:---{D Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 Jet bytter hele tiden. Har med penger og kjøper det jeg føler for.... Nå er mest pølser fra narvesen..... Ellers kan det godt også være sunn mat... Lenke til kommentar
Plomma2 Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 Spørs om jeg er på skolen eller hjemme. Hjemme: rundstykke med mye digg pålegg og frukt etc på. Skolen: Bananbaggis. Enkelt og billig. Oppskrift: Kjøp et eller to stk. rundstykke. En eller to bananer. La et lite hull i bananen på ene siden, skrell bananen og kjør bananen inn. Kan kanskje se/høres litt dumt ut, men det er god mat egentlig. Koster vel 5 kroner. Lenke til kommentar
Frekkas Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 Jeg menerå ha hørt at noen onsinnede har kalt det negerpølse Lenke til kommentar
JR Ewing Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 Rundstykker med pålegg? Rundstykker med ost, skinke og agurk? Det pleier jeg å kjøpe meg. Lenke til kommentar
Artistic.Hipster Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 Går mest i mat fra kantinen, det vil si alt fra baguetter til risengrøt. Ellers blir det litt hold-it's og gorbys Lenke til kommentar
mutamata Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 kvikk lunsj -- pleier å kjøpe meg noe varm mat. eller boller og julebrus Lenke til kommentar
bortevekk Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 Jeg smører meg fire brødskiver med forskjellig pålegg. Funker helt fint! Av og til kanskje jeg slår meg løs og kjøper ostehorn i kantina ,da... Lenke til kommentar
Dorian Gray Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 Spørs om jeg er på skolen eller hjemme.Hjemme: rundstykke med mye digg pålegg og frukt etc på. Skolen: Bananbaggis. Enkelt og billig. Oppskrift: Kjøp et eller to stk. rundstykke. En eller to bananer. La et lite hull i bananen på ene siden, skrell bananen og kjør bananen inn. Kan kanskje se/høres litt dumt ut, men det er god mat egentlig. Koster vel 5 kroner. Den var jammen meg ikke dum, jeg tror jeg må prøve den ut på mandag. Thanks! Lenke til kommentar
:---{D Skrevet 3. desember 2004 Del Skrevet 3. desember 2004 Bananbaggis. Den var jammen meg ikke dum, jeg tror jeg må prøve den ut på mandag. Thanks! Høres digg ut ja! Lenke til kommentar
Seppe . Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 jeg spiser alltid tre brødskiver med bare smør på Lenke til kommentar
FpsStu Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 Her går det 0.5l lettmelk + en pose boller, hver lunsj... Burde kanskje begynner å spise sunnere Lenke til kommentar
potetskrell Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 Det er hår i våre baggiser. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 En flaske vann og en baguett. Enkelt og greit. Lenke til kommentar
simes Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 Donut (helst med melis, men de blir jo utsolgt så forbanna fort!!) og iste med lime fra bunnpris på blindern.. De dagene jeg gidder å kjøpe meg lunch that is. Lenke til kommentar
Dr. Panda Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 tre- fire skiver og en flaske vann og en pose boller i ny og ne... Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 Jeg er sulten... Lenke til kommentar
Moonshine Skrevet 5. desember 2004 Forfatter Del Skrevet 5. desember 2004 Er det bare meg som drikker 1 L melk pr. måltid jeg tar meg tid til? Feks. lunsj når jeg ikke har så mye arbeid å gjøre, da drikker jeg 1 L ekstra lett, BANKERS. Lenke til kommentar
Calm Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 Rimi har noen pakker med halvstekte baguetter som er veldig gode. Tar veldig kort tid å steke dem, også koster de ikke så mye. Pleide å spise mange av de før. Med ost og/skinke litt salat og majones blir det en nydelig lunsj! Lenke til kommentar
Peppep Skrevet 5. desember 2004 Del Skrevet 5. desember 2004 (endret) Som oftest et par skiver eller et rundstykke. Drikker vann, juice eller ingenting til. Kjøper av og til nystekte ostehorn. Endret 5. desember 2004 av bhsand Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå