Gå til innhold

Hvor mye er en 1 år gammel Samsung 191T verdt?


fredde

Anbefalte innlegg

Har en nøyaktig 1 år gammel sort Samsung 191T som jeg skal selge. Hvor mye kan jeg forvente meg å få for den? Ser på Qxl at prisene varierer mye fra auksjon til auksjon. Den har forresten 1 død/grønn pixel som har vært der fra jeg fikk den.

 

Takknemlig for et forslag eller 5...

Endret av fredde
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg solgte nylig min svarte 191T for 3000,- komplett med strøm- og VGA-kabel, denne var produsert i mars 2003 og hadde også en død pixel (viste kun rødt og svart) i øvre kant av skjermen. Du kan si deg fornøyd med 3500,-. Ryktene går om at LCD-prisene vil stupe i løpet av det neste halvåret, så desto fortere du selger, desto mer får du vel... :)

Lenke til kommentar

Solgte den privat via avisannonse. Mine erfaringer tilsier at man ofte får en noe høyere sum ved salg på QXL, men å stresse med pakking, sending og bønn om at posten behandler pakken forsiktig ( :!: ) er ikke veldig fristende, spesielt ikke når jeg ikke hadde vett til å ta vare på originalemballasjen. De få hundrelappene man kanskje kan få ekstra ved nettsalg dropper jeg gjerne mot personlig henting/levering og kontant betaling ved lokalt salg. Men du burde uansett få 3000,- for den. Synd studiene krever bærbar, for dette er en kongeskjerm! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...