AgUr Skrevet 30. november 2004 Del Skrevet 30. november 2004 hvor mye pasta hadde du på? det er ikke mange som vet om dette men hvis du får for mye kjølepasta mellom cpu og kjøleribba så virker det varmeisolerende istedenfor varmeledende, og cpu kommer til å bli ekstremt varm (gjorde denne feilen selv, er så utrolig glad for termostat i intel prosessorer) det skal være en liten dråpe med kjølepasta på en intel prosessor, og siden du sier at du har 800MHz fsb så antar jeg at du har en p4. smår dette laget utover med et bankkort e.l. det skal være et tynt lag, du skal nesten kunne se flaten til prosessoren. Lenke til kommentar
Vizla Skrevet 30. november 2004 Del Skrevet 30. november 2004 bare gå over med papirfille og isopropanol, eller q-tips dyppet i isopropanol, og fjern alle spor etter pastaen, så drypp 1-2 dråper midt på kjerner, og sleng på kjøleren. ( pastaen vil dele seg selv jevnt utover kjernen pga. trykket fra kjøleren... ) Lenke til kommentar
Azizel Skrevet 30. november 2004 Forfatter Del Skrevet 30. november 2004 (endret) Hehe. jeg tok på så mye at jeg ikke kunne lese skriften på cpu´n.. Altså at det var helt hvit der. Endret 30. november 2004 av Azizel Lenke til kommentar
Azizel Skrevet 30. november 2004 Forfatter Del Skrevet 30. november 2004 Du kan jo også kjenne på kjøle-elementet med fingerene, hvis du har god kontakt mellom cpu og kjøler, bør den være ubehagelig varm å ta på hvis prosessoren er 70c.Er den bare lunken er det neppe kontakt nok. Jeg har termometer på kabinettet... Lenke til kommentar
Heimen Skrevet 30. november 2004 Del Skrevet 30. november 2004 hvor mye pasta hadde du på? det er ikke mange som vet om dette men hvis du får for mye kjølepasta mellom cpu og kjøleribba så virker det varmeisolerende istedenfor varmeledende, og cpu kommer til å bli ekstremt varm (gjorde denne feilen selv, er så utrolig glad for termostat i intel prosessorer) Det blir som med mange typer lim. Limet blir svakere hvis du har på for mye og gir ikke den effekten det skal, det samme med pastaen. Bruker du for mye isolerer det. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå