Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dude! Jeg drikker 3l+ om dagen, det får søren meg holde :p

 

Jeg vet dog hva problemet er, hittil har jeg overspist på "sunn" og mettende mat. Hmelk, frukt, og store mengder kjøtt og grønnsaker har hovedsaklig vært dietten. Er ikke rart jeg går rundt som en overfylt ballong 24/7 :p Får vel vurdere å spise mer drittmat for å holde kcal oppe, selv om det føles helt feil.

Lenke til kommentar

Ja faen jeg ser den. Et brotip er: BIXIT og melk. Drikker du helemelk til en pakke av den sorten så har du downa 2100 kcal :w00t:

Et brotip til det brotipet er : Ikke gjør det!

Bixit og melk = FIIS FIIS FIS

 

De gangene jeg spiser en hel pakke Bixit på en dag så klikker magen, den hater det :tease: Men, daaamn så godt!

Endret av Kjetil_90
Lenke til kommentar

hvis du ikke mener sjokoladebixit er det drøyt tørt :p

Når du drikker melk til? DERP?

Selv om det gjerne er enkelt å kaste inn med kjeks og andre matvarer med mye fett og lavkvalitets karbo så tror jeg gjerne kroppen har det bedre om man varierer så godt som man kan.

 

Det sagt, man kommer ingen vei uten overskudd da.

Bixit er ikke så galt på den måten. Er jo havrekjeks :w00t:

Lenke til kommentar

Er vel godt kjent at det er svært dårlig for helsa også.

Er det da ikke en liten paradoks at hver gang kroppen bedriver de nova lipogenese(fettsyresyntese) så velger den å lagre dette som C:16(palmetinsyre), en av de tre fettsyrene med en sterk kolesteroløkende effekt? Mon tro hvilken fettsyre morsmelken er rik på igjen?:0

 

Men fra spøk til alvor; Det er fortsatt mye som ikke er kartlagt angående fettmetabolismen til leveren og det har bare de siste to årene kommet mye nytt. Revideringene gav utslag senest i de nordiske anbefalingene for 2013. I en variert kost er nok frykten for mettet noe overdrevet, men enkelte mettete fettsyrer vet vi enda lite om. Derfor bør noensubgrupper bør være forsiktige. Her vet vi enda ikke nok til å gi et svar i noen retninger.

Endret av Dukien
Lenke til kommentar

Er det da ikke en liten paradoks at hver gang kroppen bedriver de nova lipogenese(fettsyresyntese) så velger den å lagre dette som C:16(palmetinsyre), en av de tre fettsyrene med en sterk kolesteroløkende effekt? Mon tro hvilken fettsyre morsmelken erq rik på igjen?:0

Jeg bare forholder meg til det jeg har lest av studier på temaet. Det er helt OK at du er ernæringsfysiolog, men det kan være greit å gjøre et forsøk på å gjøre deg forstått for oss andre som ikke er det.

Så, hva mener du? Mener du at palmeolje ikke har en negativ effekt på helsen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...