Gå til innhold

asus w1n, hvilken skjerm har den egentlig?


opticus

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det står rett i 'headingen', men feil nede under 'Maks. oppløsning:'. Asus-maskinene som PSdata selger er godt prisede og fine maskiner, men de gjør seg selv en stor bjørnetjeneste ved å ha så magelfull og feilaktig informasjon om dem.

må si meg enig i det, hadde jeg kjøpt den der hadde jeg selvfølgelig sendt den i retur hvis jeg ikke hadde fått kjørt opp "riktig" oppløsning på skjermen.

Lenke til kommentar
har nettopp kjøpt den. Var selvsagt feil oppløsning oppgitt og null tvkort. Kommer til å returnere den. Veldig koselig...tusen takk PSDATA (ironi)!

Sa de det vat TV-kort også? Ser bare det på modellen til 19K. Skjønner godt da at du er misfornøyd hvis du fikk oppgitt at den hadde dette. Nesten snodig at den var på 'tilbud' til 15K siden M6N er såpass mye billigere.

Lenke til kommentar

Stod på fremsiden at den hadde tv-kort ja ( og under spesifikasjoner står det at den har med fjernkontroll, noe bare tv-versjonen har).

 

Jeg hadde ikke tenkt å spille på maskinen, så da var valget greit (så ut til å være en veldig bra maskin bortsett fra skjermkortet..)

 

Kommer uansett til å returnere den ( 1280*800 holder totalt ikke)

Lenke til kommentar

Update: Fikk valge mellom å levere hele greia tilbake og få alle pengene igjen ( Samt frakt. Eller å få den modellen som jeg egentlig bestilte til 17500,- (tror kanskje den koster 19000)

 

Jeg vet ikke helt, men synes ikke maskina er så billig lenger, uansett rabatt. Fins vel langt bedre tilbud andre steder...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...