Gå til innhold

Razer Diamondback vs. MX510


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hey Cairn, hvordan er Diamondback i forhold til Razer Viper musa?

*klippe fra omtalen*

 

Razer Diamondback er til forveksling fysisk veldig lik tidligere omtalte Viper 1000. Ved nærmere ettersyn viser det seg at det stort sett dreier seg om små kosmetiske forandringer til det bedre. Gummilistene på siden har blitt litt større og det har blitt plass til ikke mindre enn fire knapper på sidene. Diamondback er lengre enn Viper 1000 og virker derfor litt flatere. I tillegg har vekten økt litt, noe som demper den "plastic fantastic"-følelsen man kunne få med Viper 1000. Knappene har fått seg en tur gjennom CAD-programmer og er nå kraftigere profilert med dypere "daler" for fingertuppene. Lik Viper, leveres Diamondback med Razer Lanpak, en søt liten bæreveske i neopren. Vesken som følger med Diamondback har dog bare plass til musen, mens vesken til Viper hadde plass til ekstrautstyr som CD-plater og liknende.

 

Dypere profilerte knapper

Lengre

Tyngre

Bedre gummilister på sidene

Bedre skrollehjul

Bedre sensor (veeeeldig mye bedre).

Lenke til kommentar
Vet ikke om han har testet Viperen, men om du leser reviewen hans sier han "Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den beste musa jeg har lagt hånd på."

 

(Ingen morsomme kommentarer angående "hånd" og "mus" nå, ok?)

Jeg burde kanskje bemerket at det var ene hånda på hjertet og andre på då.. musa. :cool:

Lenke til kommentar

Fortsatt ingen som vet om den finnes på noen norske webshopper, eller eventuelt når den kommer ? Noen sa November og det er jo November nå liksom. Når ? :p

 

Btw, så hadde jeg tenkt å kjøpe den fra Razer sin egen side men det funka ikke. Linken til Europa linket til en side som jeg ikke skjønte så mye av. Har sett på noen tyske sider også men de sender ikke til Norge. Hmmf, må da gå ann å få tak i den selvom man bor i Norge vel :hmm:

Lenke til kommentar

Spørsmål: Best musmatte uansett hva mus du har?

Svar: Den du føler deg mest komfortabel med.

 

Gode alternativ for å føle deg godt komfortabel med (*edit: Diamondback*):

Razer eXactmat (plast/alu)

Corepad (glass)

Steelpad S&S (plast)

Q-Pad (tøy)

Endret av cairn
Lenke til kommentar

Ratpad har jeg og den vil jeg ha igjen men finner den ikke på stort mange steder. Kjøpte den på www.databutikken.com for halvannet år siden men de markedsfører den ikke lengre, og jeg vil ha en ny nå da den andre begynner å bli litt slitt. Kan fint brukes, men jeg vil allikevel bytte den da en musematte er forbruksvare som koster nada. Den er av plast med en ruglete overflate, lik Everglide og de mattene der tror jeg. Har eid en Icemat og prøvd en Steelpad men likte de ikke i det hele tatt. De har en ”tørr” overflate og musa glir dårlig, ja d-å-r-l-i-g, i forhold til plastmattene med ruglete overflate. Har en MX300 mus uten noe som helst Iceskates og jeg kan sende musa over og den sklir som bare det. Hadde jeg gjort det på en Icemat eller Steelpad så ville den ha stoppet opp, ja det vet jeg da jeg har prøvd. Folk snakker om Iceskates osv. men jeg har prøvd det også. Herregud for noe jallamekk. Kjøp en musematte som er bra i første omgang så slipper man det. Leste at den Razer eXactMat var i metall og da ville jeg bare ikke ha den. Musa er sweet stuff, men matta, no way :p

 

Btw, helt til slutt. Trådløs mus er til kontorbruk, de andre er til gaming. Derfor velger man ikke MX1000 til å spille med :thumbup:

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...