Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Leste denne artikkelen i Dagbladet. De gutta der trener en del, likevell er de så tynne. Spiser de ikke noe, eller hva er det de gjør? Minner meg litt om de jentene som går på catwalken i store mote visninger. Ikke akkuratt det jeg forbinder med en sunn kropp for en mann.

 

503x.jpg

Lenke til kommentar
Because caffeine is primarily an antagonist of the central nervous system's receptors for the neurotransmitter adenosine, the bodies of individuals who regularly consume caffeine adapt to the continual presence of the drug by substantially increasing the number of adenosine receptors in the central nervous system. This increase in the number of the adenosine receptors makes the body much more sensitive to adenosine, with two primary consequences.[75] First, the stimulatory effects of caffeine are substantially reduced, a phenomenon known as a tolerance adaptation. Second, because these adaptive responses to caffeine make individuals much more sensitive to adenosine, a reduction in caffeine intake will effectively increase the normal physiological effects of adenosine, resulting in unwelcome withdrawal symptoms in tolerant users.

Fra Wikipedia. Drikker man kaffe regelmessig forsvinner også en del av effektene, da kroppen justerer seg.

Lenke til kommentar
1) Hvordan vil det være å jogge/spinning på slutten av styrketreningen? Syns jeg har hørt noe om at man bør vente 30 min eller no?

Egentlig 4 timer, men ikke like nøye på kcal-underskudd.

Poenget er at du må bruke ca 500kcal i en eller annen form for trening alle dagene + 500 mindre i kosten for at du skal kunne gå ned 1gk i uka.

Må jo ikke være på et gym, hva med en time gange /30min jogge hjemme?

 

3) For å få bedre kondisjon så vil vell det 35 min lange intervall programmet i RYP heftet være bra?

Merk at forfatteren av ryp har oppdatert programmet: her. ( Hans nye side)

4x4 du sikter til?

Det er det TN satser på nå. Det blir litt for heavy sammen med styrketrening 3x uke.

 

Jeg trener ikke med pulsklokke så her får noen med erfaring svare.

 

Var 4x4 jeg tenkte på ja. Så den tabellen i RYP-heftet, men det står jo der også at det blir litt heftig på samme dager som man løfter vekter. Du har ikke noen andre cardio program som jeg kan kjøre etter vekt treningen? Mer motiverende med et program som 4x4 enn "løp til du har forbrent xxx kcal"

 

Ellers skjønte jeg ikke helt hva du mente på spørsmål 1, man bør helst ha 4 timer mellom styrke og kondisjon men at det gjør ikke så altfor mye om man ikke har det?

 

Er det noe spesielt jeg bør få i meg etter trening ved siden av protein shake? Litt nøtter for fett eller noe? Og har det noe å si om man tar hele shaken i 2-3 slurker over et par minutter eller skal man helst dra det litt ut?

Lenke til kommentar

Hva du spiser etter trening kommer an på hvordan du trener, og hva du spiser ellers, hva som er målsettingen din og mange andre ting.

Det gjør ingenting om du kaster i deg shaken, karben burde egentlig være flytende så opptaket går raskt.

 

 

4 timer mellom styrke og løping er det beste rent teoretisk.

Da er det bedre å løpe på en egen dag.

Det er få som kommer opp i denne problemstillingen da man gjør en ting om gangen.

Skal man bli stor er det ingen som begynner med løping og skal man løpe er det ingen som begynner med et bodybuilderprogram.

Lenke til kommentar

Den proteinen har lav biologisk verdi, dvs det kroppen klarer å utnytte.

Det er i eggehviten men det er fortsatt 20g forlite ca.

Et balansert måltid har 25-30g protein.

 

På en diett /kcal-underskudd ville det ca ha sett slik ut til frokost.

30g protein , 2 kiwi , 1 neve mandler.

Lenke til kommentar

Nå har jeg ikke trent på to måneder, etter at fotballsesongen sluttet. Motivasjonen har vært ganske dårlig, så ikke vært på noen treninger innendørs. Så har bestemt meg for å slutte, og vil derfor begynne med styrketrening skikkelig.

 

November og Desember var rett og slett grisekjedelig. Gikk fra å trene 3-4 ganger i uken, til å ikke trene i det hele tatt. Noe som ga meg alt for mye fritid, og følte at jeg også hadde mindre energi til ting.

 

Tenkte å begynne med nybegynnerprogrammet til myo noen uker. Nå bor jeg på en ganske liten plass uten veldig slikt miljø, så vet ikke helt hvordan det står til med utstyret. Kommer derfor kanskje til å spørre om alternative øvelser senere.

 

Ønsk meg lykke til. ;)

Lenke til kommentar

I det siste har jeg hatt vondt i albuen når jeg retter ut armen som i biceps øvelser og triceps øvelse. Er bare høyre armen og jeg er venstrehendt. Kjenner smerten akkurat i den siste biten når du tar underarmenn ned og dermed retter ut hele armen. Når smerten kommer "spretter" underarmen den bittelitt opp igjen også føles det ut som jeg ikke får strukket den helt. Er ikke noe veldig stor smerte men er ikke behagelig å gå med og vil ikke få lang varige skader

Hadde vondt i albuen for lenge siden da jeg tok "skullcrusher" for triceps så tok en pause og gikk over til å trene triceps med tau. Men syns å huske at det var litt annerledes smerte da også:S

 

Begynner og lurer på om det er biceps øvelsen som har gjort det og ikke triceps. Enten feil teknikk/vekter.

 

Noen som har tips om hva dette kan være eller hva jeg bør gjøre?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...