Gå til innhold

HELT sikker på Lefdals garanti?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg skal kjøpe meg kamera og vil jo selvsagt ha mest for penga! Jeg finner kameraet nesten 1000 kr billigere på nettbutikk enn hos Lefdal, men sleip som jeg er så tenker jeg å kjøpe hos Lefdal og deretter vise hva jeg kan få kameraet til andre steder. :thumbup:

 

Noen som vet HELT sikkert om prisgarantien gjelder alle produkter og med sammenligning hos alle norske nettbutikker? Jeg har liksom ikke så lyst til å krangle meg til penga.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

De har ikke lov i følge forbrukerombudet å gjøre forskjell på butikk og nettbutikk. Butikk er butikk. Det var en eller annen sak oppe i NRK som gikk på dette, og Lefdal måtte gi seg. Hvis du leser i brosjyren deres står det heller ikke noe om at det ikke gjelder nettbutikk, noe jeg tror det gjorde før, men som de som sagt måtte fjerne. Kjenner en kar som storstilt utnytter/benytter seg av denne ordningen, og kjøper på nett og hever premien hos Lefdal. Sa at han måtte krangle litt i starten, måtte snakke med sjefen, og lage litt ståhei, mens nå som de kjenner han igjen tar de frem returskjema med en gang så fort han spaserer inn i butikken.

 

Mao bare stå på rettighetene dine. Antar dog at det stemmer at det må være identisk produkt, det gjelder nok fortsatt.

 

Mvh Frode.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...