Gå til innhold

Spesialpriser for www.hardware.no


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forhåndbetaling blir nok det enkleste, både for webshoppene og for han som skal administrere det hele.Men det er IKKE en god ide å forhåndsbetale til en man ikke kjenner godt nok. Moderatorene på hw.no regnes vel som pålitelige, så jeg foreslår at en av dem tar seg av dette.

 

Stemmer på at Razer Diamondback blir den første varen som skal kjøpes :w00t:, den er det jo så,mange som har tenkt å skaffe seg.

 

EDIT: Det er helt klart best at man setter en grense på noen måneder, slik at folk ikke utnytter forumet for å få et bra tilbud. På sikt vil kanskje en del personer melde seg inn, så denne ordningen kan kanskje ikke gjennomføres for ofte?

Endret av FredrikFredrik
Lenke til kommentar
God ide.  :thumbup:

 

Som nevnt så bør ett slikt system være godt gjennomtenkt, samt at man kanskje bør unngå at folk bare regger seg på forumet for å få en slik spesialpris på ett produkt. F.eks Ha en begrensning på at man må ha minst 10 "seriøse" poster før funksjone trer i kraft? Blir vanskelig å kontrollere dette her, samt at dette bare brainstorminger fra meg.

 

Men god tanke som kanskje kan iverksettes ja. :)

 

[EDIT] lite tillegg. ordet "f.eks". ;)

Bare ha en automatisk regel som sier at du må ha vært registrert i f.eks. minimum 3 måneder før du får lov til å bli med på massekjøpt. Da får du bare seriøse lesere.

 

Er dette noe som hardware.no faktisk vurderer eller? ... Eller er det bare et villt forslag fra blå himmel?

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Før dere går helt av hengslene her, husk at nettbutikkene ofte ikke har mer enn 5-7% marginer på varene. Skal man få et tilbud utover disse marginene blir det ikke stort mer enn merarbeid for butikkene som deltar.

Store avslag blir det jo uansett ikke snakk om, med mindre deltagende butikker ønsker å selge med tap for å øke markedsandeler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...