phax Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 som fattig student er snacks budsjettet mitt ganske magert, derfor er popcorn stort sett det eneste man har råd til. men man blir jo litt lei den samme greia om og om igjen, derfor trenger jeg nå noen enkel varianter av denne himmelske gode. snakker nå om "god gammeldags popcorn" har ikke micro, og micropop er jo dyrere uansett så.. popcorn maskin har jeg heller ikke. kan begynne med og nevne min variant: - 1dl popcorn - en diger klepp margarin. - hiv alt i gryta og pop til det sier stopp. (oh yeah) orginalt? Lenke til kommentar
T.F.T Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 - 1dl popcorn- en diger klepp margarin. - hiv alt i gryta og pop til det sier stopp. (oh yeah) orginalt? Feil, feil, feil, og atter feil. Bra du lager ordentlig popcorn istedet for micro-pop, men du gjør det feil. 1. Ta sånn passe mengde soya-olje i en kjele og varm det opp til du ser det bobler litt og det er varmt. 2. Ta oppi popcornet, 1 dl eller hva du syntes er best. 3. Rist på kjelen i blandt, men det er ikke nødvendig, pleier ikke det selv. For all del, ikke bruk smør, bruk soya-olje. Popcornet brenner seg mye lettere når du bruker smør. Lenke til kommentar
arielfaaland Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 Micropopp med smørsmak :-) Lenke til kommentar
phax Skrevet 19. november 2004 Forfatter Del Skrevet 19. november 2004 - 1dl popcorn- en diger klepp margarin. - hiv alt i gryta og pop til det sier stopp. (oh yeah) orginalt? Feil, feil, feil, og atter feil. Bra du lager ordentlig popcorn istedet for micro-pop, men du gjør det feil. 1. Ta sånn passe mengde soya-olje i en kjele og varm det opp til du ser det bobler litt og det er varmt. 2. Ta oppi popcornet, 1 dl eller hva du syntes er best. 3. Rist på kjelen i blandt, men det er ikke nødvendig, pleier ikke det selv. For all del, ikke bruk smør, bruk soya-olje. Popcornet brenner seg mye lettere når du bruker smør. men hvordan få den deilige smørsmaken da? Lenke til kommentar
T.F.T Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 - 1dl popcorn- en diger klepp margarin. - hiv alt i gryta og pop til det sier stopp. (oh yeah) orginalt? Feil, feil, feil, og atter feil. Bra du lager ordentlig popcorn istedet for micro-pop, men du gjør det feil. 1. Ta sånn passe mengde soya-olje i en kjele og varm det opp til du ser det bobler litt og det er varmt. 2. Ta oppi popcornet, 1 dl eller hva du syntes er best. 3. Rist på kjelen i blandt, men det er ikke nødvendig, pleier ikke det selv. For all del, ikke bruk smør, bruk soya-olje. Popcornet brenner seg mye lettere når du bruker smør. men hvordan få den deilige smørsmaken da? Vel, jeg har aldri prøvd, syntes popcornet er best med bare salt jeg. Men jeg tror du skal prøve å poppe det sånn som jeg fortalte deg, og etter at alt har poppet legger du en smørklump på toppen og lar den smelte. Hvordan dette blir er jeg ikke sikker på, men det er alltid lurt å prøve seg frem. Lykke til med poppinga. Lenke til kommentar
phax Skrevet 19. november 2004 Forfatter Del Skrevet 19. november 2004 hm, bra tips, må teste det! evt smelte litt smør og helle det over. tar gjerne imot flere og sære popcorn varianter! Lenke til kommentar
The_Darkness Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 når jeg var i syden fikk jeg spørsmål om jeg ville ha salt eller SUKKER! på popcorn. tok selvfølgelig salt, men kansje det er godt med sukker. jeg tror nok det blir altfor søtt, men smaken er jo som baken så.. Lenke til kommentar
nr.4 Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 , men kansje det er godt med sukker. Overhodet ikke. Tror ikke noen som er vant til salt popcorn vil like det. Lenke til kommentar
Ongabonga Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 hm, bra tips, må teste det! evt smelte litt smør og helle det over. tar gjerne imot flere og sære popcorn varianter! Tenk deg om nå da blir popcornet sånn seigt. Aldri prøvd å drikke med corn i kjeften? Lenke til kommentar
