Gå til innhold

De nyeste ATI drivere klikker!


Muteki

Anbefalte innlegg

Jeg har et lite problem. For ca. 1 måned siden hadde jeg store problemer med drivere fra ATI 4.6-4.10 og jeg trudde feilen var chipset driver så jeg oppdaterte den, men da brukte jeg fortsatt den drivern som funka før jeg prøvde de nye driverne og det var driver 4.4. I dag kjøpte jeg med HL 2 og instalerte det. Med en gang så kommer det at jeg burde update driver siden den jeg har er gått ut på dato kan du si. Så jeg laster da ned 4.11 tror jeg det var og sintalerte den.

 

Etter en god stund i HL 2 så dukker samme problemet jeg hadde for ca. 1 måned siden. Det som skjer er at skjermen min blir svart et lite øyeblikk og så kommer den på igjenn og da er det masse striper over hele skjermen. Det enste som er forskjell nå er at jeg kan komme meg til skrivebordet og fjerne HL 2 som står på uten problemer, men da kommer VPU recover opp og jeg må restarte. Når jeg da kommer til logg on screen så hender det at jeg ikke kommer inn siden disse strippene kommer med en gang og jeg må da inn i safe mod og slette driver'n. Har prøvd 4.9 og 4.8 og tilbake til 4.9 igjen og når jeg bruker 4.9 så tar det ganske lang tid før HL 2 henger seg og jeg må restarte men jeg kommer meg inn i XP igjen. Hva er feilen? har jo prøvd update av chipset driver men det har jo ikke funka og alle de andre driverne er også av det nyeste.

 

 

 

Har et PowerColor Radeon 9800Pro med R350 kjerne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg er ikke helt sikker på hvilken jeg brukte men jeg bruker 4.9 akkuratt nå og det har alt skjedd en gang at disse stripene har kommi når jeg har spilt HL 2!

 

Fant ut at jeg brukte 4.11!

 

Men før for ca. 1 måned siden var jo ikke 4.11 ute og selv med 4.11 skjer jo det samme bare at det bare kommer når jeg spille HL 2

Endret av darkX
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...