Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg er fan av lite versjoner sjæl da noen faktisk smaker bedre enn original variantene, personlig foretrekker jeg gresk øl som mythos eller polske zywiec, men Carlsberg Lite f.eks har en fin smak.

 

Er bare det at Tuborg gir meg dårlige minner om ungdoms-fylla som 18åring da det var billig, smakte ingenting og hensikten da var å bli wasted.

 

Uansett have fun ikveld. :)

Tuborg gir mye av de samme minnene. Ikke nødvendigvis dårlige, men fra 16-18 år var det mye Tuborg.

Synes ikke lite-boksene er helt det samme, så jeg overlever. Egentlig går det stort sett i Heineken, men var ikke så mye utvalg av Lite-versjoner idag på Rema.

 

Skal prøve å holde meg unna flaska med Absolut Vodka idag, men får se hva kvelden bringer :p.

Lenke til kommentar

Er det mulig å lese noe sted for oss som ikke har dagbladet pluss?

 

Har ikke DB Pluss jeg heller så fikk ikke mer enn det der. Skjønt, siden det er DB er det mest sannsynlig bare bull uansett. Jeg blir irritert når det til stadig kommer artikler som sier "Tren i 5 minutter og få kjempeform!". Jeg ligger på alt fra 5 til 10 timer i uken, ikke si at de KG-lesende, lavkarbo-spisende, Hjemmet-abbonerende, Puls-Yngvar-kåte husmødrene er i samme form som meg!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvorfor har det seg slik, hvis man f.eks løper 100 meteren en dag og gjør det samme akkurat en uke seinere og trener hver dag til da, at man da kan prestere dårligere enn det man gjorde første gangen?

Hva med belastning og restitusjon har det å gjøre? Belastner man kropper for mye med å trene hver dag og man ligger liksom på topp så lenge at man blir dårlig til neste gang man tar 100 meteren for eksempel?

 

Hva burde vært gjort annerledes egentlig? Trent sjeldnere?

Lenke til kommentar

Fikk noen svindyre nike løpesko idag så må begynne å løpe litt etterhvert, hvordan starter jeg? Har aldri løpt som trening bortsett ifra gymtimer før.

 

Begynn uansett ikke for hardt. Det kan kjennes morro ut og alt det der i starten, men løper du for mye og i tillegg på hardt underlag typ asfalt og slikt så kommer du til å legge de skoene på hylla innen to uker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...