Gå til innhold

Skuffet over Half Life 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jaja.. ser det lønner seg å ha lave forventninger ;) Jeg hadde faktisk ikke engang tenkt å spille det enda men preloaded det i natt. Etter å ha spilt i 10-20 minutter syns jeg det virker bedre enn jeg hadde trodd. Etter å ha blitt skuffet av Doom 3 hypen var forventningene sånn middels men jeg innrømmer at det ser lovende ut. Kanskje jeg forandrer mening etter noen timers spill men det er det for tidlig å si noe om.

 

:Edit Kan legge til at jeg syns Doom 3 var utrolig bra de første timene og men etterhvert akk så kjedelig og repeterende.

Endret av Carnifex
Lenke til kommentar
Ro dere ned... Du ser at denne fyren ikke har fantasi ellerno... liker ikke HL2 eller Lord of the rings... Da liker man ikke story gameplay.. og LIKER doom3 som har den dårligste gameplayet/storyen---!

Dette er helt off-topic men uansett. Jeg har massevis av fantasi og sans for god story. Jeg jobber med film, mest sci-fi og skriver ekstremt masse. Elsker sci-fi og fantasy av hele mitt hjerte, men HalfLife2 blir som The Two Towers iforhold til Fellowship of the Rings.

 

Og jeg digger Ringenes Herre, bare ikke filmene (de to siste ihvertfall).

 

:Edit Kan legge til at jeg syns Doom 3 var utrolig bra de første timene og men etterhvert akk så kjedelig og repeterende.

 

Helt enig, og samme inntrykk har jeg her og nå. Må si meg meget enig i Gamespot omtalen av HL2.

Endret av apoxdigital
Lenke til kommentar

Klarte å rive meg løs fra Half Life 2. Skjønner ikke hva trådstarter snakker om! Digger spillet til nå. Leveldesignet er utrolig bra og gjennomført.

 

Det er for tidlig å si noe som helst om story'en ennå, har jo bare spilt i 4 timer ca. Kanskje om en 10 timer så vil vi nok komme litt inn i den regner jeg med. De som har spilt Half Life er de som får mest ut av den må jeg si, utrolig mange referanser til HL. Sitter å flierer litt for meg selv her jeg sitter :)

 

Grafikken er fin den, ikke noe å klage på. Det er noen lavoppløsningsteksturer på de aller største banene, men det er alt. Ja og noe små bugs da, men det ødelegger ikke spille noe særlig.

 

Ellers må jeg si stemningen i spillet og atmøsfæren er fantastisk. Turen gjennom Ravenholm var en opplevelse, både spennende og intressant.

Lenke til kommentar

Det er helt i orden at noen liker dette spillet, for all del, men jeg legger ihvertfall ikke skjul på at jeg ikke liker det.

 

Spillet har så mange mangler historiemessig og utseendemessig. Lavoppløselige teksturer er det overalt, tilogmed på bygninger (husker de viste bump-mappingen og skrøt over textured poly-bump / normal mapping), men jeg ser ekstremt lite tendenser til det her.

 

EDIT : Leveldesignet er ganske ok, men har en viss kjedsomhetsfaktor over seg.

Endret av apoxdigital
Lenke til kommentar

Jeg spilte HL2 i trettifem minutter tidligere idag, og må innrømme at jeg umiddelbart ble skuffet over teksturene. Ansiktet til en kvinne på jernbanestasjonen så ut som - jeg vet ikke hva, men det lignet ikke på hud.

 

Men så begynte jeg å legge merke til andre kvaliteter. Det at teksturene er VELDIG varierte, og da slo det meg at de kanskje har ofret litt på tekstur-kvaliteten for å få fram variasjon istedenfor. Lyset synes jeg fremdeles er noe av det beste med Source-motoren, og det er en så selfølgelig ting, og så viktig, at man må tenke over det for å legge merke til det. Dessuten har de lagt inn funksjoner som ansiktsmimikk, som langt overgår alt annet som finnes i spill i dag. Det å komme ut fra jernbanestasjonen, og ut i det offentlige rommet utenfor var en stor ROMLIG opplevelse, og nå uttaler jeg meg som utdannet arkitekt, som lever av å skape rom. VALVe har noen forbannet dyktige designere i staben.

