274

Skriv de første 3 tingene som står bak på ettiketten/innhold...

 

-Myseproteinkonsentrat

-Melkeproteinkonsentrat

-Myseproteinisolat

Lenke til kommentar

Heh, ikke rart du ikke får det ned.

Det burde ikke stå konsentrat noe sted på produktet.

Det er protein som produseres uten varmeregler og er ment til å ha i pølser og sauser osv.

Ikke bare er aminosyreprofilen skadet, men det er aller billigste råvare også = fortjeneste.

Lenke til kommentar

Det burde iallefall stå isolat først.

Erteprotein er billig, ellers er det 800-1000 kr for 3-4 kg.

 

Kjøp nå for all del 4 kg for 500 kr av konsentrat, men regn gram for gram så er det nesten like dyrt , om man ser bort ifra at man blir lurt da og kjøper skadet protein.

Desuten er innholdsfortegnelsen bak råvaren før de tilsetter smak, dvs i bøtta er det enda værre.

Grunnen til dette ar at " alle andre gjør det så da må vi også"

 

Se for eks på Fagerli som har rett ettikett , kjøper rådyr råvare, isolat, renset så mye de kan, prøver å få opp proteininnholdet og ender på for eks 85g.

Så kommer konkurrentene med 10% "bedre ettikett" for halv pris.

 

For de som kan det her så høres det slik ut.

 

Subaru Forester 2011 455,000,-

 

Subaru Forester 2011 36,000,- (samme bil, lover. Store innkjøp)

 

Det sier seg selv at det ikke går.

Lenke til kommentar

Ja, for smalt grep er jo ikke skikkelig trening.

 

Her får man høre det altså :D

 

1) Jeg sier ikke at smale pullups er ubrukelige, jeg sier at stang i dørkarmen er ubrukelig, basert på den erfaringen jeg har med dem. Og for min del var det gnaske ubehagelig å trene med den da det var for liten "plass".

 

2) Jeg er ganske sikker på at jeg har lest, i denne tråden faktisk, både undersøkelser og "råd" som sier at brede chins/pulls er greia. Og at bredere grep ga mer aktivering og økning.

 

3) Det ser ut som jeg kan gå tilbake til smale chins/pulls, da jeg liker dem bedre:D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...