Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Har noen skulderplager som jeg tror skyldes at jeg trodde skulderene fikk trent seg nok gjennom de andre øvelsene, og derfor ikke hadde en egen skulder øvelse. Har trent i ca. 1 år nå, og har vært litt plaget med skulderplager. Jeg tenker meg at jeg er svakere i skuldrene i forhold til brystet. Hva bør jeg gjøre nå når jeg skal begynne på RYP da, bør jeg først prøve og trene skuldere for å prøve å få de på et likt nivå med f.eks brystet?

 

Jeg tror jeg er for svak i skuldrene i forhold til brystet siden en dag jeg tok benk og økte til mer enn jeg hadde tatt før på de siste 5 repitisjonen(5x5)fikk jeg vondt i skuldrene. Vektene sleit jeg ikke med og kunne tatt mer, men jeg tenker at det kanskje ble for mye for skuldrene, men brystet klarer det, kan dette være grunnen? Litt vanskelig å forklare men håper dere skjønner tegninga. Hovedspørsmålet mitt er om jeg før begynne rett på RYP eller "utligne" styrken i skulder og bryst?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rett på RYP, så kan du jo kjøre bryst med manualer så ikke vektene blir så tunge som i benken.

 

Ok, takk for raskt svar :)

Men tror du at grunnen til skulderplagene kan være at jeg har trent de for lite og dermed løfter for tungt for dem i benk? Har passet veldig på teknikken i benk så har hele tiden ikke skjønt hvorfor skulderne har plaget meg, ettersom jeg trodde det var pga dårlig teknikk.

Lenke til kommentar

Vil heller si du har slitte skuldermuskler.

Man får ikke vonde muskler av å vare for svak. Ville heller unngått å trent muskler for hardt 1-2vekes periode, og se om det går over litt da. Viss ikke er det nokk noe som går dypere, og da ville jeg tatt en tur til en proff for å finne ut problemet kommer direkte fra.

Lenke til kommentar

Nam nam. Havregrøt er godt. Hva slags brunost er den "sunneste"?

 

Brunost er IKKE sunt! Brunost består av sukker og fett, tro meg.. Jeg jobber på Tine og lager brunost. MÅ du ha brunost, så ta lett fløtemyseost. Innherred har minst like mye sukker som andre oster.

 

Foresten.. Teknisk sett, så er ikke brunost en "ost" :p

 

Hvordan er det med ordentlig geitost a? Er det sunnere?

Lenke til kommentar

Gikk tur med en kamerat i dag, skulle egentlig bare bli en liten sosial tur + mosjonen ofc da han reiser i militæret i kveld. Planene endra seg litt underveis og turen ble på 2mil og tok 2 og en halv time. Kjente låra hadde fått nok etter halvannen mil, merker da at variert trening har noe å si. Overlever jo 4timer på sykkelen før låra sier ifra. 125 snittpuls(63%) på turen som er pulsen jeg ville hatt av å gå opp trappa hjemme for et år siden :D

Lenke til kommentar

Tar tran hver dag jeg! Funker som bare det :)

 

Hadde du merket om du hadde fått en placebo? Og hvordan merker du virkningen av tran?

Jeg sier ikke at tran ikke funker, jeg har prøvd tran og jeg merker iallefall ikke forskjell av det.

Jeg mener du får nokk tran ved å spise 1 eller kanskje 2 skiver med makrell i tomat eller lignende.

 

Smaker jævli mye bedre og :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...