Gå til innhold

Nyttige tweaks som øker ytelsen på HL2!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg har laget et tekstdokument med fixene i, men jeg skjønner ikke hvordan man får tekstdokumentet til å bli en .cfg fil.... Noen som kan hjelpe? Sikkert enkelt, men er bare født med lav IQ :blush:

Du tar å "lagrer som" sett på Alle Filer og skriv autoexec.cfg eller hva du skal kalle den, bare husk å ha .cfg som fil endelse, det er det som gjør filen om til den filtypen den skal være.

Lenke til kommentar
Det ligger ingen autoexec.cfg i mappa mi, de eneste filene som ligger der er config og valve. I config filen står noen av de kommandoene som ble vist i første post, men langt i fra alle. Skal jeg bare legge inn de som ikke står der?
Lag et nytt teksdokument i "C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\<ditt Steam-navn>\half-life 2\hl2\cfg" (eller hvor enn du har installert spillet) som skal kalles "autoexec.cfg".

 

Husk å deaktiver "Skjul filetternavn etter kjente filtyper" under verktøy -> mappealternativer -> vis.

guezz kunne jeg fått config.cfg fila de til hl2? har vært litt uforsikitg og gjort en lite feil med min, men husker ikke hva :blush:

Endret av ToxicMan
Lenke til kommentar

Har en aldri så liten tweak å føye til :)

 

Denne er visst nokk kun for ATI kort da. Nvidia kort ( I hvertfall av nyere dato) har denne aktivert i utgangspunktet. Leste på ett forum og den gav visstnokk en del ekstra fps. Så dere med ATI kan jo teste :)

 

r_fastzreject 1

 

"Activate/deactivates a fast z-setting algorithm to take advantage of hardware with fast z reject."

 

EDIT: La til hva den gjør.

Endret av OterOter
Lenke til kommentar
Så du ser enorm forskjell mellom 23 og 60 du da? det er forskjell det vet jeg, men det er ikke noe sånn kjempe stor forskjell.

Jo! Det ER stor forskjell! :roll: Du merker det særlig på musen som henger etter når du beveger den, og generellt merker du at når du går, så skjer det ikke med en jevn bevegelse. Du ser vel ikke forskjell på 60 og 100 hz heller du... :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...