Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Jeg holder på med mitt SL5x5 men ønsker å bygge litt mer masse. Vurderer en ekstra økt men belastningen er allerede litt stor pga fotball 3 ganger i uka. Vil svømming, brystsvømming/litt div være et bra alternativ, kjøre hardt på den?

 

Tre alternativer ser jeg:

1) Legge til øvelser til slutt, etter "stammen", i programmet. (I såfall, når burde jeg legge til øvelser på muskelgruppene? F.eks. fordele det, altså flere reps på bryst på "ikke-bryst"-dagen? Eller kjører brystøvelser på brystdagen? Jeg har en god magefølelse på førstnevnte alternativ, da jeg gjør det samme med en bicep-øvelse og en tricep-øvelse på motsatt dager idag.)

 

2) Ha en ekstra dag hvor jeg kjører flere reps.

 

3) Ha en måned med et annet treningsopplegg der jeg fokuserer på å bygge masse utelukkende, før jeg switcher tilbake til SL5x5.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er styrkeløfting det samme som powerlifting? Har titta litt på Mike O'Hearn, han er jo ett beist av en man, men påstår han kun trener powerlifting, har bl.annet en film på youtube med Rob Richess hvor han demonstrerer litt div. Og begge de to gutta ser jo golden ut, og ganske lik fysikk tross i totalt ulike treningsmåter/program. Så det jeg kanskje lurer litt på, hvis diett osv osv er perfekt, har programmet de trener så veldig mye og si...?

Lenke til kommentar

Apropos baseøvelser og PT; idag skal jeg for aller første gang siden jeg opererte skulderen min for fire år siden ha både markløft og knebøy idag (med andre ord ikke smith) Egentlig både spent og nervøs for jeg er seriøst stiv som ei fucking stokk og forhåpentligvis vil dette bidra til at jeg bygger ekstra masse rundt beina. Så en lokal PT skal vise meg øvelsene idag og dette trenger jeg.

 

Nå er det rundt 6 år siden jeg sist gang prøvde disse og ekskluderte begge to men har bestemt meg for å gå ut av komfort-sonen og re-introdusere disse. Benkpressen går helt smertefritt og sannsynlig skyldes dette at jeg har blitt mye flinkere teknisk samt at jeg lytter mer til kroppen min. Samtidig har jeg sett at jeg tåler betydelige mengder trening per dags dato har jeg seks økter i uken som varer i ca. 90 minutter med 60-90SP 30-35 total-serier.

Endret av Dukien
Lenke til kommentar

 

Er så sykt imponert over mobiliteten til vektløftere. Fy satan.

Har du forsøkt deg på noe, nå?

 

Jeg har sett på noen vektløftere på youtube. Jeg har ikke spesielt dårlig mobilitet, men sammenlignet med vekløftere er det ikke mye å skryte av. Skulle hatt noen som har skikkelig peiling til å se på hva som er viktigst å jobbe med for min del for å forbedre bøyen. Tror selv det er anklene.

Endret av Akse
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...