phax Skrevet 19. november 2004 Forfatter Del Skrevet 19. november 2004 skulle gjerne visst va de har på popcornet på kinoene.. det smaker hvertfall utrolig godt synes jeg. tenkte ikke drukne popcornet i smør da.. bare helle litt på og blande godt! tror det kunne funket jeg.. Lenke til kommentar
Haraldson Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 Pleier faktisk å blande olje og margarin jeg, for å få den nevnte deilige smørsmaken. Også rister jeg på gryta innimellom. Lenke til kommentar
The_Darkness Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 prøv å lag ordentlig popcorn, altså kjøp en mais, gjør etelleranna med den så den blir litt tørrere, også slenger du den i ei gryte! det hadde vært kult. Lenke til kommentar
Den Polse Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 Maaruds mikropop saltet. 750w på 2,20 min = perfekt i min mikro. Lenke til kommentar
phax Skrevet 19. november 2004 Forfatter Del Skrevet 19. november 2004 fant denne varianten på nett: popcorn 25 g. smør 1 skefuld brunt sukker 1 tsk. Lawreys kryddersalt 1 dråbe Dave's Insanity Sauce Pop en gryde popcorn. Mens du popper, så smelt smørret, det brune sukker, salt og en dråbe Dave's Insanity Sauce. Hæld blandingen over popcornene, og bland godt. Nyd med forsigtighed! hørtes.... interessant ut hvertfall! men har ikke peiling på det kryddersaltet og den sausen da.. Lenke til kommentar
endrebjo Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 når jeg var i syden fikk jeg spørsmål om jeg ville ha salt eller SUKKER! på popcorn. tok selvfølgelig salt, men kansje det er godt med sukker. jeg tror nok det blir altfor søtt, men smaken er jo som baken så.. Kan beskives med ett ord: ÆSJ!! Jeg prøvde det en gang i EuroDisney da jeg var liten, og en gang i England (Alton Tower) i fjor, bare for å skjekke. Det ble til at jeg pælmet det i nærmeste bosspann så fort som mulig. Det smaker ikke pop-corn, det smaker...ehh...emm...bare ekkelt. Lenke til kommentar
phax Skrevet 19. november 2004 Forfatter Del Skrevet 19. november 2004 fikk fra usa engang en boks med tre forskjellige popcorn typer, det var "vanlig, smørsmak og karamell! det karamell popcornet var faktisk veldig godt. Lenke til kommentar
ilpostino Skrevet 19. november 2004 Del Skrevet 19. november 2004 når jeg var i syden fikk jeg spørsmål om jeg ville ha salt eller SUKKER! på popcorn. tok selvfølgelig salt, men kansje det er godt med sukker. for et par år siden var jeg på kino i scotland.. og jeg skulle selvfølgelig ha popkorn. etter en laaang køkom jeg endelig frem til disken og bestilte. han bak disken mumlet et elller annet og jeg svarte "yes". det skulle jeg aldri ha gjort.. for det viste seg at han spurte om jeg ille ha med sukker på.. popcorn med sukker er det verste som finnes... makan til kliss. takke meg til popkorn med salt og smør... Lenke til kommentar
phax Skrevet 19. november 2004 Forfatter Del Skrevet 19. november 2004 ja salt og smør er klassikern man altid faller tilbake på! må kanskje bare perfeksjonere smørpopcornet mitt da.. Lenke til kommentar
The_Darkness Skrevet 20. november 2004 Del Skrevet 20. november 2004 popcorn med salt OG pepper! spiste det istad, det var digg! Lenke til kommentar
eKoFiSK Skrevet 20. november 2004 Del Skrevet 20. november 2004 (endret) Micropopcorn (lages på skolen): -Denne side opp -La posen ligge på en ren tallerken -La den ligge slik at den kan snurre rundt -La det poppe til det er 2-3 sekunder mellom hver popping Slik gjorde jeg det: -Full guffe på mikron -Denne siden opp var ned(skjønner?) -Tallerkenen var full av ost (mircon på skolen blir aldri vaska) -Nei den hadde ikke lyst til å snurre rundt -Poppa til det lukta dritt i klasserommet. Resultat: Nydelig svart popkorn og syk lukt i klasserommet vårt og det ved siden av. Tror det var like før røykvarslern gikk Denne metoden anbefales på det sterkeste eller? Synd jeg ikke tok bilder av det PS! Noe popkorn var ikke svart og forholdsvis spiselig EDIT: La til noe jeg hadde glemt Endret 20. november 2004 av eKoFiSK Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå