Mikkel™ Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Da skal jeg kjøre en sosial test i helga! Se hvor lang tid det går før jeg får bemerkninger om 5x shaker med protpulver pr dag fra mutra . Hu har aldeles ikke trua på prot pulver... Men posesuppe osv! DET går an! Lenke til kommentar
discostu Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Karbdeig er fullverdige fra før da. Du må kombinere ikke-fulverdige med andre ikke-fullverdige for å få fullverdig. Trodde det var slik at hvis man kombinerte fullverdige med ikke-fullverdige kunne man utnytte proteinet i det ikke fullverdige? Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Meeen er nok ikke krise akkurat. Hadde vært noe annet om man gofflet i seg 1 kg first price baconsnacks og skrøt av å ha fått i seg 100g proteiner. Tviler på at noen KLARER å spise så mye på en gang Menne... BaconCrisp... Er ikke proteinene fullstendige her? Lenke til kommentar
Thor - God Of Thunder Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Kor mykje kostar egentleg karbonadedeig? for det skal være ganske bra mat, right? Skal innrømme at eg ikkje har vore borti det endå, men tenkte eg kunne prøve. Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Det koster litt for mye imo. 50-60 kr pakka tror jeg.. Lenke til kommentar
Matsemann Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Får 400g kyllingkjøttdeig til ca. 30 kroner. 1 Lenke til kommentar
Mikkel™ Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Ja hvordan er stillingen deres når det gjelder kverna kjøtt som f.eks karbdeig, kjøttdeig osv? Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Jeg betaler 39,90 på Rema Ettusen for karbonadedeig... Lenke til kommentar
Mikkel™ Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Jeg kjøpte 10 pakker på Obsen i Oktober og har fremdeles 3 igjen Lenke til kommentar
Thor - God Of Thunder Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Eg veit det var eit veldig bra tilbud på kyllingkjøttdeig her for litt sia, då kosta 300g 10kr. Pappa kjøpte ein kartong tilsvarande 25 pakker elns Så om det er like greit å bruke kyllingkjøttdeig som karbonadekjøttdeig, så går eg sjølvsagt for det! Lenke til kommentar
phax Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 (endret) Pulver etter det eg har hørt. Har fått anbefalt denne av Storken: http://myrevolution.no/nettbutikk/bcaa-fx-500g Han meiner man får myyyyykje meir igjen for pengane, og det er lettare å justere inntaket etter behov. Takker og bukker! Men den var dessverre utsolgt ser det ut til.. Får prøve finne noe annet i pulverform. Inntaket bør være 5g før og 5g etter trening? Og har det noe for seg å innta de dagene man ikke trener? Karbonadedeig og kyllingkjøttdeig er stortsett det middagene mine går i for tiden. Bare variere med tilbehøret og krydder så blir man ikke lei. Endret 9. februar 2011 av phax Lenke til kommentar
Thor - God Of Thunder Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 (endret) Ikkje dumt det nei. Spørs om eg må smake uansett, kanskje lage burger eller noko Her: http://myrevolution.no/nettbutikk/xpand-fx-400g akkurat det same, bare 400g og same pris. Han får inn den 500g i løpet av neste veke sa han når eg spurte. Kan nemne at eg har fått anbefalt 10g 10-15min før trening, iallfall så lenge eg gjeng på PF. Du kor vell PF du også om eg ikkje hugsar feil? Endret 9. februar 2011 av Ondskap Lenke til kommentar
AndyPanda Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 (endret) kyllingkjøttdeig er ikke like bra eller like reint kjøtt som karbonadedeig. Det er faktisk en god del mer fett og snusk i kyllingkjøttdeigen enn karbonadedeigen. Den billige karbdeigen på rema inneholder også langt mindre rent kjøtt enn den fra gilde. Av økonomiske årsaker bruker jeg en del kyllingkjøttdeig selv da. Det er ikke det beste næringsinnholds-messig sett, men innbiller meg at det hvertfall er bedre enn brødskiver, som hadde vært alternativet. Endret 9. februar 2011 av Sir-Andy 1 Lenke til kommentar
Matsemann Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Litt sunt > usunt. Og som student teller pris ganske mye. La et bilde i førstepost i treningsloggen med mitt nye mål. Lenke til kommentar
Dufen Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 (endret) kyllingkjøttdeig er ikke like bra eller like reint kjøtt som karbonadedeig. Det er faktisk en god del mer fett og snusk i kyllingkjøttdeigen enn karbonadedeigen. Den billige karbdeigen på rema inneholder også langt mindre rent kjøtt enn den fra gilde. Av økonomiske årsaker bruker jeg en del kyllingkjøttdeig selv da. Det er ikke det beste næringsinnholds-messig sett, men innbiller meg at det hvertfall er bedre enn brødskiver, som hadde vært alternativet. Den billige karbdeigen på rema inneholder også langt mindre rent kjøtt enn den fra gilde. Smekke Sir-Andy over trynet Kyllingkjøttdeig er ikke helt supert (mye forurensninger fra produksjon) men bedre enn brødskiver fo sho... edit: fruen sitter å leser på nett om hvordan å øke i muskelmasse og kosthold rundt det Endret 9. februar 2011 av Doofenschmitz Lenke til kommentar
HOK Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Man kan gjøre mye spennende med karbonadedeig, bare synd det er så himla dyrt. Spesielt for oss studenter. Pleier selv å kjøpe en stor pakke med kyllingfilét. 1100gram til ca hundre spenn. Da har jeg kyllingfilét i 4-5 dager. Viktig å være litt kreativ og finne på nye måter å tilberede kyllingen på. Noe jeg hittil har vært relativt flink til. Er jo innmari godt også! Lenke til kommentar
HOK Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Crispy chicken blanding. Her følger det jo med enten pitabrød eller tacolefser. Så om man sverger til å ikke spise så mye hvetebakst, så kan man evt bare kjøpe crispy chicken posen og lage en god salat ved siden av, gjerne også noe saus, så det ikke blir så tørt. Ovnsbakt kyllingfilét er veldig enkelt å lage. Kjøper bare en pose med slikt pulver blander sammen med litt vann og fløte, legger 3-4 råe kyllingfiléter i en ildfast form, og lar den godtgjøre seg i ovnen i 30 min. Godt, og veldig enkelt. Her kan man ha ris og/eller en god salat ved siden av. Bruke kyllingfilét i tacolefser. Her kan du jo egentlig velge og vrake i hva du vil ha på. Også har man jo klassikeren kylingfilét, ris, salat og saus. Funker også bra å droppe risen, og kun spise salat og saus ved siden av. Nå er jeg usikker på næringsinnholdet i crispy chicken, men det skal ikke være altfor gæli 1 Lenke til kommentar
Mikkel™ Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Kyllingfillet+salat+lett bernaise= ! Loggen min er oppdatert! Sjekk it aut Lenke til kommentar
discostu Skrevet 9. februar 2011 Del Skrevet 9. februar 2011 Karbdeigen på rema1000 anbefaler jeg, den fra nordfjord. 40kr per 400g (100ish kroner kiloen). Inneholder 6g fett per 100g. Kyllingkjøttdeig er litt rimeligere, men inneholder 10g fett (kjøttdeig inneholder 14g fett). Hender jeg kjøper kyllingkjøttdeig for å gjøre ting mer økonomisk, men holder meg somregel til karbdeig. Den fra gilde inneholder 5g fett, så er ikke så stor forskjell, den koster ofte rundt 60kroner per 400g også. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå