Gå til innhold

Subsidiert telefon fra sense


Anbefalte innlegg

Vurderer å kjøpe en såkalt subsidiert telefon fra sense.no. N3220 til kroner 1,- må vel sies å være et bra tilbud? Regnet på det og kommer vel på ca. 1300 - 1500 før alt er betalt, men fremdeles billig da.

Det jeg lurer på er hvordan Sense egentlig er. Er de brukbare på oppetider og dekning osv. Forstår det sånn at de bruker NetComnettet, og det er vel brukbart utbygd det nå? Og hvordan er de på kundeservice etter at de har fått pengene sine?

 

Og en ting til. Har hatt to stk Nokia før, og søstera mi har hatt to. Alle måtte på service en eller annen gang. Hvordan løses slike problem når man handler fra Sense?

 

(Ja, vet jeg beveget meg over på butikkdiskusjoner nå, så om du er moderator får du bare flytte tråden om du føler for det)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvor får jeg den til 1399 da? Eneste jeg har sett er at Spaceworld hadde den med djuice kontant til 1399 (tror jeg det var). Prøvde å bestille derfra, men fikk ikke til fordi jeg ikke har kredittkort og når jeg valgte "Faktura" fikk jeg beskjed om å velge annen betalingsform. Og når jeg sjekket i dag hadde de ikke telefonen lengre. Er det andre steder de har den til denne prisen da?

 

Edit: Og når jeg regner på det så blir det faktisk 1388,- på Sense i følge dette regnestykket:

 

Telefon: 1,-

Nedbetaling 99,- i mnd. i 12 mnd.: 1188,-

Innmeldingsavgift: 199,-

Porto: 0,-

Sum: 1388,-

 

Og så er det jo greit å ha to abb. også da når man har to telefoner. Dette Senseabb. koster jo ikke noe etter at de 12 mnd. er gått.

Endret av PåBærtur
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...