Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg ser at man kan faa kjoept Canon EOS 20D 8.2MP Digital SLR Camera with EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 KIT paa amazon.com til 1529 dollar. Jeg kan faa kameraet hjem til Norge. Er det noe bakdel med dette? Jeg vet om garanti ol. men jeg tenkte ogsaa paa dette med stroem og lading. Finnes det noen adapter aa faa kjoept? Er det noen som har erfaringer rundt dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det eneste du trenger å gjøre er å ta en gammel nettledning fra en reiseradio eller kjøpe en slik en på El-kjøp, ca 70Kr. laderen takler 230V og nettledningen er som sagt utskiftbar. Menyen er også på norsk selv om du kjøper i USA.

 

PS sjekk om du får råd til et kit med EF-S 17-85 4,5-5,6 IS USM isteden, dette skal være ett bedre objektiv med mer praktisk zoom området, ett flott standard objektiv for EOS 20D

Endret av Elph
Lenke til kommentar

Takk for tipset. Jeg ser at det også er mulig å få tak i samme pakke billigere andre nettbutikker. Men amazon.com er tross alt en seriøs nettbutikk, så det kanskje greit å handle der. Takk for tipset med objektivet. Jeg skal titte etter det. Hadde også tenkt å kjøpe meg et zoom objektiv opp til 300. Kanksje jeg kan få tak i et slikt til rundt 3000 kr, eventuelt brukt.

Lenke til kommentar

Takk for tipset. Det sr ut til at man kan få huset til rundt 1500 dollar de fleste stedene. Det er greit å vite at de faktisk leverer. Jeg tenkte likevel å kjøpe KIT løsningen med den billigste linsa. Det er hva jeg har råd til nå. Da kan jeg heller bytte den ut senere.

Lenke til kommentar

Ingen tvil overhodet på om de leverer. B&H har operert butikken sin på Manhatten i over 30 år. Og etter at Internett kom så har de tatt det markedet med storm. Jeg betalte 1499 for mitt 20D. Jeg vil anbefale deg å kjøpe med diverse "stash" siden det er ca 1/2 pris av Norske nettbutikker. Ryggsekker/vesker/batterier/minnekort o.l... B&H er den butikken med desidert størst vareutvalg.

Lenke til kommentar

Med en moms på 24% vil 1500 USD plutselig bli til 2000 USD. Regn om til norske kroner, og en får 13000NOK+.

Jeg betalte selv 12300 kr for 20D (hus) inklusiv porto hos norske itbutikken. Noe som er mye billigere en fra USA med moms og frakt tatt i betraktning!

 

Men, jeg bestilte fremdeles minnekort fra B&H, for ca 60-70% av norsk pris.

Lenke til kommentar

Kan selvfølgelig kun svare for Danmark, men jeg har taget foto udstyr med tilbage fra USA (hele kameraet en gang, hehe).

 

Hvis udstyr har været taget i brug inden rejsen tilbage til hjemland, altså imens man er på ferie, så er det meget svært at blive "fanget" ;)

Jeg har ikke hørt om nogen der har haft problemer med dette her i DK.

 

Min tidligere boss købte et komplet EOS300D (Rebel) med 3 high-end objektiver, stativ, taske etc, og gik lige igennem tolden uden at skulle vise noget som helst papir :)

Lenke til kommentar

For tollregler se: http://www.toll.no og spesifikt for hva man kan ta med tilbake til norge: http://www.toll.no/kunde_info/brosjyrer/re...tilnorge03.html

Oppsummeringen er: "Hvis du har vært ute av Norge i minst 24 timer, kan du ta med deg varer til en samlet verdi av NOK 6000 toll- og avgiftsfritt." (men med diverse begrensninger på bl.a. alkohol og tobakk) Mvh. RKS

 

Edit: For de som skal til USA, kjenner noe der og har lyst på 300D, så se følgende link: http://forum.akam.no/index.php?showtopic=314596&hl=

Endret av rokkitan
Lenke til kommentar
det eneste du trenger å gjøre er å ta en gammel nettledning fra en reiseradio eller kjøpe en slik en på El-kjøp, ca 70Kr. laderen takler 230V og nettledningen er som sagt utskiftbar. Menyen er også på norsk selv om du kjøper i USA.

Ikke verre, altså? Jeg har sendt penger med noen bekjente som er i USA just nu, for å kjøpe et EOS 300D-kamera. Regner med laderen er den samme.

 

Så for meg at jeg måtte ut med en tusenlapp for 110-230V-omformer. :)

Lenke til kommentar

Du trenger nok ikke bekymre deg for omformer fra 110 til 220 volt. Det er den samme laderen uansett styrke. Du trenger bare ny ledning (fra lader til vegg). Ta en fra et gammelt stereoanlegg.

 

Ellers vil jeg bare støtte de som foreslår B&H. Veldig ryddig og raskt. Men husk å velge UPS som transportselskap (to dager fra USA!), og ikke Posten (da tar det raskt noen uker).

Lenke til kommentar

Der er mange butikker i N.Y, men BHphotovideo er nok den mest pålidelige af alle, de levere altid varer korrekt, og dere priser er "rigtige" også.

Som der bliver sagt tidligere, så er BH en gammel butik med gode traditioner.

 

Har selv familie i USA, køber altid i BH,..de bor i Seattle, og bestilte varer leveres meget hurtigt fra BH i N.Y. Der har aldrig været problemer.

Ville klart vælge dem :)

 

vh Jan

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Amazon bruker bl.a Adorama (www.adorama.com) som underleverandør hvis du bestiller kamera der, og det fungerer utmerket ved levering til USA.

 

Du kan altså bestille kamerautstyr og betale via Amazon og de sender bestillingen videre til Adorama. (Det er ikke mange nettsider som aksepterer norske kredittkort ved bestilling til USA adresse, men Amazon gjør det).

 

Canon 20d m/ 17-85 mm får du for $2000 hos Amazon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...