 

I bunn og grunn så virker det som om VALVe har rendyrket en arbeidsfilosofi, som dreier seg om å prioritere opplevelsen, uten å bli alt for pirkete på detaljer. Selv om PCene som finnes i dag er langt bedre enn de som fantes for 6 år siden, så har de fremdeles klare begrensninger. Man kan rett og slett ikke lage fotorealistiske spill enda, og innenfor rammene som dagens HW gir, må man prioritere. Det lille jeg har sett av HL2 til nå tyder på at VALVe har gjort mange riktige valg. HL2 er annerledes enn mange andre spill, på mange måter, og det blir da kanskje viktig for ens egen del å forstå hva spillutviklerne har prioritert.

 

De kunne uansett ikke leve opp til alle forventningene til millioner av Half-Life fans, men de kunne gjøre sitt beste for å lage et knallbra spill som er bygget på visjoner, innovasjoner, og spilleglede.

Endret av emacoolit
Lenke til kommentar

Hvis du er arkitekt så vil jeg si at du gjør en dårlig jobb, eller rettere sagt en gal vurdering hvis du står for det du sa. Jobber selv med 3D og spesielt mye med leveldesign / architectural og det er ikke noe fantastisk med HL2.

 

"Ansiktsmimikk" som du kalte det kalles moderne for rt-lipsync i spill (realtime-lipsync) og er ganske standard i dag. Halo 2's lipsync er langt bedre enn lipsyncen på HL2, da i Halo2 har du masse diverse Covenants og Brutes++ som snakker og lipsyncen er helt fantastisk.

 

EM-expressions (emotional-expressions) som smile, sad, wink etc har vært i spill i noen år nå.

 

Angående teksturene og at de er variert, det er de nok, men det hjelper ikke når teksturene virker rimelig template og ikke gir en fin og helhetelig stemning som man MÅ klare å oppnå i dag for å få "god grafikk". Som Doom3 har ekstremt detaljert grafikk, men er fortsatt sinnsykt flatt og kjedelig.

 

EDIT : "Flatt" som i = fargebalansertmessig flatt.

Endret av apoxdigital
Lenke til kommentar
Jeg tror rett og slett at forventningene ble for store...Vi ventet oss liksom verdens beste spill.

Gruer for det jeg og.. Har 45min igjen før jeg skal spille, og prøver og dempe meg litt :p

 

Det jeg ikke skjønner helt er de som gir spillet 9,8 osv! Tenk hvis det skulle ha kommet ut i fjor før det ble utsatt? Skulle de ha gitt 10 da eller?

Lenke til kommentar

Jeg er overhodet ikke ett fan av fps spill. Jeg liker overhodet ikke doom 3 eller far cry. Har heller ikke spillt HL1 i mer enn 10min.

 

Det eneste fps spillet jeg faktisk har likt er Counter Strike, men det er jo online da....

 

Kan si det slik: Jeg har aldri vært noe begeistret for fps single player spill, men jeg pleier alltid å prøve de nye spillene i håp om at jeg skal like dem. Derfor investerte jeg i hl2. Har nå spillt det i ett par timer og ser ikke helt hva folk klager over.

 

Det første som slo meg med grafikken til HL2 var hvor nydelig den var. Jeg synes svært mange spill overdriver med grafikken. Mener da ikke at de lager den for fin, men at den ser direkte overdreven ut hvis dere skjønner hva jeg mener. Klarer ikke helt sette ord på det i og med at jeg ikke har noe særlig peiling på slikt, men synes HL2 har en kjempebra og fin grafikk. Synes grafikken overgår både doom3 og Far Cry på den måten at det faktisk ser ekte ut.

 

Så langt har jeg faktisk likt spillet. Når jeg som fps hater faktisk liker spillet bør kanskje dere som klager prøve litt mer. Synes det virker vanvittig bra så langt. Tror faktisk jeg vil si at dette er årets spill så langt.

 

Half Life 2 fan.....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...