Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

 

Hva faen? Gainz before hoes, bro.

 

Ok, OlafG kom meg i forkjøpet.

 

I know, I know. Men nå som jeg først er med på detta vil jeg gjøre det skikkelig. Spesielt siden det ikke er så lenge siden jeg var en ganske habil løper.

 

 

 

Tommelfingerregelen når det gjelder vekt/hurtighet sier "2-3sek/kg/km". Altså ett kilo vil bety mellom 2 og 3 sekunder ekstra per kilometer. Det høres ikke mye ut, men er det snakk om 10km og 10kg så er det merkbart.

 

Jeg vet. Muligens enda litt mer om løpet er i oppoverbakke? Kvitter jeg meg med tre kilo blir det fort noen sekunder på et tokilometers bakkeløp. Ikke at jeg har håp om at vi skal vinne, vi danner lag kun fra avdelingen, og omtrent alle som jobber her er nikotinavhengige fylliker. Typisk salgsmiljø. jeg og forsåvidt, men da i form av snus, og alkisen i meg er noe tonet ned.

 

Så noe seier er det bare å glemme, men jeg skal ihvertfall sørge for å slå resten av de på laget mitt! (Ja, jeg ser ironien i at min motivasjon er å gruse de jeg er på lag med)

 

:)

Endret av Bjarnemann
Lenke til kommentar

Og hvor farlig det er å gi treningstips til en 16årig jente på 160 og 59kg. Jeg og bl.a. dukien og doofen svarte, og så ble det tatt opp i en tråd på KG hvor klin gærne vi var oh at det burde rapporteres og full pakke.

Var enkelte på førstesiden som kom med noen dårlige forslag da, selv om de ble poengtert ganske fort.

 

Edit;

Jeg har hørt at kvinneguiden og fitnessbloggen av og til har fått krass kritikk inne her, men jeg trodde egentlig det var noe overdrevet og litt for moroskyld. Men herregud det der var helt loko!

Fitnessbloggen synes jeg ikke er så ille, er ikke lett å levere 1-2 gode trenings-relaterte artikler hver dag, og som itillegg skal nå ett veldig bredt publikum.

 

Når det gjelder forumet er det litt for mye X-kromosomer der for min del.

Endret av Primer4
Lenke til kommentar

Der voksne menn hadde skrevet til henne om forslag til harde dietter osv (var også noen som skreiv at hun burde kutte ut brød..)

 

:rofl:

Mer protein sammen med en liten sjekk av det totale kcal + styrketrening er det eneste som kommer til å gi hu en fast og fin kropp.

1000 timer på spinningsykkel så ser hu ut som nå bare mindre, men samme form og mykhet.

 

Men vi voksne menn burde vite bedre en å gi gode tips som faktisk fungerer og er sunne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...