Gå til innhold

Feilmelding. Hva skal jeg gjøre?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Når jeg er inne i Windows og skal høyreklikke på musen for å komme inn på egenskapene for skjermen, så kommer det opp en feilmeldingen. Det står "rundll32.exe har et problem og må lukkes. Vi beklager det inntrufne". Når eg starter maskinen på nytt, er problemet fortsatt der.

 

Vet noe hva eg skal gjøre for å få vekk feilmeldingen.

 

Takker for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg greide å få vekk feilmeldingen. Endelig. Jeg skrudde av maskinen en del ganger og høyreklikte på musen og trykte oppdater. Da funket det igjen. :) Takk og lov, sier jeg.

 

Uansett, vet noen av dere hvorfor jeg fikk den feilmeldingen? Hva var årsaken til den? Hva står den for? Har noen av dere opplevd å få akkuratt denne meldingen som jeg fikk?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Jeg fikk denne i dag, måtte være etter jeg oppdaterte skjermkortdriverne(ATI).

 

Har ikke fått det bort, hjelp?

Ja, det er plagsomt med slike feilmeldinger. Har fått en del, både når jeg skulle gå inn i egenskaper for skjermen og når jeg skulle gå inn for å stille på klokka. Når du får denne feilmeldinger, så spør den om du vil sende den eller ikke. Hvis du trykker på at den skal sendes, så får du rett etterpå beskjed (et nytt skjermbilde) om hva som er galt og hva du måtte gjøre for å få vekk feilmeldingen. Jeg gjorde det en gang, og da sa den at jeg måtte oppdatere ett eller annet. Det gjorde jeg og alt fungerer fint nå.

 

Prøv det. Jeg håpe du får det til. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...